Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου θυμησες που ειχαμε παρει τον τηλ. τον φιλο ενος φιλου πριν κανα μηνα οτι

και του λεγαμε οτι ειμαστε απο σκαι και οτι και καλα θα μπει στο παιχνιδι ... ohhh wait

• Απαντ. 34,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, _Στεργιος_ είπε

Έχουμε και μια σχολή, δεν πήγα καν ;ρ

Αλλά πέρα από την μέρα που με πήραν τηλ για να παω και Ει πα ότι θα δω με πήραν άλλη μια φορά που δεν το σήκωσα και άλλη μια που τους Ει πα ότι δεν θα πάω τελικά. Οπότε γενικά ακόμα και αν είχαν επιλέξει τους (διάσημους) μαχητες εκαναν ολες τις τυπικες διαδικασίες

Ναι ρε στανταρ απο την παραγωγη ηταν.

Δημοσ.
Just now, mylo said:

Προφανώς και δεν είδαν όλα τα cv, όπως γίνεται παντού.  Ο μόνος που δεν είχε βυζμα πρέπει να ήταν ο χοντρός πέρσι, που έχασε το σταυρουδακι του και σηκώθηκε έφυγε. 

Εμείς πάντως στη εταιρεία μου που ψάχναμε νέους υποσχόμενους καλλιτέχνες όλοι έπρεπε να δηλώσουν με φόρμα με "No", "Yes", "Maybe" των 15 ερωτήσεων συμπεριλαμβανομένου κείμενου γι αυτούς των 140 λέξεων στο mail + ενός refrain από το τραγούδι "Angels" του Robbie Williams σε πολύ καλή ποιότητα + μια photo προσώπου. Είχαμε 3.000 περίπου "cv" σε mails, πρώτα κάναμε έναν οπτικό έλεγχο αν απάντησαν σε όλα, αν όχι τότε το προσπερνάγαμε, όσα μένανε ακούγαμε το refrain, βλέπαμε την photo και το βάζαμε σε φάκελο ιδικό για περαιτέρω "ανάλυση". 4 άτομα την τελειώσαμε την δουλειά σε 5 ώρες. Είχαμε συνολικά 120 άτομα για πιο λεπτομερή ανάλυση, την επόμενη μέρα τα κοιτάξαμε "κόψαμε" τους μισούς σχεδόν και καταλήξαμε σε 65 άτομα. Τότε ήταν το κουραστικό, να τους δεχθούμε έναν έναν και να αποφασίζαμε σε τελική 20αδα, όλα καταγράφονταν σε βίντεο και τα είδαμε αρκετές φορές ξανά και ξανά διαλέξαμε 10, τους/τις φωνάξαμε μας είπαν ένα τραγούδι ολόκληρο και 3 "τυχερά" άτομα φύγανε με συμβόλαιο. Όλο αυτό μας πήρε 3 εβδομάδες με τα παραπάνω ζητούμενα και διαδικασίες από 4 άτομα. Τώρα τι πρωτόκολλο ακολούθησαν στο Survivor δεν ξέρω. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι περάσανε όλα τα βιογραφικά από ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες οι οποίες ξεσκάρταραν μερικούς, μετά ξανάκαναν έλεγχο για να συγκρίνουν μετάξι τους τα ξεσκαρταρισμένα, "κόψανε" τα μισά άτομα και τα υπόλοιπα θα τα έστειλαν στους υπεύθυνους παραγωγής οι οποίοι θα κόψανε και αυτοί μερικούς και θα έμεινε ένας σεβαστός αριθμός τον οποίο καλέσανε σε audition. Τουλάχιστον ετσι θέλω να πιστεύω ότι έπραξαν, δεν είχαν δα και μικρο χρόνο να το κανουν, σχεδόν 7 μήνες, όταν τελείωσε το πρώτο άρχισαν να πέφτουν διαφημίσεις για το δεύτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ η Miss δείχνει καλή,αλλά μόνο απο ένα πρόσωπο σοβαδισμένο, δεν μπορεί να έχουμε σωστή και συνολικ΄γ εικόνα,πέραν απο αυτό Please, Οχι και άλλες άγνωστες και άβυζες ανδρογυναίκες ρε Αντζούνι,τόσες χιλιάδες κόσμος έχει κάνει αιτήσεις και θέλει να μπεί με τα χίλια,τελικά ποιός κάνει τις επιλογές εκεί μέσα φέτος και φέρνει τόσους άγνωστους αγεύστους άχρωμους ? <_<

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, redykt είπε

ohhh wait

1 ώρα πριν, webparts είπε

Ναι ρε στανταρ απο την παραγωγη ηταν.

1 ώρα πριν, g_alkis είπε

Τρου στορι μπρο

Στο ίδιο τηλ πήρα για να κλείσω θέση στο my style rocks (ΝΑΙ) και στο The voice. Πηγα και στα 2. Τώρα αν είστε από αυτούς που βγάζουν ότι υπάρχει στην τηλεόραση στημένο και βγάζετε συνωμοσίες από το πουθενά δεν φταίω εγώ 

• Sad 1
Δημοσ.
2 minutes ago, _Στεργιος_ said:

Στο ίδιο τηλ πήρα για να κλείσω θέση στο my style rocks (ΝΑΙ) και στο The voice. Πηγα και στα 2. Τώρα αν είστε από αυτούς που βγάζουν ότι υπάρχει στην τηλεόραση στημένο και βγάζετε συνωμοσίες από το πουθενά δεν φταίω εγώ 

στο mystylerocks τι θα κανες, τον κριτη ; ή για τον τελικο να εισαι στο κοινο ;

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, _Στεργιος_ είπε

Ασχοληθηκες οντως με τετοια πραματα;

1 λεπτό πριν, redykt είπε

Μην ξεχναμε που βρισκομαστε ε..
Το θεμα που βρισκομαστε ειναι αλλου επιπεδου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, webparts είπε

Ασχοληθηκες οντως με τετοια πραματα;

Ε στον ελεύθερο μου χρόνο 

1 λεπτό πριν, redykt είπε

Σε ένα gala και στον τελικό ,ο οποίος γυρίστηκε ολόκληρος εκτός από τα τελευταία 5 λεπτά που ήταν όντως live 

Δημοσ.
2 minutes ago, webparts said:

Μην ξεχναμε που βρισκομαστε ε..
Το θεμα που βρισκομαστε ειναι αλλου επιπεδου.

συγγνωμη αλλα ειμαι και j-τουνιστης , τι να κανω..

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _Στεργιος_ είπε

Ε στον ελεύθερο μου χρόνο 

5 λεπτά πριν, redykt είπε

Γιατι δε διαβαζες κανα βιβλιο;
Εκτος και αν βοηθουσε καπου στη δουλεια σου ολο αυτο,οποτε θα παψω να κοροιδευω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, webparts είπε

Γιατι δε διαβαζες κανα βιβλιο;
Εκτος και αν βοηθουσε καπου στη δουλεια σου ολο αυτο,οποτε θα παψω να κοροιδευω.

Η σχολή μου είναι 42 ώρες την εβδομάδα, νομίζω ότι μπορώ να χαραμίσω ένα απόγευμα του Σαββάτου στο να δω από κοντά αυτά που με κάνουν να γελάω όλη την εβδομάδα ;ρ 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, _Στεργιος_ είπε

Το ότι πραγματοποιούνται κάστινγκ και το ότι ως επί το πλείστον παίρνουν βύσματα, το καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι δεν είναι αλληλοαναιρούμενα.

Και τα δύο ισχύουν...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Το ότι πραγματοποιούνται κάστινγκ και το ότι ως επί το πλείστον παίρνουν βύσματα, το καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι δεν είναι αλληλοαναιρούμενα.

Και τα δύο ισχύουν...

Το point μου ήταν ότι γίνεται casting για να βρουν τους διάσημους άσημους, γνώμη μου 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, _Στεργιος_ είπε

Το point μου ήταν ότι γίνεται casting για να βρουν τους διάσημους άσημους, γνώμη μου 

Οχι ακριβως,κατα κυριο λογο παιρνουν "βυζματα" και απλα επιλεγουν μερικους απο το casting για να εχουνε να ασχολουνται.

22 λεπτά πριν, redykt είπε

συγγνωμη αλλα ειμαι και j-τουνιστης , τι να κανω..

Wtf is this?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...