kargo130 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, Heybro είπε Πια τσουπρα λέτε θα μας στοιχίσει περισσότερο αν φύγει? Επιμέλεια δικιά μου. Αν θέλετε και gifs πείτε μου. Πήχου Ντάρια Ροδάνθη Την Πηχου πρεπει να την αποβαλει το εθνικο συμβουλιο ραδιοτηλεορασης...... 3
g_alkis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Άραγε ο Γκότσης ζει ή τον πέρασε πριονοκορδέλα ο Πήχος; 1
dimtsef Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 κρεμασμένο από τον κοκοφοίνικα θα τον βρουν 7 ώρες πριν, Heybro είπε Πια τσουπρα λέτε θα μας στοιχίσει περισσότερο αν φύγει? Επιμέλεια δικιά μου. Αν θέλετε και gifs πείτε μου. Πήχου Ντάρια Ροδάνθη Μονο Ντάρια
lefter Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, παπι είπε Ε ειστε ρατσιστές. Επειδη δεν βλέπεται θα πρεπει να φυγει; Ναι
totalius Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Στις από πάνω φωτό η Φιφατζου ειναι εκτός συναγωνισμού .Χρυσο μετάλλιο με διαφορά . Για το Ουκρανικό άτι να ξέρετε ότι παίζουν πολλά φράγκα για sms επίσης. Όποτε Πηχο Πουλο .
mylo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, totalius είπε Στις από πάνω φωτό η Φιφατζου ειναι εκτός συναγωνισμού .Χρυσο μετάλλιο με διαφορά . Για το Ουκρανικό άτι να ξέρετε ότι παίζουν πολλά φράγκα για sms επίσης. Όποτε Πηχο Πουλο . Στο ουκρανικό ντέρμπι δυναμό - σαχταρ, με ποιον είμαστε; εγώ πάντως με τη Ξένια
guido Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, παπι είπε Ε ειστε ρατσιστές. Επειδη δεν βλέπεται θα πρεπει να φυγει; δεν είναι ότι δεν βλέπεται ΣΚΙΑΖΟΜΑΣΤΕ! 1
patsi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, παπι είπε Ε ειστε ρατσιστές. Επειδη δεν βλέπεται θα πρεπει να φυγει;
totalius Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, mylo είπε Στο ουκρανικό ντέρμπι δυναμό - σαχταρ, με ποιον είμαστε; εγώ πάντως με τη Ξένια Η Ξενια αν δεν επαναφέρει το σορτσάκι μεσα στο λοκω δε τη βλέπω καλά . 4
patsi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, totalius είπε Η Ξενια αν δεν επαναφέρει το σορτσάκι μεσα στο λοκω δε τη βλέπω καλά . Και να την ψάξουν μήπως έχει κανα δαχτυλίδι του άρχοντα πάνω της γιατί με την αραίωση που έχει την βλέπω να καταλήγει Gollum. Άμα αρχίσει να τρώει και ωμά ψάρια υπάρχει πρόβλημα. Επιθετική συμπεριφορά και τάσεις απομόνωσης έχει παρουσιάσει ηδη πάντως
KilliK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, Heybro είπε Πια τσουπρα λέτε θα μας στοιχίσει περισσότερο αν φύγει? Επιμέλεια δικιά μου. Αν θέλετε και gifs πείτε μου. Πήχου Ντάρια Ροδάνθη η μια ειναι για snu-snu, η αλλη για γουτσου-γουτσου. tough decision.
Heybro Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, KilliK είπε η μια ειναι για snu-snu, η αλλη για γουτσου-γουτσου. tough decision. Ροδάνθη γουτσου all the way. Ντάρια αν δεν φόραγε αυτό που φοράει το λες και meh και πήχου τούμπανο απλά μην γυρίσει από μπροστά. 1
redykt Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 2 hours ago, mylo said: Στο ουκρανικό ντέρμπι δυναμό - σαχταρ, με ποιον είμαστε; εγώ πάντως με τη Ξένια ξενια δακωτο 37 minutes ago, Heybro said: Ροδάνθη γουτσου all the way. Ντάρια αν δεν φόραγε αυτό που φοράει το λες και meh και πήχου τούμπανο απλά μην γυρίσει από μπροστά. the only right answer
McNerd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επιτέλους αρχισε να τσουλάει και φέτος το παιχνίδι, δε νομίζετε; Καλημέρα σας Από το τουίτερ: Ο ΗΛΙΑΣ ΔΕ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ Γ@ΜΗΣΕ Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από McNerd
Προτεινόμενες αναρτήσεις