Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Ο μπεταντζής ζήτημα να έχει πει δεκα λεξεις ως τώρα.

Μαζί με την ολγαρα στα πρώτα της βηματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο "αρχηγός" σας τώρα τα μαζεύει κακήν κακώς :D

(αν δώσεις βάση μόνο στο ηχητικό νομίζεις ότι παίρνουν συνένρευξη από τον Τρύφωνα Σαμαρά)

Επεξ/σία από McNerd
  • Thanks 1
Δημοσ.

o βασαλος περυσι ομως ηταν σαν σημειο αναφορας οτι υπηρχε και ενας φουσκωτος στο παιχνιδι 

ασχετα οτι αρχικα ηταν φαντασμα οποτε ειχε ηδη ρολο και μονο σαν παρουσια

Δημοσ.

Όσο μιλούσε ο Βασάλος στης αρχές μόνο γκρίνιαζε γιατί είχε πεθάνει στην πείνα... Οπότε υποθέτω απέφευγαν να το δείχνουν και πολύ...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ant_ είπε

Aκομα για ενα περιεργο λογο εχει υψηλα νουμερα τηλεθεασης

μαλλον ο κοσμος δεν μπορει να πιστεψει οτι ειναι τοσο σουπα το φετινο και το βλεπει με την ελπιδα οτι κατι θα γινει

ειμαι σιγουρος οτι και εδω τα ατομα που το βλεπουνε αν τους πεις να αναφερουν  εστω τα 12 απο τα 24 ονοματα των παιχτων που ειναι στο παιχνιδι μεσα σε 1 λεπτο  

βαρια βαρια να πουνε  τα 6

αχρωμοι αοσμοι αγευστοι

πραγματικα απορω με το καστιγνκ 

αντε στους "διασημους" πηρανε τα φαντασματα  τσιλη-δριμωνακο γιατι εφαγαν ακυρα απο πραγματικους εστω διασημους

στους μαχητες που ειχανε χιλιαδες αιτησεις ποια μυαλα επελεξαν 

αυτους τους 2? που και ολοκληρη εβδομαδα να λειπουνε απο το παιχνιδι κανεις δεν θα το παρει χαμπαρι

giakoumatos.jpgtsepanis.jpg

Τον υδραυλικό στην αρχή τον παρουσίαζαν κι ως το νέο Ντάνο, τρομάρα τους...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kirileman είπε

Δεν ξέρω τι με συγκινεί περισσότερο. Το σορτσάκι της Ξένιας, το μπούστο, τα κοτσιδάκια της;

Τα τραγούδια της; 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kirileman είπε

Δεν ξέρω τι με συγκινεί περισσότερο. Το σορτσάκι της Ξένιας, το μπούστο, τα κοτσιδάκια της;

η δισκογραφία της :lol:

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, redykt είπε

δεν ειναι απλα ενας αρχηγος . ειναι στρατηλατης !

εκείνο το γκρούπ στο φβ υπάρχει ακόμα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kirileman είπε

Εντελώς τυχαία το μόνο που δεν ανέφερες είναι το πρόσωπο της :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kirileman είπε

Το μπουστο της ειναι πιο ζελε και απο το φρουι ζελε (οποιος ειναι εμπειρος το καταλαβαινει). Τα κοτσιδακια της δεν μου λενε κατι. Το σορτσακι-βρακα με απωθει. Προκρινω το μαγιω της που μετα βιας καλυπτει το αιδοιο της.

Δημοσ.

Σιχάματα η ομορφιά ενός ανθρώπου κρύβεται στο χαρακτήρα, στην προσωπικότητα και στην ευφυΐα του.

Για αυτό αγαπάμε Κοκαλίτσα 

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...