pontez2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Έχουμε καμια διαρροή για το ποιοί έρχονται; Μανάβης της καρδιάς μας ξέρουμε τι ρόλο θα παίξει;
patsi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ αν ήμουν σε αυτούς που μπαίνουν στους μαχητές θα πήγαινα στον Αγορου και θα έλεγα να ξέρεις δεν σε πάει μια ο κόσμος έξω σε θεωρεί όλα αυτά που σου λένε για να τον δούμε ύστερα σε φάση Επισης ελπίζω να βάλουν μισθοφορο στους διασημους να τους βγάλει όσα καταπιεζουν(επειδή νικάνε) να γίνει της ποπης.
pontez2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι θα μπει ο Γιαννάκος; Καλή φάση αλλά...... update: Κακός έβαλα το "αλλά". Είναι θεός ο άνθρωπος και πολύ ταπεινός. Μακάρι να μπει να δούμε και κανα πραγματικά διάσημο μετά τον Μουρούτσο. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από pontez2 1 1
eliasjuve Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, pitogiro είπε Όνειρο ήταν... Τι έγινε; Δεν παρακολουθώ. Έφυγε το μεγάλο λιοντάρι της Αφρικανικής στέπας, ο Μπαντούλα; Τις ντουλάπες να κλειδώνετε τα βράδια. 1
patsi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, pontez2 είπε Τι θα μπει ο Γιαννάκος; Καλή φάση αλλά...... update: Κακός έβαλα το "αλλά". Είναι θεός ο άνθρωπος και πολύ ταπεινός. Μακάρι να μπει να δούμε και κανα πραγματικά διάσημο μετά τον Μουρούτσο. Χαχα όχι το βίντεο πηγαινε στις κωλοτούμπες που θα κάνει ο Ουγκ αν μάθει ότι δεν πουλάει έξω ο χαρακτήρας που βγάζει 1
McNerd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) δυστυχως πουλαει αυτο που βγαζει αποδειξη οτι εμεινε στο παιχνιδι χτες Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από McNerd
ant_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Aν επρεπε να μπει ξανα παιχτης του survivor ειναι αυτος
g_alkis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Αναπλήρωση κούτσαυλου ζουλού με κούτσαυλο καρτούν δεν χρειάζεται 4
redykt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 1 minute ago, g_alkis said: Αναπλήρωση κούτσαυλου ζουλού με κούτσαυλο καρτούν δεν χρειάζεται οταν ολοκληρωσεις θα σου απαντησω
pontez2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Παλι άσχετους θα βάλουν λένε οι διαρροές. Επισης ο μίσθο δε ξέρει καν αν θα παίξει ή οχι. Οσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση.
redykt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 οπως και να χει, καλα που μπαινουν και νεα σουργελα να βλεπουμε να γελαμε
ant_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Αμα ειναι να βαλουνε παλι καμια αχρωμη σαν την ζωη καλυτερα να μην μπει κανεις βαζεις μανατζερ ραγμπι και σελιμ και εχεις +10% τηλεθεαση παιρνεις και κομματι απο τους τηλεθεατες του μαστερ σεφ αλλα που να τα σκεφτει αυτα η βλαχαρα ο ατζουν
McNerd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) να μεταφερθει το παουερ οφ λοφ σε καλυβες στον αη δομινικο in other news, δηλωσαρες μισθοσιχαματος «Πηγαίνω στον Άγιο Δομίνικο! Στο Survivor δεν ξέρω αν θα πάω… Δεν ξέρω ακόμα κάτι συγκεκριμένο, ίσως μπω για ένα guest. Πάω εκεί και θα μιλήσω εκεί για να είμαι ειλικρινέστατος», ανέφερε, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, ο Κώστας και, ξεκαθαρίζοντας ότι τα εισιτήρια και την διαμονή δεν τα έχει κλείσει η Acun Medya, αλλά χορηγοί, συνέχισε: «αν παίξω, θα παίξω για την πλάκα μου… Μπορεί να πάω και στις δυο παραλίες και στους Διάσημους και στους Μαχητές και να δώσω συμβουλές». Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από McNerd
Προτεινόμενες αναρτήσεις