Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 1200-1300

Χρήση υπολογιστή : gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: -

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. υπάρχει μια lg 1080p 24 " δεν ξέρω μοντέλο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? υπάρχουν

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? θα αγοραστούν απο e-shop

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? ανάλογα με τα κέφια, στην χειρότερη το στήνει το e-shop και το ελέγχω εγώ πρίν βάλω λειτουργικό. 

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

προσανατολίζομαι σε i5 8600k configuration με z370mobo. απλά επειδή μπορεί να μην έχω χρόνο να το στήσω λέω να το συναρμολογήσει το e-shop και να το συμμαζέψω αν χρειαστεί. γενικά στο e-shop παίζει να το κάνουν χάλια? γενικά έχω ένα πλάνο για το συνολικό configuration αλλά θα ήθελα να μου προτείνετε κ εσείς καθώς δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Από eshop.gr ο πύργος για να στον συναρμολογήσουν εκεί, και από hellasphone.gr η κάρτα γραφικών και οι μνήμες (λόγω αρκετά καλύτερων τιμών), τα οποία πανεύκολα μπορείς να κουμπώσεις εσύ σε 5 λεπτά.

Σύνολο 1330€

post-233997-0-08874100-1509012692_thumb.png

post-233997-0-98041700-1509014893_thumb.png

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • Like 3
Δημοσ.

θα προτιμούσαμε μόνο απο e-shop, να τα βρει και να τα παραλάβει ο ενδιαφερόμενος και να μου τα φέρει. κάπως έτσι συμφωνήσαμε.

Δημοσ.

Χρειαζεται και ψυκτρα το παραπανω, οποτε θα ξεφυγει απο τα 1330 που ειναι το τελικο

Αν μπορειτε να τσιμπησετε απο αλλου μια 1070 για να σωσετε το 30 παραπανω, αυτο θα σας καλυψει

post-381096-0-29997100-1509014523_thumb.png

• Like 2
Δημοσ.

Άν θέλεις αποκλειστικά από eshop, πας στην πρόταση του jimάκου..

Μια χαρά δουλειά θα κάνει και ο ryzen.

Παρεμπιπτόντως έγινε edit η ψύκτρα και βγήκε ο hdd στην δική μου σύνθεση αν θέλεις να πας σε intel (μόνο έτσι ''χωράει''), αλλά αφού θέλεις όλα τα parts από eshop,οκ. Εν ολίγοις αν πας σε intel στο eshop θα πληρώσεις περισσότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα . Η σύνθεση που έκανε ο jean με Intel είναι σκαλιά πάνω σε gaming απο τον 1600 . 
Το μόνο που εχει να κάνει ειναι να περιμένει την παραλαβή της καρτας και τις ραμ . ( + αν εχει παλιό monitor η 1070 ειναι δωρον αδωρον  )

• Like 1
Δημοσ.

για monitor δεν έγινε κουβέντα δεν θα αλλαχθεί, ας παίζει με 1080p τουλάχιστο να υπάρχει μια καλή βάση σε 2-3 χρόνια να πάμε σε 4κ οθόνη + καλύτερη gpu για αυτό κολλάω με τον intel. τσπ το έψαξα και εγώ και πήρα μια ιδέα και μάλων θα παίξω με 8600κ + 1060.. έτσι πάμε και περίπου στα 1200. 

για μνήμες + τροφοδοτικό + cooler καμία πρόταση?  

Δημοσ.

Στα 1300€ (γιατί 1200-1300 μας έγραψες) για gaming συστημα δεν πας σε κάρτα λιγότερη της 1070. Ασυζητητί.

Υ.γ : οι μνήμες και το τροφοδοτικό των προτάσεων δεν σου κάνουνε??

Δημοσ.

η mobo της gigabyte ειναι γενικα προτεινεται σαν αξιοπιστη? η απλα για να μπει στο budget?θελω και εγω στο ιδιο budget περιπου αλλα δεν με ενδιαφερει απο πιο μαγαζι απλα δεν ξερω μεσαιου budget mobo να διαλεξω

Δημοσ.

η mobo της gigabyte ειναι γενικα προτεινεται σαν αξιοπιστη? η απλα για να μπει στο budget?θελω και εγω στο ιδιο budget περιπου αλλα δεν με ενδιαφερει απο πιο μαγαζι απλα δεν ξερω μεσαιου budget mobo να διαλεξω

το καλυτερο ειναι να  τσιμπησεις τα κομματια απο διαφορετικα μαγαζια. το κιτρινομαγαζο τις τσιμπαει τις τιμες, στα 140-150 υπαρχουν καλυτερες σε αλλα καταστηματα.

Δημοσ.

Στα 1300€ (γιατί 1200-1300 μας έγραψες) για gaming συστημα δεν πας σε κάρτα λιγότερη της 1070. Ασυζητητί.

Υ.γ : οι μνήμες και το τροφοδοτικό των προτάσεων δεν σου κάνουνε??

500+ ευρώ για gtx1070 και ειδικά για 1080p οθόνη δεν θα του το προτείνω. ξεκάθαρα. οπότε καλύτερα να του ρίξω το budget και όχι να το υπερβώ.

Δημοσ.

Γι'αυτό θα μπορούσες να πάρεις μόνο gpu + ram από άλλο κατάστημα ώστε να μην δώσεις περισσότερα από 500€ στην 1070.
Δηλαδή προτιμάς να δώσεις 350€ στην 1060 των 6 στο eshop ενώ ξεκινάει από τα 280 στα αλλα μαγαζιά;

Τέλος πάντων, εσύ αποφασίζεις.

Μια χαρά είναι η gigabyte απλά δεν είναι για sli λόγω μίας pci-e-πράγμα που αμφιβάλλω αν ενδιαφέρει πολλούς, άν όμως δεν σε ενδιαφέρει το μαγαζί μπορείς να πας σε αυτή --> https://www.skroutz.gr/s/13064942/Asrock-Z370-Pro4.html ή για πιο ακριβή και fantaisie αυτή : https://www.skroutz.gr/s/12979496/Asus-TUF-Z370-Plus-Gaming.html

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...