Froskeas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Αυτη η δευτέρα μέρα της στέρησης...η πλέον αναξιοπρεπής 1
omghi2u Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Ποιος αγαπητος θα μου στειλει με pm το "αλλο φορουμ" για τις πικαντικες πλεροφοριες ναουμ?
ELMastas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ειν κακό απο την μεριά των διάσημων H Νικολέτα με αρέσει πολύ Σίγουρα ππορεί να αποκτήσει νεο ενδιαφέρων,αντε ποιός την χάρη τους θα μπούνε και χορτάτοι,πρός την μέση και μετά το τέλος,μπορεί να βάλουν και κάναν ακόμα πραγματικά γνωστό όταν θα έχουν περάσει τα λούκια και θα μπορούν να μπούν οι πριμαντόνες
webparts Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα μου πει καποιος γιατι ακομα και ο ηλιθιος ο παρουσιαστης το λεει σΑρβαιβορ;; Αφου δεν προφερεται σε καμια αγγλοφωνη χωρα ετσι ( ισως οι Peaky Blinders να το ελεγαν ετσι ) . Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από webparts
Anorymous Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, ELMastas είπε Δεν ειν κακό απο την μεριά των διάσημων H Νικολέτα με αρέσει πολύ Σίγουρα ππορεί να αποκτήσει νεο ενδιαφέρων,αντε ποιός την χάρη τους θα μπούνε και χορτάτοι,πρός την μέση και μετά το τέλος,μπορεί να βάλουν και κάναν ακόμα πραγματικά γνωστό όταν θα έχουν περάσει τα λούκια και θα μπορούν να μπούν οι πριμαντόνες Σε σχεση με τους αλλους ο σβιταιλο ειναι αρκετα πιο γνωστος ηταν στην επιτροπη του show you think you can dance και επαιζε και το κατω παρταλι, η νικολετα ειναι μουν@ρ@ και αρκετα γνωστη περιττο να πω οτι ζηλευα τον παυλιτο 1
patsi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 http://www.gazzetta.gr/weekend-journal/article/1201681/i-nea-kormara-poy-mpainei-sto-survivor-pics Μια γεύση 1
Anorymous Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Ωραίο το τρέιλερ τής Κυριακής συνεχίζουν να τσακώνονται τα σιχαματα
McNerd Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλωσεις Πήχου.... Με τον Νικόλα και με τον Θοδωρή έχουμε ονομάσει τη σχέση μας καρμική-φιλική. Γιατί δεν έχω ξαναγνωρίσει άτομα που μέσα στον πρώτο μήνα να ταιριάζουν τόσο πολύ οι ιδέες, οι απόψεις μας, τα πιστεύω μας, η ηθική μας και να μην υπάρχει ερωτική έλξη και να είναι μόνο φιλική. Είναι φοβερό, εγώ δεν το έχω ξαναζήσει, τα παιδιά δεν το έχουν ξαναζήσει. Πέφτω από τα σύννεφα για την απουσία ερωτικής έλξης edit βρηκα και το τρειλερ Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από McNerd 1
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 H Ξένια άκουσε πως μπαίνουν καινούριοι παίκτες κι έβγαλε τελείως το σορτσάκι, μόνο με μαγιό πλέον... Ο Λιανός θα μπει τη Δευτέρα πρώτη φορά στο παιχνίδι... 2
Froskeas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, patsi είπε http://www.gazzetta.gr/weekend-journal/article/1201681/i-nea-kormara-poy-mpainei-sto-survivor-pics Μια γεύση Παλια στο χωριο μου αυτές τις λέγαμε μαυρομ@@νες
dimtsef Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 τι ειναι αυτά ρεεεε... Ντάνος λέω και κλαίω.. μια φορά στα 100 χρόνια.. τα πάντα όλα .. τέλος...δεν σχολιάζω άλλο... άντε γειά.. 1
mantzaflaris Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, dimtsef είπε τι ειναι αυτά ρεεεε... Ντάνος λέω και κλαίω.. μια φορά στα 100 χρόνια.. τα πάντα όλα .. τέλος...δεν σχολιάζω άλλο... άντε γειά.. ??? !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις