Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ αν ήμουν σε αυτούς που μπαίνουν στους μαχητές θα πήγαινα στον Αγορου και θα έλεγα να ξέρεις δεν σε πάει μια ο κόσμος έξω σε θεωρεί όλα αυτά που σου λένε για να τον δούμε ύστερα σε φάση 

Επισης ελπίζω να βάλουν μισθοφορο στους διασημους να τους βγάλει όσα καταπιεζουν(επειδή νικάνε) να γίνει της ποπης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι θα μπει ο Γιαννάκος; Καλή φάση αλλά......

update: Κακός έβαλα το "αλλά". Είναι θεός ο άνθρωπος και πολύ ταπεινός. Μακάρι να μπει να δούμε και κανα πραγματικά διάσημο μετά τον Μουρούτσο.

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, pitogiro είπε

Όνειρο ήταν...

Τι έγινε; Δεν παρακολουθώ. Έφυγε το μεγάλο λιοντάρι της Αφρικανικής στέπας, ο Μπαντούλα; 

Τις ντουλάπες να κλειδώνετε τα βράδια.

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Τι θα μπει ο Γιαννάκος; Καλή φάση αλλά......

update: Κακός έβαλα το "αλλά". Είναι θεός ο άνθρωπος και πολύ ταπεινός. Μακάρι να μπει να δούμε και κανα πραγματικά διάσημο μετά τον Μουρούτσο.

Χαχα όχι το βίντεο πηγαινε στις κωλοτούμπες που θα κάνει ο Ουγκ αν μάθει ότι δεν πουλάει έξω ο χαρακτήρας που βγάζει 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δυστυχως πουλαει αυτο που βγαζει

αποδειξη οτι εμεινε στο παιχνιδι χτες

Επεξ/σία από McNerd
Δημοσ.
1 minute ago, g_alkis said:

Αναπλήρωση κούτσαυλου ζουλού με κούτσαυλο καρτούν δεν χρειάζεται

οταν ολοκληρωσεις θα σου απαντησω 

Δημοσ.

Παλι άσχετους θα βάλουν λένε οι διαρροές. Επισης ο μίσθο δε ξέρει καν αν θα παίξει ή οχι. Οσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση. 

Δημοσ.

Αμα ειναι να βαλουνε παλι καμια αχρωμη σαν την ζωη  καλυτερα να μην μπει κανεις

βαζεις μανατζερ ραγμπι και σελιμ  και εχεις +10% τηλεθεαση 

παιρνεις και κομματι απο τους τηλεθεατες του μαστερ σεφ

αλλα που να τα σκεφτει αυτα η βλαχαρα ο ατζουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να μεταφερθει το παουερ οφ λοφ σε καλυβες στον αη δομινικο

in other news, δηλωσαρες μισθοσιχαματος

«Πηγαίνω στον Άγιο Δομίνικο! Στο Survivor δεν ξέρω αν θα πάω… Δεν ξέρω ακόμα κάτι συγκεκριμένο, ίσως μπω για ένα guest. Πάω εκεί και θα μιλήσω εκεί για να είμαι ειλικρινέστατος», ανέφερε, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, ο Κώστας και, ξεκαθαρίζοντας ότι τα εισιτήρια και την διαμονή δεν τα έχει κλείσει η Acun Medya, αλλά χορηγοί, συνέχισε: «αν παίξω, θα παίξω για την πλάκα μου… Μπορεί να πάω και στις δυο παραλίες και στους Διάσημους και στους Μαχητές και να δώσω συμβουλές».

Επεξ/σία από McNerd
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...