Leanousios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα , Φτάνοντας πλέον 30 ετών και μετά απο 7 χρόνια εμπειρίας σε λογιστικά γραφεία - λογιστήρια εταιρειών θέλω να συνδυάσω την εργασία μου με ένα μεταπτυχιακό part-time. Έχω τελειώσει διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και αναζητώ ένα αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό που θα αποτελέσει ένα ακόμη εφόδιο στη ..φαρέτρα μου. Δυστυχώς επειδή η εταιρεία δεν μ αφήνει πολλά περιθώρια ελεύθερου χρόνου αναζητώ άτι όχι τόσο δημιουργικό θα έλεγα αλλά κυρίως θεωρητικού επιπέδου έχοντας ρίξει κλεφτές ματιές προς το MBA στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Θα ήθελα γνώμες αλλά και προτάσεις για μια τέτοια κίνηση καθώς και οτιδήποτε άλλο έχετε να μου προτείνετε.
Diskimpex Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Κοιταξε το ανοικτο πανεπιστημιο .Οτιδηποτε αλλο κοστιζει πιο πολλα λεφτα
mad-proffessor Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 MBA θα σου πρότεινα μόνο αν δουλευεις σε μεγάλο πολυεθνικό όμιλο με διάφορα τμήματα, όπου υπάρχει δυνατότητα ανέλιξης σε καλή διευθυντική θέση όπου πράγματι οι γνώσεις που θα "φρεσκάρεις" θα πιάσουν τόπο. Αν δουλευεις οπουδήποτε αλλού για εμένα ή ασχολήσου με λογιστική /χρηματοοικονομικά (εξειδικευσου περαιτέρω πάνω στη δουλειά που έχεις ήδη εμπειρία δηλαδή) ή μη κάνεις καθόλου.
logokrimenos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Για δες και αυτό που δεν χρειάζεται να είσαι συνέχεια εκεί για παρακολούθηση. https://odim.aegean.gr/ "Το ΠΜΣ υλοποιείται σε περιβάλλον μικτής διαδικασίας μάθησης με πρότυπες συνδυαστικές μορφές εκπαίδευσης, οι οποίες περιλαμβάνουν: α) ένα πενθήμερο κύκλο εντατικών διαλέξεων που πραγματοποιείται στην έδρα του Τμήματος, στην αρχή κάθε διδακτικής περιόδου (Νοέμβριο και Μάρτιο), β) ηλεκτρονικές διαδικασίες σύγχρονης μάθησης, με αξιοποίηση σχετικής πλατφόρμας, που υποστηρίζει την εκπαιδευτική διαδικασία κατά τη διάρκεια όλων των εβδομάδων σπουδών των διδακτικών περιόδων και γ) πενθήμερη εξεταστική περίοδο που θα διεξάγεται επίσης στην έδρα του Τμήματος, στο τέλος κάθε διδακτικής περιόδου. Η παρακολούθηση των μαθημάτων και η συμμετοχή στις κάθε είδους εκπαιδευτικές δραστηριότητες, όπως εργασίες, ασκήσεις κ.λπ., είναι υποχρεωτική."
Leanousios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 MBA θα σου πρότεινα μόνο αν δουλευεις σε μεγάλο πολυεθνικό όμιλο με διάφορα τμήματα, όπου υπάρχει δυνατότητα ανέλιξης σε καλή διευθυντική θέση όπου πράγματι οι γνώσεις που θα "φρεσκάρεις" θα πιάσουν τόπο. Αν δουλευεις οπουδήποτε αλλού για εμένα ή ασχολήσου με λογιστική /χρηματοοικονομικά (εξειδικευσου περαιτέρω πάνω στη δουλειά που έχεις ήδη εμπειρία δηλαδή) ή μη κάνεις καθόλου. Έχεις κάποιο τμήμα να προτείνεις αντίστοιχα που να καλύπτει τα θέλω μου ; ..Γενικά έχω ανάγκη το μεταπτυχιακό σαν τίτλο και μετά ως εξειδίκευση.
janus5555 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Αν δεν κάνω λάθος είναι η περίοδος αιτήσεων στα πανεπιστήμια της Σουηδίας.. Αρκετά part time+εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά, δωρεάν για κατοίκους ΕΕ και πιστεύω με αρκετά καλό επίπεδο σπουδών. Δες εδώ για τίτλους/ προθεσμίες/ αιτήσεις www.universityadmissions.se Στη λίστα θα δεις ότι υπάρχει και MBA το οποίο αν και "πολυφορεμένο" πλέον, γνώμη μου, μετά από σπουδές οικονομικών/ μηχανικών κτλ. είναι καλή, έστω αρχική, διέξοδος για άλλες επαγγελματικές προοπτικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα