ant_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 38 λεπτά πριν, McNerd είπε να μεταφερθει το παουερ οφ λοφ σε καλυβες στον αη δομινικο in other news, δηλωσαρες μισθοσιχαματος «Πηγαίνω στον Άγιο Δομίνικο! Στο Survivor δεν ξέρω αν θα πάω… Δεν ξέρω ακόμα κάτι συγκεκριμένο, ίσως μπω για ένα guest. Πάω εκεί και θα μιλήσω εκεί για να είμαι ειλικρινέστατος», ανέφερε, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, ο Κώστας και, ξεκαθαρίζοντας ότι τα εισιτήρια και την διαμονή δεν τα έχει κλείσει η Acun Medya, αλλά χορηγοί, συνέχισε: «αν παίξω, θα παίξω για την πλάκα μου… Μπορεί να πάω και στις δυο παραλίες και στους Διάσημους και στους Μαχητές και να δώσω συμβουλές». Πως να κλεβουνε στα αγωνισματα.. 1
xaratsi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Κωνσταντίνα Βαλσάμη (Μις Τουρισμός 2016) η μια απ τους 4 νέους. Εγκρίνουμε obviously αν ισχύει 4
kargo130 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Οπα...... Οι ειδικοι επι insta ας δρασουν για περαιτερω καλλιτεχνικες λεπτομερειες.
pitogiro Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο... Να βλέπεις Πήχου ή να ακούς Κοκκαλίτσα. Μάλλον το δεύτερο
g_alkis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, xaratsi είπε Κωνσταντίνα Βαλσάμη (Μις Τουρισμός 2016) η μια απ τους 4 νέους. Εγκρίνουμε obviously αν ισχύει Διακρίνω τόνους σοβά. Περιμένουμε να δούμε την πραγματική εικόνα.
Vassilis_24 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, ant_ είπε Πως να κλεβουνε στα αγωνισματα.. Πώς να κλέβουν από κοντινούς φούρνους...
ant_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με την "μις τουρισμος 2016" που δεν την ξερει ουτε η μανα της και ακομα μια αγνωστη πυγμαχο να την βγαλει παει παλι ο σκαιοατζουν Η νέα παίκτρια που θα ενταχθεί στην ομάδα των Διασήμων είναι η Ελευθερία Παλαιολόγου, η οποία είναι επαγγελματίας πυγμάχος. καλυτερα να βαλει τον ογκουνσοτο και την πορνοσταρ που ελεγε θα μπει(απο μονη της) αφου οπως φαινεται δεν εχει θεμα με το trash (βλεπε Power of love) ας το κανει και εκει ετσι Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από ant_ 1
Vassilis_24 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, ant_ είπε Με την "μις τουρισμος 2016" που δεν την ξερει ουτε η μανα της και ακομα μια αγνωστη πυγμαχο να την βγαλει παει παλι ο σκαιοατζουν Η νέα παίκτρια που θα ενταχθεί στην ομάδα των Διασήμων είναι η Ελευθερία Παλαιολόγου, η οποία είναι επαγγελματίας πυγμάχος. καλυτερα να βαλει τον ογκουνσοτο και την πορνοσταρ που ελεγε θα μπει(απο μονη της) αφου οπως φαινεται δεν εχει θεμα με το trash (βλεπε Power of love) ας το κανει και εκει ετσι Tην "άγνωστη" μις τουρισμό πάντως εγώ την ήξερα, την πυγμάχο την είχα δει που έλεγαν ότι θα έμπαινε στην αρχή με τους μη διάσημους και ορθώς. Έχει μπερδέψει ο Ατζούν το γνωστός με επαγγελματίας, το να σε ξέρει το σινάφι σου δε σε κάνει γνωστό, αν και τη συγκεκριμένη εικάζω ότι ούτε αυτό θα την ξέρει...
mylo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Πάλι πηχος στην τορετα; έλεος, δεν έχω υγρά να ξεράσω. 2
patsi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μαρίνα κάθε μέρα αλύπητα. Και όσο πηγαίνει τόσο μεγαλώνει η άδεια του Βασαλου. Την τρέμει η Βαλαβαν Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από patsi
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xaratsi είπε Κωνσταντίνα Βαλσάμη (Μις Τουρισμός 2016) η μια απ τους 4 νέους. Εγκρίνουμε obviously αν ισχύει Πρέπει να προστεθεί ένα reaction "καρδούλα" στο insomnia. Αγάπησα ήδη! https://www.instagram.com/konvalsami/?hl=el Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από MakeGreeceSexyAgain 1
mylo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Πρέπει να προστεθεί ένα reaction "καρδούλα" στο insomnia. Αγάπησα ήδη! https://www.instagram.com/konvalsami/?hl=el Ρε μήπως έχει συγγένεια με τη νορα βαλσαμη;
HALF EVIL Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Η Δαλάκαινα γιατί προμοτάρει τόσο πολύ Φρουτάκια; Γνωρίζονται εκτός;
mylo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Η Δαλάκαινα γιατί προμοτάρει τόσο πολύ Φρουτάκια; Γνωρίζονται εκτός; Ναι γνωρίζονται
HALF EVIL Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, mylo είπε Ναι γνωρίζονται Κουφαλοσίχαμα Δαλάκαινα !! Μαζί στο στρατό έκαναν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις