Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, McNerd είπε

να μεταφερθει το παουερ οφ λοφ σε καλυβες στον αη δομινικο

in other news, δηλωσαρες μισθοσιχαματος

«Πηγαίνω στον Άγιο Δομίνικο! Στο Survivor δεν ξέρω αν θα πάω… Δεν ξέρω ακόμα κάτι συγκεκριμένο, ίσως μπω για ένα guest. Πάω εκεί και θα μιλήσω εκεί για να είμαι ειλικρινέστατος», ανέφερε, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, ο Κώστας και, ξεκαθαρίζοντας ότι τα εισιτήρια και την διαμονή δεν τα έχει κλείσει η Acun Medya, αλλά χορηγοί, συνέχισε: «αν παίξω, θα παίξω για την πλάκα μου… Μπορεί να πάω και στις δυο παραλίες και στους Διάσημους και στους Μαχητές και να δώσω συμβουλές».

Πως να κλεβουνε στα αγωνισματα..:rolleyes:

• Like 1
  • Απαντ. 34,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, xaratsi είπε

Κωνσταντίνα Βαλσάμη (Μις Τουρισμός 2016) η μια απ τους 4 νέους. Εγκρίνουμε obviously αν ισχύει

f2b094_1.jpg

Διακρίνω τόνους σοβά. Περιμένουμε να δούμε την πραγματική εικόνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με την "μις τουρισμος 2016" που δεν την ξερει ουτε η μανα της και ακομα μια αγνωστη πυγμαχο

να την βγαλει παει παλι ο σκαιοατζουν

Η νέα παίκτρια που θα ενταχθεί στην ομάδα των Διασήμων είναι η Ελευθερία Παλαιολόγου, η οποία είναι επαγγελματίας πυγμάχος.

a78b6f_4.jpg

καλυτερα να βαλει τον ογκουνσοτο και την πορνοσταρ που ελεγε θα μπει(απο μονη της)

αφου οπως φαινεται δεν εχει θεμα με το trash (βλεπε Power of love) ας το κανει και εκει ετσι 

Επεξ/σία από ant_
  • Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ant_ είπε

Με την "μις τουρισμος 2016" που δεν την ξερει ουτε η μανα της και ακομα μια αγνωστη πυγμαχο

να την βγαλει παει παλι ο σκαιοατζουν

Η νέα παίκτρια που θα ενταχθεί στην ομάδα των Διασήμων είναι η Ελευθερία Παλαιολόγου, η οποία είναι επαγγελματίας πυγμάχος.

a78b6f_4.jpg

καλυτερα να βαλει τον ογκουνσοτο και την πορνοσταρ που ελεγε θα μπει(απο μονη της)

αφου οπως φαινεται δεν εχει θεμα με το trash (βλεπε Power of love) ας το κανει και εκει ετσι 

Tην "άγνωστη" μις τουρισμό πάντως εγώ την ήξερα, την πυγμάχο την είχα δει που έλεγαν ότι θα έμπαινε στην αρχή με τους μη διάσημους και ορθώς.
Έχει μπερδέψει ο Ατζούν το γνωστός με επαγγελματίας, το να σε ξέρει το σινάφι σου δε σε κάνει γνωστό, αν και τη συγκεκριμένη εικάζω ότι ούτε αυτό θα την ξέρει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαρίνα κάθε μέρα αλύπητα. Και όσο πηγαίνει τόσο μεγαλώνει η άδεια του Βασαλου. Την τρέμει η Βαλαβαν

Επεξ/σία από patsi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xaratsi είπε

Κωνσταντίνα Βαλσάμη (Μις Τουρισμός 2016) η μια απ τους 4 νέους. Εγκρίνουμε obviously αν ισχύει

f2b094_1.jpg

Πρέπει να προστεθεί ένα reaction "καρδούλα" στο insomnia.

Αγάπησα ήδη!

https://www.instagram.com/konvalsami/?hl=el

Επεξ/σία από MakeGreeceSexyAgain
  • Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Η Δαλάκαινα γιατί προμοτάρει τόσο πολύ Φρουτάκια;  Γνωρίζονται εκτός; 

Ναι γνωρίζονται 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...