Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πω πω, περιμένω με αγωνία το σημερινό επεισόδιο.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΙΧΤΡΙΑ, έρχεται να δει τον Λαρούσο της. ΜΑΚΑΡΙ να τη βάλουν να παιξει εναντιον της Ροδάνθης. Για να αποστομωθουν και οι τελευταίοι υπερασπιστές της ξαπλώστρας.

Θα το δω ολο το επεισόδιο και θα ζητοκραυγάζω μολις εμφανιστεί.

Θέλω και δάκρυ απο Λαρούσο και αναφορά στο  μετάλιο για να ανέβουν τα πεσμένα ποσοστά του.

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 1
Δημοσ.

ο αγορου καβατζοναζι, το παιζει σε πολλα ταμπλο, δεχεται επισκεψη και απο τον κολλητο του (δαλακα μπραδερ)

επισης ειδα Πιρχι να σφαδαζει, μου μυριζει ευκαιρια να τη στειλουν πισω και να μη γινει αλλη αποχωρηση αυτη την εβδομαδα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, guido είπε

Οπότε ούτε σήμερα το βλέπουμε ε;

Όταν έχει καμία ασυλία πείτε 😋

εγώ θα εμφανιστώ κατά τις 10:30 για να εκφράσω δημόσια τον αποτροπιασμό μου για τον εκφυλισμό του κόνσεπτ σαρβάιβορ

• Like 2
Δημοσ.

Με αυτά και με αυτά και με τον τραυματισμό της Βιργινίας που σίγουρα δεν είχε γίνει καλά συγκινήθηκα ! 😿 είναι μεγάλη τσατσιά ,το να φέρει τους δικούς τους εκεί να τους δούνε για λίγα δευτερόλεπτα και μετά μόνο οι νικητές να περάσουν χρόνο μαζί τους 

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Με αυτά και με αυτά και με τον τραυματισμό της Βιργινίας που σίγουρα δεν είχε γίνει καλά συγκινήθηκα ! 😿 είναι μεγάλη τσατσιά ,το να φέρει τους δικούς τους εκεί να τους δούνε για λίγα δευτερόλεπτα και μετά μόνο οι νικητές να περάσουν χρόνο μαζί τους 

Θα τους δουνε και οι χαμενοι λογικα (οχι λιγα δευτερολεπτα -παραπανω) αλλα θα θελουν να μας το παρουσιασουνε προτου το δουμε σαν κατι απο Ρωμαικη αρενα

Δημοσ.

Ναι κανανε τοσα χιλιομετρα για να τους πουνε απλα ενα γεια :ρ

Να βαλουν και τους γονεις και φιλους να ανταγωνιστουνε αναμεταξυ τους! ...Καλα το τερματισα :ρ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο νετ βγηκε σποιλερ, μαλλον απο τους συγγενεις που ειχαν παει. λενε οτι οι νικητες θα δουν τους δικους τους για 5 ωρες και θα εχουν και φαγοποτι, ενω οι χαμενοι για μια ωρα μονο. αυτο ειναι βασικα το επαθλο. αν ισχυει, τοτε ειναι ενταξει.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.

Λες και είναι αιχμάλωτοι πολέμου συμπεριφέρονται

Ξερναω από τώρα

Ποιος πλήρωσε τα εισιτήρια;;

Δεν βγαίνουν τα κουκιά με τους αποτυχημένους χορηγούς που έχει φέτος

Αν κόψανε βάρδιες από κάμεραμαν ετοιμαστείτε να χορτάσουμε αγωνίσματα

Δημοσ.

Καλά το πιο αστείο είναι πως θα ξανά μάθουν ακριβώς τι παίζει εκτός.

Παρωδία πραγματικά

😂

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...