Froskeas Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Για σιλάνς λίγο στο νήμα, για σιλάνς.. ξεκούραση τώρα, πριν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ στιγμή 1
insοmnidis Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, KilliK είπε @Antretng το να λες οτι εχτισε τα στατιστικα της με ενα πιτσιρικι που ηταν σχεδον αφαντο στα αγωνισματα επι τεσσερις μηνες δεν ειναι επιχειρημα. στηνς τελικη ολοι χτισανε τα στατιστικα και με αδυναμους παικτες, αφου σε καποια παιχνιδια παιξανε μαζι τους. οποτε και αυτο εξισωνεται. επισης γιατι υποτιμαμε την Ροδανθη; δεν ειναι τοσο κακη παικτρια και εχει αποδειξει οτι στις ευκολες πιστες μπορει να κερδισει ανετα. και η Δαλακα εχει χασει αρκετες φορες και απο την Ροδανθη. Ασχετο αλλα πως βγαινει αυτο το μπλε για το @ προς/εις; Test KilliK @KilliK @KilliK 9 λεπτά πριν, Froskeas είπε Για σιλάνς λίγο στο νήμα, για σιλάνς.. ξεκούραση τώρα, πριν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ στιγμή Το κοτσανι που καπνιζεις βγαινει και σε ηλεκτρονικο; Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από insοmnidis
Froskeas Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, insοmnidis είπε Το κοτσανι που καπνιζεις βγαινει και σε ηλεκτρονικο; Μη σου πω και σε κβαντομηχανικό 1
insοmnidis Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, Froskeas είπε Μη σου πω και σε κβαντομηχανικό α εδω εισαι ακομα; ...Νομιζα πως ξεκουραζοσουνα!
Ash Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εδώ κέρδισε το 1 η Ευαγγελία Δερμεντζόγλου, γιατί να μην το κερδίσει το φετινό γυναικά και μάλιστα μια εκ των Μελίνα ή Δαλάκα? Που ακριβώς είναι το περίεργο ή το παράλογο? Ροδάνθη: Έχουμε γελάσει με την ψυχή μας φέτος αλλά αντικειμενικά θα έπρεπε να έχει πάρει δρόμο εδώ και μήνες!Είναι ντροπή ακόμη και για την κωμωδία του Λαχματσουν,ότι αυτό το πλάσμα έχει φθάσει στους 12. Ευη ΣΑ: Με δύο μήνες στο νησί, και με τον Χάρο να επιβεβαιώνεται μέρα με την μέρα και πιο πολύ, πιστεύετε ότι θα συνεχίσει? Μόλις βγει σέντρα, ο κόσμος την έστειλε. Επίσης να το θυμηθείτε ότι παρέα με ΟΥΓΚ θα δώσουν Γκότση στις επόμενες ψηφοφορίες(Αν τις χάσουν μαζεμένες τα μαχήμια). Πανούλης: Τι να πούμε για τον άβουλο, αστράτευτο και πιο αδιάφορο παίκτη ever σε Survivor? Νύχτα θα φύγει κι αυτός, ειδικά μετά το επεισόδιο με την Δαλάκα! ΟΥΓΚ: Η Αλήθεια είναι ότι δεν τον πάω μια,και δεν ντρέπομαι ούτε να το παραδεχτώ ούτε φυσικά να το κρύψω!Γρήγορος,δυνατός αλλά μέχρι εκεί. Μηδενική προσωπικότητα, άλλαξε τελείως μετά τις ρουφιανιές της ΕΥΗ ΣΑ, κάνει μπαμ ότι προσπαθεί να το παίξει νέος Ντάνος με σταυρούς,κομποσκοίνια ,προσευχές κοκ, ίσως μεγαλύτερο μπαμ κι από τα πέτσινα πέναλτι του Γαύρου στο ποδόσφαιρο. Θα τον πάει ΤΕΛΙΚΟ ο ΛΑΧΜΑΤΣΟΥΝ, γιατί ο κόσμος δεν νομίζω να τον κρατήσει, ίσως φτάσει 6αδα. Ηλίας: Ο Πιο ύπουλος και πονηρός παίκτης από τα μαχήμια, 100% διπρόσωπος,συμφεροντολόγος, θα πατήσει επί πτωμάτων μέχρι να πάει τελικό!Και πιστεύω ότι η συμμετοχή του στην 4αδα είναι δεδομένη. Όσο καλός κι αν είναι αγωνιστικά, βγάζει πολύ κακά στοιχεία ως άτομο, κατά την γνώμη μου δεν του αξίζει,αλλά το κοινό θα κρίνει. Νάσος: Έχει πιάσει το ταβάνι του εδώ και πολύ καιρό, δεν νομίζω ότι έχει να δώσει άλλο. Αν φτάσει 4αδα ή και 6αδα θα είναι έκπληξη. Ευχούλης: Ξεκίνησε ως το καλό παιδί, όμως κρύβει κι αυτός πονηριά μέσα του. Αγωνιστικά έχει πέσει, είναι τεράστιο ερωτηματικό μέχρι που μπορεί να φθάσει.Μην εκπλαγείτε αν τον δείτε 4αδα. Τσίλης: Αγωνιστικά πολύ καλός και με σταθερή απόδοση με μικρά σκαμπανεβάσματα!Κι αυτός θα προχωρήσει πολύ. Βιργινία: Η ΕΠΟΜΕΝΗ, βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι! Μουχρούτσος: Σβήνει το σαρβαϊβοριακό του καντήλι, αν φτάσει 8αδα ή και 6αδα θα είναι έκπληξη. Καλώς ή κακώς όλα όσα του έχουμε χρεώσει στο forum μας ισχύουν,και έχει μεγάλη ευθύνη για τις γυάλινες συμπεριφορές πολλών παικτών από τους Διάσημους. Μελίνα: Αληθινά αντιπαθητική, πολλές φορές ειρωνική όμως σε καμία περίπτωση διπρόσωπη ή ύπουλη όπως ο πρώην κολλητός της ο Γκότσης. Σταθερή αξία, δυναμική, άμπαλη στους περισσότερους στόχους αλλά πιστεύω έχει πολλά από τα στοιχεία που μπορούν να χαρακτηρίσουν κάποιον ως Survivor. Άδικο αν δεν φτάσει τελικό ή έστω 4αδα. Δαλάκα: Η Καλύτερη για το τέλος, όπου έχουν χρειαστεί οι Διάσημοι το Δαλάκα(μας<3), αυτή ήταν εκεί και καθάρισε. Επίσης είναι από τις παίκτριες με τα λιγότερα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, δεν της αρέσει να χάνει και γι'αυτόν τον λόγο πολλές φορές τα έχει κάνει μαντάρα,όμως η ξεροκεφαλιά της αυτή είναι που την κάνει να ξεχωρίζει. Για μένα η κοιλιά της στο παιχνίδι έγινε όταν είχε ξεκινήσει τα πολλά πάρε δώσε με την ΞΕΧΝΙΑ ΣΡΕΚ, όταν έφυγε το σίχαμα, θεωρώ ότι η Δαλάκα επανήλθε(Και αγωνιστικά και στο κομμάτι της συμβίωσης με τους υπόλοιπους παίκτες). Τελικό με τα όλα, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Καταλήγοντας θεωρώ ότι αν δεν γίνει κάτι το εξωπραγματικό,τελική 4αδα θα έχουμε: Δαλάκα,Μελίνα,Τσίλη,Γκότση ή Ευχούλη. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από Ash 2 2
KilliK Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 μπα, ο Νασος εχει τεραστιο fanbase απο οτι διαβαζω, τον βλεπω σιγουρα 4αδα. 1
stratosberyk Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από stratosberyk
gtajunkie Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 21 λεπτά πριν, redykt είπε πως ειναι ετσι ρε το αλιεν μουτρακι για μπουνιες
vlasiospakis Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Διαφωνω με φιλο Ash για Γκοτση, Μελινα και Δαλακα. Οσον αφορα τον Γκοτση αυτα που λες ειναι υπονοιες γιατι δεν εχει βγει κατι καθαρα απεναντι του μονο χαρακτηρισμοι απο Ευχουλη σε φαση θυματοποιησε κτλ.. οσον αφορα για το θεμα με Μελινα ξερουμε οτι δεν μιλανε γιατι πολυ απλα την καλυψε και μετα το παιζει υπερανω αφου εριξε ενα κλαμα. Για την Δαλακα σαν αθλητης περιμενα καλυτερη συμπεριφορα συνολικη οχι σαν 15χρονω ειμαι ο καλυτερη ή μου φταιει ο αναδρομος Ερμης κτλ. Για τις αθλητικες επιδοσεις της συμφωνο ειναι αψογη. Σαν χαρακτηρας ομως ειναι για κουτουλιες και ειναι και καντηλαναφτης γιατι οποτε ξεκιναει μια κουβεντα καποιος για τους μαχητες απο διπλα σιγονταρει και υπονομευει. I agree with the rest though!
insοmnidis Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Σχετικο με survivor το παρακατω Βρηκα κατι σουβλακια μανιταριων ετοιμα περασμενα στο καλαμακι για ψησιμο Στις οδηγιες λεει για φουρνο αλλα ολοκληρο φουρνο για 4 καλαμακια;.. Αμα τα βαλω στην τοστιερα θα γινουνε; 2
Ash Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, vlasiospakis είπε Διαφωνω με φιλο Ash για Γκοτση, Μελινα και Δαλακα. Οσον αφορα τον Γκοτση αυτα που λες ειναι υπονοιες γιατι δεν εχει βγει κατι καθαρα απεναντι του μονο χαρακτηρισμοι απο Ευχουλη σε φαση θυματοποιησε κτλ.. οσον αφορα για το θεμα με Μελινα ξερουμε οτι δεν μιλανε γιατι πολυ απλα την καλυψε και μετα το παιζει υπερανω αφου εριξε ενα κλαμα. Για την Δαλακα σαν αθλητης περιμενα καλυτερη συμπεριφορα συνολικη οχι σαν 15χρονω ειμαι ο καλυτερη ή μου φταιει ο αναδρομος Ερμης κτλ. Για τις αθλητικες επιδοσεις της συμφωνο ειναι αψογη. Σαν χαρακτηρας ομως ειναι για κουτουλιες και ειναι και καντηλαναφτης γιατι οποτε ξεκιναει μια κουβεντα καποιος για τους μαχητες απο διπλα σιγονταρει και υπονομευει. I agree with the rest though! Και πολύ καλά κάνεις γιατί αν συμφωνούσαμε όλοι μεταξύ μας,δεν θα υπήρχε αντίλογος ώστε να συνεχιστεί η κουβέντα. Ο Γκότσης δυστυχώς πέρα από υπόνοιες έχει δείξει άσχημα στοιχεία, όταν όλη η ομάδα τον είχε παραμελήσει, μόνο η Μελίνα τον στήριζε. Ξέχασες τι του σέρνανε όταν είχε πάει στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα? Συμφωνώ απόλυτα ότι η παραγωγή έχει θολώσει τα νερά σχετικά με τον παίκτη,και δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα. Το να είσαι κώλος και βρακί με κάποιον, να τον κόβεις και να τα βρίσκεις με αυτόν που τρωγόσουν στην αρχή εμένα μου δείχνει πολλά πράγματα για το τι είναι ο Ηλίας πραγματικά. Και επαναλαμβάνω, ΣΑ και ΟΥΓΚ θα τον βγάλουν σέντρα, περιμένετε 1-2 ασυλίες ακόμη. Η Δαλάκα πράγματι πολλές φορές ξεφεύγει, και τονίζει ίσως σε πολύ εκνευριστικό βαθμό το ΕΓΩ της. Δεν το κάνει κακοπροαίρετα ή με δόλο, απλά έτσι είναι. Όσο και να την πηγαίνω,πρώτος την έχω κράξει ότι δεν μπορεί να αρθρώσει πρόταση με Υ-Ρ-Α όταν κάποιος της κάνει συζήτηση για κάποιο περιστατικό στην καλύβα ή το παιχνίδι γενικότερα.Παρά τα όποια ελαττώματά της προσωπικά θα ήθελα να την δω να κερδίζει, η απορία μου είναι αν θα κρατήσει χαρακτήρα ή θα καβαλήσει το καλάμι μετά το παιχνίδι. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από Ash 1
vlasiospakis Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Οσον αφορα Γκοτση Μελινα το αναποδο νομιζω συνεβαινε γιατι αυτην πιασανε αυτη εδωσε και Γκοτση και αυτος σταθηκε διπλα της και οταν αλλαξε ομαδα αυτη εκοβε βολτες στην Καλυβα των Μαχητων και δεν μιλουσε με κανενα. Εχει βγει και σχετικο αρθρο. Εκλαιγε τις προαλλες γιατι ο Γκοτσης της τα χωσε. Οσον αφορα ΟΥΓΚ και Γκοτση, ο 2ος ειπε οτι ο 1ος του ζητησε συγγνωμη γιατι πιστεψε τον κλεφτοκαρυδα ΟΜΟ και ακολουθουσε εκεινο το Banner. Οσο για Δαλακα δεν θα θελα με τιποτα να κερδισει γιατι απλα δεν μου αρεσει ο χαρακτηρας της, να το βλεπα απο Μουρουτσο που εχει και ενα χρυσο παει στο διαολο αλλα απο μια κοπελια που οι επιδοσεις της ειναι επιπεδο χομπιστα οχι. Ηδη νομιζω φιλε καβαλησε το καλαμι λογω του οτι ειναι πολυ καλη αθλητικα εκει μεσα. 1
Torasu Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλέ τι λογοδιάρροια σας έπιασε όλους... είμαι και τσιγκούνης δεν θέλω να πάω περίπτερο να πάρω ποπκορν, ακριβό βγαίνει Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από Torasu
Vassilis_24 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 21 λεπτά πριν, vlasiospakis είπε Οσον αφορα Γκοτση Μελινα το αναποδο νομιζω συνεβαινε γιατι αυτην πιασανε αυτη εδωσε και Γκοτση και αυτος σταθηκε διπλα της και οταν αλλαξε ομαδα αυτη εκοβε βολτες στην Καλυβα των Μαχητων και δεν μιλουσε με κανενα. Εχει βγει και σχετικο αρθρο. Εκλαιγε τις προαλλες γιατι ο Γκοτσης της τα χωσε. Οσον αφορα ΟΥΓΚ και Γκοτση, ο 2ος ειπε οτι ο 1ος του ζητησε συγγνωμη γιατι πιστεψε τον κλεφτοκαρυδα ΟΜΟ και ακολουθουσε εκεινο το Banner. Οσο για Δαλακα δεν θα θελα με τιποτα να κερδισει γιατι απλα δεν μου αρεσει ο χαρακτηρας της, να το βλεπα απο Μουρουτσο που εχει και ενα χρυσο παει στο διαολο αλλα απο μια κοπελια που οι επιδοσεις της ειναι επιπεδο χομπιστα οχι. Ηδη νομιζω φιλε καβαλησε το καλαμι λογω του οτι ειναι πολυ καλη αθλητικα εκει μεσα. O Γκότσης είχε τσακωθεί με όλους τους συμπαίκτες του και βρήκε ευκαιρία να το παίξει φίλος στη Μελίνα, που ήταν δυνατή παίκτρια, μπας και καταφέρει να σωθεί. Μόνο εκείνη κι ο Χάρης του μιλούσαν, μέχρι που τον πήρε χαμπάρι κι ο Χάρης ότι ψάχνεται για να τσακώνεται και τον έκανε πέρα και αυτός. Οπότε, ναι μεν, όπως το λες, της στάθηκε της Μελίνας, συμφεροντολογικά όμως και γι'αυτό με το που άλλαξαν οι ομάδες, εύκολα την έκανε πέρα. Η Μελίνα επίσης του στάθηκε, πιο ειλικρινά όμως και γι'αυτό και πληγώθηκε με την αλλαγή της στάσης του. Αυτά τουλάχιστον έχουν φανεί απ'τα λίγα που μας έχουν δείξει. Μελίνα, Δαλάκα, Ηλίας και Νάσος, δείχνουν να έχουν το περισσότερο κοινό και να είναι οι επικρατέστεροι για την τετράδα, αν και ο Νάσος λόγω του ότι όσο προχωράει το παιχνίδι γίνεται και χειρότερος στα αγωνίσματα, συν του ότι πλέον άλλαξε και συμπεριφορά και αποφάσισε να εφαρμόσει τις υποκριτικές του ικανότητες, έχει χάσει λίγο από το ρεύμα που είχε, οπότε ίσως Τσίλης ή Φραουλίτσας να μπορέσουν να το εκμεταλλευτούν, αν και δεν το βλέπω τόσο εύκολο... 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις