Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Anorymous είπε

λες να γυρισει πισω η κοκαλιτσα χαχα

Αυτο που την ανεβαζαν "πρωταθλητρια" παντως δεν το καταλαβα ποτε..
Πουθενου  ηταν..

Επεξ/σία από webparts
  • Like 1
Δημοσ.

Ζω για τη στιγμή (λέμε τώρα) που θα αποχωρήσει ο Αγορου και θα πέσει από τα σύννεφα πως δεν είναι ο νέος Ντάνος στην Ελλάδα.

Ο τύπος κέρδισε μια ψηφοφορία απέναντι στον τουρίστα Θωμά και κάνει λες και έζησε την απόλυτη δικαίωση και αποδοχή

• Like 12
  • Thanks 1
Δημοσ.

Λιανός πολύ καλός ! πλούσιο λεξιλόγιο και γρήγορος speaker ! έδωσε φρεσκάδα στις περιγραφες, ο Τανι ειχε κουράσει λιγο.

Πέθανα στο γέλιο στο ξαφνικό ξέσπασμα του Αγόρου καποια στιγμή στον πάγκο στο 8-6 αν δεν κάνω λάθος ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΟΥΜΕ είχε καιρό να το πει

Χατζίδου πάει γυρεύοντας να επιστρέψει Ελλάδα και σύντομα μάλιστα

Αγόρου είσαι ακόμα μαύρη λίστα μην βγάζεις συμπεράσματα για το αμα σε θέλει ο κόσμος..

Σπυροπούλου αδυνάτισε !

Θέλω νυχτερινά πλάνα από Ξένια και Δαλάκα κάτι κάτι παίζει..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Θέλω νυχτερινά πλάνα από Ξένια και Δαλάκα κάτι κάτι παίζει..

oh yes. καποια ιδαιτερη ελξη φαινεται να υπαρχει μεταξυ τους. τωρα ποσο εχει προχωρησει αυτη η ελξη, αγνωστον.

Αναφορά σε κείμενο

Πάντως μάγκες αυτή τη χαζή την κόβω να πηγαίνει πολύ μακριά, οι άλλοι αγχώνονται και αυτή στο κόσμο της.....χαζογελαει και τα νεύρα της γαβγίδους τσατάλια.

η χαζη δεν αγχωνεται γιατι ξερει οτι εχει εξασφαλισμενη εκπομπη μετα το σοου. και αν καταφερει να παρει και κανα σημαντικο βραβειο στο τελος, θα της ειναι και μπονους.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.
8 ώρες πριν, KilliK είπε

κωνσταντινα, εχεις γινει δυνατο εργαλειο με το αδυνατισμα.

Υπερθεματιζω το πρόσεξα και εγώ εχθές. Αντικειμενικά όσο περνάει ο καιρός ανεβαίνει στα ranks εκεί.

Η Χατζιδου έχει παθει τραλαλα φτάνει τόσο ζέπελιν μας τα έκανε. Δηλαδή έλεος εντάξει το καταλάβαμε δεν την πας. Απλά πιθανολογώ ότι σε ψηφοφορία μόνο με σπυροπουλου θα έπαιρνε πόδι. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...