Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Achatis είπε

Τι γίνεται ωρέ!!! 

Μιλάτε και είμαι όξω! 

Ποιός χαιρέτησε? 

ο πλάμερ

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσοπάνος..... ότι πιο αδιάφορο έχει περάσει ποτέ από Survivor και Reality Show γενικότερα, άραγε υπάρχει απευθείας πτήση από Άγιο Δομίνικο σε Αγίους Σαράντα?

Επεξ/σία από Ash
Δημοσ.
2 minutes ago, Ash said:

Τσοπάνη ότι πιο αδιάφορο έχει περάσει ποτέ από Survivor και Reality Show γενικότερα, άραγε υπάρχει απευθείας πτήση Άγιο Δομίνικο με Αγίους Σαράντα?

Και Chillic μια απ'τα ίδια, αλλά εκείνος στις πίστες κάτι κάνει τουλάχιστον εν συγκρίσει.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, McNerd είπε

Νινάρα, θα αναστενάξουν οι σωμιέδες

Οταν νικησε το Νασο προχθες τρομαξα. Εκανρ ιδιες κινησεις με οταν σκεφτονταν τη Νιναρα.

Δημοσ.

Και αύριο δεν έχει και Survivor 1 που να πάρει η ευχή να πάρει μας κρέμασε ο Βαλάσης! :(

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι ελεγε πριν λιγο καιρο η ευη

και τι λεει τωρα..

τεραστιος σωζων μας ειχε ανοιξει τα ματια πρωτος για αυτο το αρχισιχαμα!

Επεξ/σία από ant_
  • Like 8
Δημοσ.

Επίσης με προσεκτικό γκουγκλάρισμα περί τέννις θεμάτων, βγαίνει και το τηλέφωνο του Λαμπρινάκη.

Σκέφτομαι να του στείλω sms.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, McNerd είπε

Επίσης με προσεκτικό γκουγκλάρισμα περί τέννις θεμάτων, βγαίνει και το τηλέφωνο του Λαμπρινάκη.

Τον πας τον Λαμπρινακη; Σταματησα να το βλεπω τη στιγμη που ειπε Εμενα ο πατερας μου μου μιλαγε ασχημα γιαυτο μιλαω και εγω ασχημα στην μικρη για να δυναμωσει Αμα ημουν μεσα θα του ελεγα Εμενα ο πατερας μου με εκανε μαυρο στο ξυλο και γιαυτο σε κοπαναω τωρα για να στρωσεις

Δεν υπαρχει αυτο το πραμα αλλα πολυ περισσοτερο οι υπολοιποι που δεν μπορουσαν να του απαντησουν

Για μενα λογω Νικου και της παραπανω φασης που ειπα με τους υπολοιπους ηταν το σιχαμεροτερο ριαλιτι για να καψεις εγκεφαλικα κυτταρα εβερ!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, swkhj είπε

ηταν το σιχαμεροτερο ριαλιτι για να καψεις εγκεφαλικα κυτταρα εβερ!

Οχι φιλε αυτο ηταν το αυθεντικοτερο ριαλιτυ χωρις ξυλινους-στημενους χαρακτηρες που τους εριξαν σε ενα νησακι στο πουθενα και γι αυτο εγραφε 80αρια τηλεθεαση τοτε...

• Like 2
Δημοσ.

αντε να κοιμηθεις τωρα με το λαμπρινακη να σου χει βιασει τα ονειρα πριν καν τα δεις.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, xaratsi είπε

Θυμήθηκα που πριν αρχίσει είχαν βγει όλα τα γνωστά προμο σαιτ και έλεγαν με κεφαλαία Ο ΝΕΟΣ ΝΤΑΝΟΣ κτλ...:lol:

Τον Αγόρου θυμάμαι οτι έλεγαν ως νέο Ντάνο.

8 ώρες πριν, KilliK είπε

Στο   γενικό σύνολο  το "Survivor" έκανε 30% ενώ ακολούθησαν το "Τατουάζ"με 27,2%,  και τo "Τhe Game Of Love"  με 5,8%.

Το batman vs superman γιατι δε μας λένε ποσο εκανε? :P

Δημοσ.
9 ώρες πριν, McNerd είπε

Ο βαλασης γιατί δεν τον έχει καλέσει άραγε; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...