Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα το αφήσω στην αυλή...μέσα στο σπίτι θα το έχω. Σκοπεύω να το κρατήσω λίγες μέρες, και αν δω ότι τα καταφέρνω, θα το κρατήσω μόνιμα. Αν όχι, θα ανεβάσω φωτό σε κάποιο φιλοζωικό group, ώστε το γατάκι να πάει σε κάποιον που να μπορεί να το φροντίσει.

Δημοσ.

200 ευρώ πάντως για τα πρώτα εμβόλια και την αποπαρασίτωση πάρα πολλά μου ακούγονται, πολύ κυριλέ

κτηνίατρος πρέπει να ήταν αυτός. Όπως κάποιοι που θέλουν 150 ευρώ για την στείρωση π.χ. Έχει και πολύ πιο

οικονομικούς χωρίς να σημαίνει ότι είναι χασάπηδες.

Κάνε την έρευνα σου κοπελιά και μην σε τρομάζουν τέτοια ποσά, σιγά σιγά όλα γίνονται, θα βρεθεί άκρη.

Σημαντικό αυτό που γράφτηκε να μην το πάρεις από την μάνα του αν δεν έχει απογαλακτιστεί πλήρως, αν το βλέπεις μεγαλούτσικο και ότι μπορεί να φάει στερεή τροφή και κόβει βόλτες μόνο του δεξιά αριστερά, οκ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα προτεινα στειρωση στην μεγαλη και μετα στα υπολοιπα..αλλιως θα καταντησετε με πολλαπλασια καθε χρονο...

Οι δηθεν φιλοζωοι και τα γκρουπ /μκο δεν κανουν στειρωσεις μονο για ταισμα φωτος και δωρεες ειναι

Νομιζω οτι οταν γεναει μια γατα αφηνει στην μοιρα του το πιο αδυνατο/αρρωστο

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα στο θεμα των εξοδων ημουν τυχερη διοτι βρηκα γνωστους που με βοηθησαν...λοιπον για εμβολια και στειρωση εχω δωσει γυρω στα 150 ευρω.....εκει που δεν ειμαι πλεον τυχερη ειναι στα παγια εξοδα που και λογω οικονομικου ζορισματος, βλεπω να εξανεμιζονται λεφτα για το κατοικιδιο μου χωρις αντιγυρισμα (παιρνω πχ κονσερβακια και την πιανει κριση...δεν τα τρωει οποτε η τροφη πετιεται κλπ)...οπως και να χει κανω τα στραβα ματια γιατι οπως ειπε και ο solidsnake η γατα μου εφερε πολλη χαρα σε δυσκολες μερες...

τεσπα, αν ο φιλος σου και συ τα βρητε μπορειτε να υιοθετησετε το γατακι, αρκει να ειστε ετοιμοι για την ευθυνη και τα εξοδα, αρκετα κατοικιδια εχουμε πλεον ως αδεσποτα στους δρομους.... :fear:

Δημοσ.

Ναι το ξέρω...αν δεν τα βγάλω πέρα δεν θα το παρατήσω στον δρόμο φυσικά. Θα το δώσω σε μια κάποιον που να μπορεί να το φροντίσει. Απλά δεν νομίζω ότι θα βγάλει τον χειμώνα μόνο του...θα το πάρω έστω για φιλοξενία.

Δημοσ.

Σ' αυτό που λέτε με τα γρατζουνίσματα και τα δαγκώματα. Νομίζω δεν είναι εύκολο πράγμα να πάρεις μια γάτα στα χέρια με την πρώτη που θα την συναντήσεις, άλλο χάιδεμα με την γάτα στο έδαφος άλλο να την σηκώσεις, πρέπει να έχει αποκτήσει μια οικειότητα μαζί σου η γάτα, όταν δεν την έχει αποκτήσει και την σηκώσεις στα χέρια τότε αγριεύει, πρέπει να πηγαίνεις να του δίνεις φαγητό καθημερινά και εννοείται προσοχή πάντα πως θα αντιδράσει η μάνα.

• Like 2
Δημοσ.

Αν θέλουμε να σηκώσουμε ένα γατί, το πιάνουμε από το σβέρκο επειδή έτσι ηρεμεί και δεν αντιδρά, και με το δεύτερο χέρι το σηκώνουμε από την πλάτη λίγο μπροστά από την ουρά. Κρατάμε μια μικρή πίεση στο σβέρκο μέχρι να το αφήσουμε κάτω πάλι.

Δημοσ.

Αν θέλουμε να σηκώσουμε ένα γατί, το πιάνουμε από το σβέρκο επειδή έτσι ηρεμεί και δεν αντιδρά, και με το δεύτερο χέρι το σηκώνουμε από την πλάτη λίγο μπροστά από την ουρά. Κρατάμε μια μικρή πίεση στο σβέρκο μέχρι να το αφήσουμε κάτω πάλι.

Αυτο δε το καταλαβαινω. Ηρεμει η ποναει και δεν μπορει να κανει τιποτα για αυτο; Ξερω οτι και οι γατες απο εκει τα πιανουν με τα κοφτερα τους δοντια και τα μεταφερουν.

Εχω δει βλακα να πιανει με τον ιδιο τροπο ολοκληρη γατα. Φανταζομαι δεν μπορουν να αντιδρασουν μετα, ουτε τα χερια της γυρνανε 180° ουτε το κεφαλι να δαγκωσει.

Δημοσ.

Αυτο ακριβως ισχυει αν θες να σηκωσεις μια γατα και να ναρκωθει-παραδωθει.Πιθανον εχει να κανει με το μητρικο της ενστικτο και που οι μητερες τα σηκωνουν απο εκει.Οπως καθε ζωο εχει τον τροπο του.Παραδειγμνα ο καρχαριας,ετσι και γυρισει ανασκελα μενει κοκκαλο.Ενας τροπος που οι φαλαινες ορκες σκοτωνουν ετσι καρχαριες ειναι να προσπαθουν να τους γυρισουν αναποδα

Σε καμια περιπτωση παντως δεν ισχυει οτι δεν μπορει να το παλεψει να δραπετευσει αν την κρατησεις απο τον σβερκο.

Χρονια και χρονια με γατες μονο μια δεν ανεχωταν να την σηκωσεις απο εκει..παλευε και πραγματικα με ξεσκισε

Δημοσ.

Αυτο δε το καταλαβαινω. Ηρεμει η ποναει και δεν μπορει να κανει τιποτα για αυτο; Ξερω οτι και οι γατες απο εκει τα πιανουν με τα κοφτερα τους δοντια και τα μεταφερουν.

Εχω δει βλακα να πιανει με τον ιδιο τροπο ολοκληρη γατα. Φανταζομαι δεν μπορουν να αντιδρασουν μετα, ουτε τα χερια της γυρνανε 180° ουτε το κεφαλι να δαγκωσει.

Hρεμεί.

Clipnosis

Scruffing

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...