Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω ο Παναρας λεει αληθειες και η απαυτουλα που το παρουσιαζει την ακουσε καπως

καπου λεει πως θα αντεξει οσο θελει η παραγωγη

edit

Στο 4:37

• Απαντ. 34,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ.

Τι απαράμιλλο στυλ, τι ύφος, τι επαγγελματική ανάλυση. Στόφα πραγματικού ηγέτη. Ακόμα και τώρα πουλάει περισσότερο από τα αντιτηλεοπτικά σιχάματα του σαρβάιβο 2. Μάνατζερ ράγκμπυ νικητής στις καρδιές μας. B)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, forumidis είπε

Εδω ο Παναρας λεει αληθειες και η απαυτουλα που το παρουσιαζει την ακουσε καπως

καπου λεει πως θα αντεξει οσο θελει η παραγωγη

edit

Στο 4:37

40 χρόνια βλέπω σερβαιβορ

Ποσο χρόνων είσαι; 

37

Εκλαψα 

Δημοσ.

Σιχαμένη Γιουφτρα σε πέτυχα στο ζάπινγκ και ξύπνησες μνήμες σιχασιας! Και να της λένε όλοι "Ποσο όμορφη είσαι"

Δημοσ.

τρομερος , τα ειπε ολα οπως ειναι , με μαγεψε ο λογος του , με τρελανε η αμφιεση του.

μου αρεσει που η αλλη προσπαθουσε να το σωσει οτι και καλα η επιβιωση ειναι πολυ δυσκολη κλπ.

ντορετα οσο μπουτι και να δειξεις , θα παραμεινεις μια παρουσιαστρια με βιασμενα ονειρα εφ ορου ζωης . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας πόνεσε που είπε ωμές αλήθειες, ε; Ότι η εκπομπή δεν τραβάει με τους αδιάφορους χαρακτήρες; Ότι απαιτείται περισσότερη ίντριγκα και όχι μόνο αγωνίσματα; Ότι είναι ελάχιστοι οι παίχτες που προκαλούν το ενδιαφέρον του κόσμου; Ότι αν αυτός ήταν υπεύθυνος σε ανταγωνιστικό κανάλι, θα έβαζε απέναντί του ένα American Gladiators και θα έσκιζε; Ότι με τον τρόπο που βγαίνει η πρώτη ατομική ασυλία, οι παίχτες επιλέγουν αντίπαλο με κριτήριο το πώς θα πάρουν περισσότερες νίκες για να πάρουν ασυλία και όχι με γνώμονα το καλό της ομάδας; Βάλτε τώρα Walking dead γιατί δεν βλέπω να σας παίρνει ο ύπνος απόψε, μετά από τέτοιο βιασμό.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 4
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, kirileman είπε

Βάλτε τώρα Walking dead γιατί δεν βλέπω να σας παίρνει ο ύπνος απόψε, μετά από τέτοιο βιασμό.

Eχεις δίκιο, αισθάνομαι βαθιά βιασμένος.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

Φροσκιδιο, απο σενα αναμενω σοβαροτητα και σθενος

Μάλιστα κύριε κρυπτοτριτονιτε, σθένος και σοβαρότητα θα επιδείξω

7 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

εγώ αναμένω την επόμενη σελίδα-στόχο

Την έχω επακριβώς ορίσει. Try read between the lines

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Froskeas είπε

Την έχω επακριβώς ορίσει.

Το ξέρω μπρε.. σε διαβάζω αφού!

Φανατικός φροσκεαναγνώστης detected.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...