gtajunkie Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Achatis είπε Τι γίνεται ωρέ!!! Μιλάτε και είμαι όξω! Ποιός χαιρέτησε? ο πλάμερ 1 1
Ash Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τσοπάνος..... ότι πιο αδιάφορο έχει περάσει ποτέ από Survivor και Reality Show γενικότερα, άραγε υπάρχει απευθείας πτήση από Άγιο Δομίνικο σε Αγίους Σαράντα? Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από Ash
Torasu Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 2 minutes ago, Ash said: Τσοπάνη ότι πιο αδιάφορο έχει περάσει ποτέ από Survivor και Reality Show γενικότερα, άραγε υπάρχει απευθείας πτήση Άγιο Δομίνικο με Αγίους Σαράντα? Και Chillic μια απ'τα ίδια, αλλά εκείνος στις πίστες κάτι κάνει τουλάχιστον εν συγκρίσει. 1
Miracle Worker Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, McNerd είπε Νινάρα, θα αναστενάξουν οι σωμιέδες Οταν νικησε το Νασο προχθες τρομαξα. Εκανρ ιδιες κινησεις με οταν σκεφτονταν τη Νιναρα.
Ash Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Και αύριο δεν έχει και Survivor 1 που να πάρει η ευχή να πάρει μας κρέμασε ο Βαλάσης! 1
McNerd Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 πάρτε μια σχετικά πρόσφατη φωτό Λαμπρινάκη κρατώντας ένα έπαθλο στο τέννις κλαμπ του στα χανιά http://www.haniotika-nea.gr/nikitis-o-n-tsourveloudis/
ant_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τι ελεγε πριν λιγο καιρο η ευη και τι λεει τωρα.. τεραστιος σωζων μας ειχε ανοιξει τα ματια πρωτος για αυτο το αρχισιχαμα! Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από ant_ 8
McNerd Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Επίσης με προσεκτικό γκουγκλάρισμα περί τέννις θεμάτων, βγαίνει και το τηλέφωνο του Λαμπρινάκη. Σκέφτομαι να του στείλω sms.
swkhj Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, McNerd είπε Επίσης με προσεκτικό γκουγκλάρισμα περί τέννις θεμάτων, βγαίνει και το τηλέφωνο του Λαμπρινάκη. Σκέφτομαι να του στείλω sms. Τον πας τον Λαμπρινακη; Σταματησα να το βλεπω τη στιγμη που ειπε Εμενα ο πατερας μου μου μιλαγε ασχημα γιαυτο μιλαω και εγω ασχημα στην μικρη για να δυναμωσει Αμα ημουν μεσα θα του ελεγα Εμενα ο πατερας μου με εκανε μαυρο στο ξυλο και γιαυτο σε κοπαναω τωρα για να στρωσεις Δεν υπαρχει αυτο το πραμα αλλα πολυ περισσοτερο οι υπολοιποι που δεν μπορουσαν να του απαντησουν Για μενα λογω Νικου και της παραπανω φασης που ειπα με τους υπολοιπους ηταν το σιχαμεροτερο ριαλιτι για να καψεις εγκεφαλικα κυτταρα εβερ!
xaratsi Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, swkhj είπε ηταν το σιχαμεροτερο ριαλιτι για να καψεις εγκεφαλικα κυτταρα εβερ! Οχι φιλε αυτο ηταν το αυθεντικοτερο ριαλιτυ χωρις ξυλινους-στημενους χαρακτηρες που τους εριξαν σε ενα νησακι στο πουθενα και γι αυτο εγραφε 80αρια τηλεθεαση τοτε... 2
redykt Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 αντε να κοιμηθεις τωρα με το λαμπρινακη να σου χει βιασει τα ονειρα πριν καν τα δεις.
pontez2 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, xaratsi είπε Θυμήθηκα που πριν αρχίσει είχαν βγει όλα τα γνωστά προμο σαιτ και έλεγαν με κεφαλαία Ο ΝΕΟΣ ΝΤΑΝΟΣ κτλ... Τον Αγόρου θυμάμαι οτι έλεγαν ως νέο Ντάνο. 8 ώρες πριν, KilliK είπε Στο γενικό σύνολο το "Survivor" έκανε 30% ενώ ακολούθησαν το "Τατουάζ"με 27,2%, και τo "Τhe Game Of Love" με 5,8%. Το batman vs superman γιατι δε μας λένε ποσο εκανε?
mylo Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, McNerd είπε Επίσης με προσεκτικό γκουγκλάρισμα περί τέννις θεμάτων, βγαίνει και το τηλέφωνο του Λαμπρινάκη. Σκέφτομαι να του στείλω sms. Ο βαλασης γιατί δεν τον έχει καλέσει άραγε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις