Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, webparts είπε

Wtf is this?

Που ζεις; 2018 δεν ήξερα ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην γνωρίζεις τον j-τουνισμο... Καλό θα ήταν να ενημερωθείς για τέτοια θέματα, γι'αυτό δεν πάμε μπροστά σαν χώρα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μωρε καστινγκ μπορει να κανανε κανεις δεν αμφιβαλει, ο τουρκαλας ως γνησιος τουρκαλας διαλεξε τον ξαδελφο του μπατζανακη του γιου της κυρα κατινας. Αφου ολοι λιγο πολυ γνωριζονται.

Και τα σιχαματα του power επισης αποδειχθηκαν γνωστα σιχαματα της αγορας.

Επεξ/σία από kargo130
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, _Στεργιος_ είπε

Που ζεις; 2018 δεν ήξερα ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην γνωρίζεις τον j-τουνισμο... Καλό θα ήταν να ενημερωθείς για τέτοια θέματα, γι'αυτό δεν πάμε μπροστά σαν χώρα 

Ουτε και εγω ξέρω. Οποτε στειλε κανα λινκ ή πες μας τι όρος ειναι αυτος.

Άκυρο...το βρηκα. Ειστε εντελως καμμένοι ρε. Πραγματικά :P:P:P:P

Επεξ/σία από gas7777
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο γνωστός του γνωστού παίζει σε ΟΛΑ αυτού του είδους σκουπίδια - έλα να μην ξεχνιώμαστε κιόλας.

Ο φίλος του χαντάμπακα, μπήκε στο παιχνίδι-σκουπίδι του άλλου καναλιού.. τυχαίο; δε νομίζω. Τεφατζούδες σταματούν διάβασμα/σχολές κτλ; survivor θα δώσει ώθηση στην υποτιθέμενη καριέρα τους; ποια καριέρα; πτυχίο έχουν; Οι δίδυμες του 1ου sur, ήταν πρώτη μούρη πάντα με την οννεδ πρωτοπορία! και χωρίς πτυχίο αμαλάχι και μπήκαν στο sur, τυχαίο; δε νομίζω. 

ο πορτιέρης ήξερε ουκ ολίγον κόσμο για να μπει (δεν υπάρχει και πολύ δουλειά τελευταία). για ηθοποιούς-τραγουδιάρες-μοντέλα-σφίχτερμαν κτλ, να μην αναφερθούμε, είναι της αγοράς, γνωστοί (άγνωστοι για τον υπόλοιπο κόσμο, το 98%).

ο ολυμπιονίκης είναι της κλάουρας, λίγο πολύ τα βύσματα επικρατούν όπως γίνεται και σε άλλους τομείς της κοινωνίας (όπου υπάρχει πεδίο δράσης δηλαδή - εδώ υπάρχει).

Δεν εξετάζω αν μπήκαν κακώς, στην τελική δεν πληρώνω εγώ, λέμε τι βλέπουμε στην πραγματικότητα για να μην νομίζουν πως γίνεται καμιά σοβαρή αξιολόγηση. Στον κάλαθο των αχρήστων πάνε όλα. Από στόμα σε στόμα.

Τώρα ρε Στέργιο τους πήρες μια φορά τηλέφωνο και μετά σε έπαιρναν οι άνθρωποι 5-6 φορές να σε βρουν και δεν το σήκωνες; Ντροπή ρε.Γιατί στέλνεις βιογραφικά και τους βάζεις σε "τόσο κόπο" ενώ δεν θέλεις στην πραγματικότητα να πας.  Έλα να σε δούμε στο επόμενο τουλάχιστον.

Επεξ/σία από vision
  • Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, SeXBOX είπε

Εμείς πάντως στη εταιρεία μου που ψάχναμε νέους υποσχόμενους καλλιτέχνες όλοι έπρεπε να δηλώσουν με φόρμα με "No", "Yes", "Maybe" των 15 ερωτήσεων συμπεριλαμβανομένου κείμενου γι αυτούς των 140 λέξεων στο mail + ενός refrain από το τραγούδι "Angels" του Robbie Williams σε πολύ καλή ποιότητα + μια photo προσώπου. Είχαμε 3.000 περίπου "cv" σε mails, πρώτα κάναμε έναν οπτικό έλεγχο αν απάντησαν σε όλα, αν όχι τότε το προσπερνάγαμε, όσα μένανε ακούγαμε το refrain, βλέπαμε την photo και το βάζαμε σε φάκελο ιδικό για περαιτέρω "ανάλυση". 4 άτομα την τελειώσαμε την δουλειά σε 5 ώρες. Είχαμε συνολικά 120 άτομα για πιο λεπτομερή ανάλυση, την επόμενη μέρα τα κοιτάξαμε "κόψαμε" τους μισούς σχεδόν και καταλήξαμε σε 65 άτομα. Τότε ήταν το κουραστικό, να τους δεχθούμε έναν έναν και να αποφασίζαμε σε τελική 20αδα, όλα καταγράφονταν σε βίντεο και τα είδαμε αρκετές φορές ξανά και ξανά διαλέξαμε 10, τους/τις φωνάξαμε μας είπαν ένα τραγούδι ολόκληρο και 3 "τυχερά" άτομα φύγανε με συμβόλαιο. Όλο αυτό μας πήρε 3 εβδομάδες με τα παραπάνω ζητούμενα και διαδικασίες από 4 άτομα. Τώρα τι πρωτόκολλο ακολούθησαν στο Survivor δεν ξέρω. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι περάσανε όλα τα βιογραφικά από ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες οι οποίες ξεσκάρταραν μερικούς, μετά ξανάκαναν έλεγχο για να συγκρίνουν μετάξι τους τα ξεσκαρταρισμένα, "κόψανε" τα μισά άτομα και τα υπόλοιπα θα τα έστειλαν στους υπεύθυνους παραγωγής οι οποίοι θα κόψανε και αυτοί μερικούς και θα έμεινε ένας σεβαστός αριθμός τον οποίο καλέσανε σε audition. Τουλάχιστον ετσι θέλω να πιστεύω ότι έπραξαν, δεν είχαν δα και μικρο χρόνο να το κανουν, σχεδόν 7 μήνες, όταν τελείωσε το πρώτο άρχισαν να πέφτουν διαφημίσεις για το δεύτερο.

Θεοφανους εσύ; ☺☺

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mylo είπε

Ιβάν σβιταιλο και Νικολέτα καρρα στους διάσημους σύμφωνα με τη καινούργιου 

Μετράει πολύ τελικά κι η προϋπηρεσία σε ριαλιτοπαίχνιδα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vision είπε

Τώρα ρε Στέργιο

Ένα καλοκαίρι συμπλήρωσα μια αίτηση με 4 πεδία,  ούτε ήξερα σε ποια σχολή θα μαι 😅 Με πήραν τον Οκτώβρη και είπα θα δω, μετά μια φορά δεν μπόρεσα να το σηκώσω και την επόμενη τους είπα ότι δεν θα πω τελικά. Δεν είχα σκοπό να τους ταλαιπώρησω 😇 Τέλος τα πολύ off topic από μένα 

Τώρα κάτι ok topic 

Για νέα και spoilers να μπείτε στο φβ στην ομάδα survivor 2 fans  κάπως έτσι. Η αλλιώς στο show time Cyprus. Από πέρυσι βγάζουν πρώτοι όλες τις πληροφορίες, και μετά αρχίζει να διαδίδεται στο υπόλοιπο internet 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, _Στεργιος_ είπε

Δε βοηθας.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Στεργιος_ είπε

Πρέπει να διαβάσεις οικονομικό πολιτικά βιβλία για να καταλάβεις...

Εχεις να προτεινεις καποια;
Καλα ρε μαν τωρα σοβαρα,ασχοληθηκες με το my style rocks?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mylo είπε

Ιβάν σβιταιλο και Νικολέτα καρρα στους διάσημους σύμφωνα με τη καινούργιου 

σαν ελληνικό survivor ξεκίνησε και σαν ουκρανικό θα τελειώσει όπως το πάνε

στηρίζω Νικολέτα πάντως 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...