KilliK Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 ο κωλος της Δαλακας εγινε πιο μεγαλος η ειναι ιδεα μου;
lefter Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, KilliK είπε ξαναδεστο απο την αρχη. δεν προλαβε να τον επιλεξει με βαση τους κανονες. η επομενη επιλογη επρεπε να γινει απο την δικια της ομαδα και η μεθεπομενη απο τους μαχητες. αλλα ο αλλος ειχε προτεραιοτητα επειδη ξεκινησε πρωτος στο διαλεγμα, και τον επελεξε πρωτον. Σωστο
patsi Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μόνη έκπληξη για εμένα ήταν η επιλογη του Χάρη. Αν ηθελε τόσο πολύ τον Νικόλα η Δαλακα είχε την ευκαιρία.
pitogiro Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, KilliK είπε ξαναδεστο απο την αρχη. δεν προλαβε να τον επιλεξει με βαση τους κανονες. η επομενη επιλογη επρεπε να γινει απο την δικια της ομαδα και η μεθεπομενη απο τους μαχητες. αλλα ο αλλος ειχε προτεραιοτητα επειδη ξεκινησε πρωτος στο διαλεγμα, και τον επελεξε πρωτον. Όταν ο Ηλίας επέλεξε το Νάσο, η Δαλάκα πήρε τον Χάρη. Θα μπορούσε να πάρει τον Αγόρου εκείνη τη στιγμή αλλά δεν το έκανε... 1 1
gtajunkie Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, patsi είπε Μόνη έκπληξη για εμένα ήταν η επιλογη του Χάρη. Αν ηθελε τόσο πολύ τον Νικόλα η Δαλακα είχε την ευκαιρία. σωστα, και γω περιμενα να διαλεξει αγορου
redykt Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 2 minutes ago, KilliK said: ο κωλος της Δαλακας εγινε πιο μεγαλος η ειναι ιδεα μου; T H I C C
lefter Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, patsi είπε Μόνη έκπληξη για εμένα ήταν η επιλογη του Χάρη. Αν ηθελε τόσο πολύ τον Νικόλα η Δαλακα είχε την ευκαιρία. Δεν την ειχε. Τον Αγορου τον διαλεξε πρωτος ο Ηλιας
KilliK Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, pitogiro είπε Όταν ο Ηλίας επέλεξε το Νάσο, η Δαλάκα πήρε τον Χάρη. Θα μπορούσε να πάρει τον Αγόρου εκείνη τη στιγμή αλλά δεν το έκανε... ναι αλλα ο Χαρης ειναι καλυτερος παικτης απο τον Αγορου. σωστα εκανε. βασικα γλυτωσε το παλτο του παγουρα, και ας ηταν κοληταρια. 1
Torasu Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Torasu said: Εδώ θα φανεί το πόσο δήθεν είναι κάποιοι που το παίζουν δεμένοι συναισθηματικά με κάποια άτομα. 4 minutes ago, patsi said: Μόνη έκπληξη για εμένα ήταν η επιλογη του Χάρη. Αν ηθελε τόσο πολύ τον Νικόλα η Δαλακα είχε την ευκαιρία. Το 'πε και η ίδια. Αγωνιστικά πήρε κόσμο. Γενικά μεγάλη @@ριά το όλο σκηνικό και όπως είχε πει και ο @kirileman παραδέχονται έμμεσα οτι τα σκ@τωσαν. Οι κανόνες επιλογής μου διέφυγαν. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Torasu
patsi Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, lefter είπε Δεν την ειχε. Τον Αγορου τον διαλεξε πρωτος ο Ηλιας Ναι αλλά στον προηγούμενο γύρο διάλεξε Χάρη. Άρα την ειχεείχε
Προτεινόμενες αναρτήσεις