dimtsef Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, mantzaflaris είπε ??? !!! τιποτα, μου ρθε, κακό ειναι?
mantzaflaris Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Συζητιόταν εδώ και καιρό και τελικά θα γίνει πράξη. Το Survivor 2 αλλάζει μέρες προβολής! Ενώ από την αρχή της σεζόν το παρακολουθούσαμε κάθε Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, πλέον θα επιστρέψουμε στο... παλιό μοτίβο, αφού προστίθεται και η ημέρα Πέμπτη, όπως ακριβώς δηλαδή συνέβαινε και πέρυσι. http://www.gossip-tv.gr/media-tv/story/527696/survivor-2-h-megali-anatropi-stin-provoli-ton-epeisodion-ti-allazei 3 λεπτά πριν, dimtsef είπε τιποτα, μου ρθε, κακό ειναι? ...Οχι ρε συ! οκ!!! 1
ELMastas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ok Ντάνος ήταν μόνο ένας,αγάπη μεγάλη we know, δεν είν κακό Προστέθηκαν και 4 νέεοι παίκτες (Ααααχχ νικολέτα ...) Προστέθηκε δηλ και η πέμπτη οπότε μειώνεται το στερητικό στίς 2 μέρες ? Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από ELMastas 1
Froskeas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, ELMastas είπε Προστέθηκε δηλ και η πέμπτη οπότε μειώνεται το στερητικό στίς 2 μέρες ? Ετσι ακριβώς μα αυτή η τρισκατάρατη ημέρα 2η είναι η πλέον επώδυνη
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 To τρέιλερ δείχνει να έχει ζουμί πάντως. Από τη μία συνεχίζεται το μαλιοτράβηγμα Σπυροτούβλου και Γαβγίδου, όσο και να προσπαθεί η σιχαμαπαραγωγή να το κρύψει! Από την άλλη, ο Φραουλίτσας νομίζει ότι τον αγαπάει ο κόσμος επειδή έφυγε ο Μπαντούλα και αρχίζει και επιτίθεται στις κοπέλες που τον ψήφισαν. Έχουν μπει οι βάσεις να δούμε κάτι καλό, να δούμε πώς θα το πάνε τώρα... 3
mantzaflaris Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Τρειλερ; α...αυτο! .. Survivor | Το trailer του 21ου επεισοδίου | 25/02/2018
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μιας και αυτό είναι ένα θέμα που μου αρέσει και που κάνει την παρακολούθηση των επεισοδίων πολύ πιο ευχάριστη, κανονίστε να συνεχίσετε κι εδώ να εκφράζεστε με τον ίδιο τρόπο που κάνατε στα θέματα των λοιπών ριαλιτοπαίχνιδων, που πολύ ορθά κλειδώθηκαν. Αν σας αρέσει εσάς αυτό το επίπεδο, μπορείτε να πάτε στο άλλο σάιτ το καλό και να συνεχίσετε τον οχετό... Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από Vassilis_24
skatoula1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα, μετακομίζω εδώ από αύριο γιατί το master chef μας το κλείσανε... 1 λεπτό πριν, Vassilis_24 είπε Μιας και αυτό είναι ένα θέμα που μου αρέσει και που κάνει την παρακολούθηση των επεισοδίων πολύ πιο ευχάριστη, κανονίστε να συνεχίσετε κι εδώ να εκφράζεστε με τον ίδιο τρόπο που κάνατε στα θέματα των λοιπών ριαλιτοπαίχνιδων, που πολύ ορθά κλειδώθηκαν. Αν σας αρέσει εσάς αυτό το επίπεδο, μπορείτε να πάτε στο άλλο σάιτ το καλό και να συνεχίστε τον οχετό... Εγώ ήμουν κιουρία... μόνο "σίχαμα" έλεγα 1
Xero1991 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Μιας και αυτό είναι ένα θέμα που μου αρέσει και που κάνει την παρακολούθηση των επεισοδίων πολύ πιο ευχάριστη, κανονίστε να συνεχίσετε κι εδώ να εκφράζεστε με τον ίδιο τρόπο που κάνατε στα θέματα των λοιπών ριαλιτοπαίχνιδων, που πολύ ορθά κλειδώθηκαν. Αν σας αρέσει εσάς αυτό το επίπεδο, μπορείτε να πάτε στο άλλο σάιτ το καλό και να συνεχίσετε τον οχετό... Κοίτα, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά αν το πάρεις από την αρχή, σε αυτό έχουν ειπωθεί πολύ χειρότερα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Και αυτό εδώ έτοιμο για reset είναι, όποτε το αφήνω πάνω σας! 1
mylo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σα πολύ να αναθαρισε ο φραουλιτσας. Στη θέση των μαχητών θα έχανα ασυλία μέχρι να τον βγάλει το κοινό. Γαβγιδου κουρασες Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από mylo
guido Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Xero1991 είπε Κοίτα, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά αν το πάρεις από την αρχή, σε αυτό έχουν ειπωθεί πολύ χειρότερα 2
redykt Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 μες τη βδομαδα ερχεται λιανος , μαναβης και 4 νεοι παιχτες ; θα υπερφορτωθουμε με σιχασια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις