Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυσκολα σωζεται η κατασταση, προσωπικη αποψη θα το πανε ετσι ωσπου να γινει το cross over με τους τουρκαλαδες και  εκει θα περιμενουν ανασταση νεκρων. Προσωπικα το cross με αφηνει παντελως αδιαφορο (κραταω μια πισινη για κανενα τρελο μωρο εκ τουρκιας).

Εδω ο παναρας, που εχει γινει πια πιο γραφικος και απο το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης, κανει μεγαλυτερο θορυβο απο τα 22 βοδια στην καραιβικη.

Δημοσ.

Μια παρατηρηση: Τον φραουλα δεν τον εχω ακουσει να μιλαει πολυ. Μονο αυτα τα αουγκανα που κανει οταν παιρνει νικη.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, redykt είπε

Μια παρατηρηση: Τον φραουλα δεν τον εχω ακουσει να μιλαει πολυ. Μονο αυτα τα αουγκανα που κανει οταν παιρνει νικη.

Θεωρείς ότι γνωρίζει κάτι παραπάνω;

Δημοσ.

Φήμες λένε ότι η σπυροπουλου λυποθυμησε και δεν το έδειξε όπως και ότι έπαθε κρίση πανικού με στη μαύρη νύχτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν θα ναι εκπληξη, φαινεται οτι το εχει σκυλομετανιωσει που πηγε εκει.

Αναφορά σε κείμενο

(κραταω μια πισινη για κανενα τρελο μωρο εκ τουρκιας).

γιατι ειχε καμια τουρκαλα της προκοπης στο περσινο; :mellow:

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mylo είπε

Φήμες λένε ότι η σπυροπουλου λυποθυμησε και δεν το έδειξε όπως και ότι έπαθε κρίση πανικού με στη μαύρη νύχτα. 

Που να δει και τον ζουλού στη μαύρη νύχτα

Δημοσ.

Οι Τούρκοι φέτος έχουν all star νομίζω οποτε παμε για νεα φασολαδα, εκτος αν μας βαλει με κανα Μεξικο ο Ατζουνης και κερασουμε τεκιλα.

Δημοσ.

Ο ατζουν να βαλει την γκομενα του και καμια φιλη της στο παιχνιδι και να μην μας το παιζει χουαν αντονιο σαμαρανκ και νομιζει οτι διοργανωνει ολυμπιακους αγωνες.....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Το συμβόλαιό της λέει ότι πρέπει να μείνει τουλάχιστον 3 μήνες, εκτός αν τη διώξουν οι συμπαίκτες της, στο τρίμηνο μπορεί και μάλλον θα φύγει από μόνη της...

μαζι το υπογραψατε?

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kargo130 είπε

Ο ατζουν να βαλει την γκομενα του και καμια φιλη της στο παιχνιδι και να μην μας το παιζει χουαν αντονιο σαμαρανκ και νομιζει οτι διοργανωνει ολυμπιακους αγωνες.....

Τι γκόμενα του ο Τούρκος, τη γκόμενα του ο Σάκης.. 

• Like 1
Δημοσ.

Συνεντευξη ατζουν τον γεναρη...

" Δεν είσαι από τους παραγωγούς που ασχολούνται απλώς με το μπάτζετ και τα νούμερα. Επιβλέπεις κάθε λεπτομέρεια της δημιουργικής διαδικασίας. Πες μου για το κάστινγκ, τα άτομα που διαλέξατε στο πρώτο «Survivor». Κοίτα, το κάστινγκ είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια της δουλειάς μου. Μπορώ να σου πω ότι πλέον είμαι κάτι σαν ειδικός σ’ αυτό. Σκέψου ότι μέσω των προηγούμενων εκπομπών μου έβλεπα χιλιάδες συμμετέχοντες. Πλέον, μέσα σε δύο λεπτά ξέρω τι θα μου δώσει το άτομο που έχω απέναντί μου. Μέσα σε 20 δευτερόλεπτα γνωρίζω αν έχει τηλεοπτικό ενδιαφέρον, αν είναι καλό πάντρεμα με αυτό που οραματίζομαι."

Αμα εισαι υπεροπτης........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε να γινει και εδω το All star Καποτε για να ξαναδουμε τον παναρα με το θρυλικο t-shirt με τα αστερα να καταστρωνει στρατηγικες και να λεει νεες θρυλικες ατακες οπως το "εμεις δεν το ξεραμε αυτο δεν το ξεραμε"

Περα απο το all-star ενα concept που εχει γινει και στο αμερικανικο ειναι το  heroes vs villains

απο το περσινο θα ειχαμε υποψηφιους

Ηeroes

Ντανος

βασαλος

χρανιωτης

σπαλιαρας

τσανγκ

Ελισαβετ

σαρα

παπαδοπουλου

λαουρα

villains

Χανταμπακης

Κυπριος

Μανατζερ

Χουτος

Μισθοφορος

Πασχαλη

οι φετινοι ειναι τοσο αχρωμοι αοσμοι αγευστοι που δεν μπορεις σε καμια ομαδα να τους βαλεις ουτε κατι καλο σου βγαζουνε ουτε κατι κακο

Επεξ/σία από ant_
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...