Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αγωνισματαρα + επαθλαρα στο survivor 1

εν εξαλλω ο ηλιας με ολες τις τρελες εκει μεσα. 

η αλλη ονειρευεται l'oreal για τα μαλλια. φοβόταν τα λασπονερα και τωρα λεει τζουζουν τα μπουτια της. γεννημενη survivor

τζενη ασπα τσινα. 

υγ: επρεπε να ειχε επαθλο κανα ταλκ

Επεξ/σία από redykt
Δημοσ.

ρε σεις ο λαουρας μεταμορφωνεται σε λαουρηττα που δεν αγωνιζεται, τον κανει carry η ομαδα του και ομως τρωει τον αγλεουρα.

Σωζον στειλ'τους ολους ψυχιατρειο ρε και βγαλε απο το παρθεναγωγειο-κλικα τη σκοτεινη πλευρα τους να γελασει ο καθε πικραμενος

Δημοσ.

Το καλο θα γινει οταν κατηγορησει ο Χαρος το Λαρουτσο ως τον πιο αδυναμο παιχτη ή τους Νασο, Κρητικο αντιστοιχα.

Με το καστινγκ απορω, στο αγωνιστικο. Δεν μπορουν να τους βαλουν να τρεξουν 100 μετρα; Με το ματι τους κοβουν; Ψηλη, μουσκουλα, μπασκετπολιστρια, say no more φαση;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τον Λαρούτσο συμφωνώ,someone has to face the Truth/wake up and smell the cofee κλπ ...για τον Νάσο χλωμό αν και είναι και σίγουρα δεν είναι απο τους καλύτερους νομίζω τον σέβονται λόγο διανόησης και έχει τις μέρες του που είναι οκ

Ο Κρητικός πέραν του οτι είναι πάτερ φαμίλιας και βασικός για την παραλία και την ομάδα,είχε τελευταία και κάποιες αναλαμπές του παλιού καλού εαυτού του πχ όταν  πήρε 3 νίκες στα 5 που έπαιχαν στο αγώνισμα ανδρών,γιαυτό δεν νομίζω πως είναι καθόλου στούς αδύναμους παίκτες,απλά είχε και το τραυματισμό και κάθισε αρκετό καιρό εκτός και είχε επιρεαστεί περισσότερο απο την πείνα και θέλει σαφώς πιο πολύ καιρό να έρθει στα ίσα του λόγο ηλικίας.

ROFL Ο Σώζων κάνει Slow motion το έρπειν/δείχνει μάλλον πως πήγαινε κάποιο κορίτσι η είναι νέα μέθοδος προπόνησης όπως ο άλλος απο τους μαχητές που έχει βγάλει δικιά του μέθοδο προπόνησης με τα δικά του "ζώα":)

42536d5b3ffba3135aeff9428477fb3d.jpg

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπερθεματιζω, δεν μου αφηνεις αλλα περιθωρια

Επεξ/σία από tritonas00
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...