Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Anorymous είπε

πρωτο τρεντ στο τουιτερ η κοκαλιτσα, ειναι σιχαμα και αυτο περναει στο κοσμο χαχα

Χωρίς σπασαρχιδιτσα και βυζοπουλενα ούτε οι ίδιοι δε θα το έβλεπαν 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, mylo είπε

Χωρίς σπασαρχιδιτσα και βυζοπουλενα ούτε οι ίδιοι δε θα το έβλεπαν 

Πιστεύω ήταν επιλογή ατζουν καθαρά

Δημοσ.

Μεγάλος Σεβασμός Στόν Στέλιο Κρητικό,είναι 45 χρονών και έχει βάλει κάτω τους νεαρότερους και κάθε λογής φουσκωτούς ! εγω που είμαι κοντά στήν ηλικία του ούτε "περπατώντας"αν πήγαινε δεν βλέπω να τον έφτανα ! έχει ψυχή και είναι και κατά μεγάλο μέρος η ψυχή της ομάδας,βοηθάει στα πάντα και τους ταίζει απο το τίποτα και πολύ χιούμορ έχει,όπως ξέρουμε απο το θέατρο και σοβαρός και μετρημένος είναι όταν πρέπει,δεν έχω ψηφίσει για κανέναν,αλλά αν φτάσει ποτέ προτεινόμενος θα τον ψηφίσω να μείνει και μακάρι να κερδίσει.

• Like 4
Δημοσ.

Αχ Ατσουν, σε πέρασε το μάστερ σεφ με τους τυπους που έφερες. 

Φέρε πίσω καναν Σπαλιάρα μπας και ανέβει λιγο η τηλεθέαση (και οπως καταλάβατε ειναι η τελευταία φορά που βλέπουμε survivor)

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Αχ Ατσουν, σε πέρασε το μάστερ σεφ με τους τυπους που έφερες. 

Φέρε πίσω καναν Σπαλιάρα μπας και ανέβει λιγο η τηλεθέαση (και οπως καταλάβατε ειναι η τελευταία φορά που βλέπουμε survivor)

Μέχρι και στην Κύπρο το πέρασε ο Λούης...
http://politis.com.cy/article/stin-korifi-tis-tiletheasis-to-louis-night-show--xeperase-to-survivor

Δημοσ.

Παταγώδη αποτυχία με άμεσα υπεύθυνος αυτόν που διάλεξε τους παίχτες. 

Αδιάφοροι χαρακτήρες στη μια ομάδα, αδιάφοροι "διάσημοι" στην άλλη και φαβορί ένας τυπος που μιμείται τον Ντάνο.

Ειλικρινά, πιο ενδιαφέροντες μου φάνηκαν οι παίχτες του Survival, το οποίο αν γυριζόταν τωρα, ισως να ειχε μεγαλυτερη τηλεθέαση απο αυτο το πράγμα που βλέπουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξαναείδα το βίντεο της ψηφοφορίας, και της περασμένης εβδομάδας επίσης, για σύγκριση.
Μας έχουν φλομώσει στα "αγωνιστικούς λόγους" και στα "συγγνώμη", προφανώς για να μην φανούν κακοί σαν τον Τσανγκ, ειδικά οι "μαχητές". Όλοι φλώροι. Τουλάχιστον η Κοκαλίτσα είχε το θάρρος να πει ότι δεν έχει έρθει κοντά με τη Ροδάνθη. 

Ειπώθηκε από αρκετούς εδώ ότι είναι λάθος για το παιχνίδι και τα 3 άτομα που προτάθηκαν, πολύ σωστό.
Πρόβλεψη μου, ο Λέων της Κινσάσα θα φαγωθεί από τις ύαινες σήμερα. Είναι ότι κοντινότερο στον μάνατζερ ράγκμπυ αλλά αντικειμενικά δεν τον φτάνει ούτε στο μισό, υπάρχει σελίδα  που θα κάνει κινητοποίηση και θα μαζέψει λαό για να τον στηρίξουν; Όχι. Και δεν νομίζω ότι η εμφάνιση του, θα του δώσει τη γυναικεία στήριξη.

Επεξ/σία από G.TH.
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Είναι ότι κοντινότερο στον μάνατζερ ράγκμπυ αλλά αντικειμενικά δεν τον φτάνει ούτε στο μισό, υπάρχει σελίδα  που θα κάνει κινητοποίηση και θα μαζέψει λαό για να τον στηρίξουν; Όχι.

την ειδαμε την στηριξη, απτους πρωτους εφυγε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...