Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KilliK είπε

ξαναδεστο απο την αρχη. δεν προλαβε να τον επιλεξει με βαση τους κανονες. η επομενη επιλογη επρεπε να γινει απο την δικια της ομαδα και η μεθεπομενη απο τους μαχητες. αλλα ο αλλος ειχε προτεραιοτητα επειδη ξεκινησε πρωτος στο διαλεγμα, και τον επελεξε πρωτον.

Σωστο

Δημοσ.

Μόνη έκπληξη για εμένα ήταν η επιλογη του Χάρη. Αν ηθελε τόσο πολύ τον Νικόλα η Δαλακα είχε την ευκαιρία. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KilliK είπε

ξαναδεστο απο την αρχη. δεν προλαβε να τον επιλεξει με βαση τους κανονες. η επομενη επιλογη επρεπε να γινει απο την δικια της ομαδα και η μεθεπομενη απο τους μαχητες. αλλα ο αλλος ειχε προτεραιοτητα επειδη ξεκινησε πρωτος στο διαλεγμα, και τον επελεξε πρωτον.

Όταν ο Ηλίας επέλεξε το Νάσο, η Δαλάκα πήρε τον Χάρη. Θα μπορούσε να πάρει τον Αγόρου εκείνη τη στιγμή αλλά δεν το έκανε...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, patsi είπε

Μόνη έκπληξη για εμένα ήταν η επιλογη του Χάρη. Αν ηθελε τόσο πολύ τον Νικόλα η Δαλακα είχε την ευκαιρία. 

σωστα, και γω περιμενα να διαλεξει αγορου

Δημοσ.
2 minutes ago, KilliK said:

ο κωλος της Δαλακας εγινε πιο μεγαλος η ειναι ιδεα μου; :huh:

T H I C C

Δημοσ.
Μόλις τώρα, patsi είπε

Δεν την ειχε. Τον Αγορου τον διαλεξε πρωτος ο Ηλιας

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pitogiro είπε

Όταν ο Ηλίας επέλεξε το Νάσο, η Δαλάκα πήρε τον Χάρη. Θα μπορούσε να πάρει τον Αγόρου εκείνη τη στιγμή αλλά δεν το έκανε...

ναι αλλα ο Χαρης ειναι καλυτερος παικτης απο τον Αγορου. σωστα εκανε. βασικα γλυτωσε το παλτο του παγουρα, και ας ηταν κοληταρια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Torasu said:

Εδώ θα φανεί το πόσο δήθεν είναι κάποιοι που το παίζουν δεμένοι συναισθηματικά με κάποια άτομα.

4 minutes ago, patsi said:

Το 'πε και η ίδια. Αγωνιστικά πήρε κόσμο.

Γενικά μεγάλη @@ριά το όλο σκηνικό και όπως είχε πει και ο @kirileman παραδέχονται έμμεσα οτι τα σκ@τωσαν. Οι κανόνες επιλογής μου διέφυγαν.

Επεξ/σία από Torasu
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lefter είπε

Δεν την ειχε. Τον Αγορου τον διαλεξε πρωτος ο Ηλιας

Ναι αλλά στον προηγούμενο γύρο διάλεξε Χάρη. Άρα την ειχεείχε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...