Προς το περιεχόμενο

Τέρμα τα γκάζια στην εκπομπή Try Me με το Gran Turismo Sport


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με μία από τις σημαντικότερες αποκλειστικότητες του PlayStation 4 για τη φετινή χρονιά, το Gran Turismo Sport, ασχολείται η εκπομπή Try Me των καταστημάτων Κωτσόβολος στο τελευταίο της επεισόδιο.

Έπειτα από μια τετραετία κατά την οποία βρισκόταν στο στάδιο της ανάπτυξης, το Gran Turismo Sport κυκλοφόρησε επιτέλους στο PS4, δίνοντας στους κατόχους της κονσόλας της Sony τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα πραγματικά κορυφαίο racing game. Όπως και οι προκάτοχοί του, έτσι και το τελευταίο “επεισόδιο” της σειράς διαθέτει δύο modes, τα Sports και Arcades, επιτρέποντας στον παίκτη να πραγματοποιήσει τη δική του καριέρα και να παίξει έναν γρήγορο αγώνα μόνος ή με παρέα, online και offline.

 

 

Φυσικά αυτό που κλέβει την παράσταση δεν είναι άλλο από το online τμήμα του, απόρροια της συμφωνίας της Polyphony Digital με τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Εκεί, ο παίκτης υπογράφει συμβόλαιο με συγκεκριμένο κατασκευαστή και ξεκινά να τρέχει σε διαδικτυακά τουρνουά, εκπροσωπώντας τόσο τη χώρα του, όσο και τον κατασκευαστή του. Οι διοργανώσεις αυτές έχουν ήδη αναγνωριστεί από τη FIA ενώ με την επικύρωση της σχετικής απόφασης, οι νικητές θα τιμώνται και θα βραβεύονται στην ετήσια τελετή της Ομοσπονδίας στο Παρίσι!

 

Η γκάμα οχημάτων που περιλαμβάνει το παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από πλήρης: 177 οχήματα σας περιμένουν να τα ξεκλειδώσετε, να τα αποκτήσετε και να τα “δαμάσετε” επάνω στην άσφαλτο. Μην περιμένετε μη ρεαλιστικές επιλογές ή κάτι που δεν θα βλέπατε σε έναν αγώνα αυτοκινήτων της FIA: τα αυτοκίνητα του Gran Turismo Sport είναι πραγματικά και δημιουργημένα με εξωφρενική προσοχή στη λεπτομέρεια –ακόμα και το εσωτερικό του καθενός είναι πιστό αντίγραφο του πραγματικού! Στη λίστα των κατασκευαστών μάλιστα εντοπίζεται για πρώτη φορά στα χρονικά της σειράς και η Porsche –μέχρι πρότινος, λόγω των δικαιωμάτων αποκλειστικής χρήσης της EA, στα Gran Turismo υπήρχε μόνο η βελτιωτική της Porsche, RUF.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Τα μοντέλα των αυτοκινήτων είναι τόσο αληθοφανή που το Gran Turismo Sport δεν φοβάται να τα συγκρίνει με την πραγματικότητα: θα έχετε τη δυνατότητα να τα απολαύσετε σε πραγματικές τοποθεσίες με τη βοήθεια φωτογραφιών υψηλής ποιότητας και να είστε σίγουροι πως δεν θα καταλάβετε τι είναι πραγματικό και τι όχι. Το τελικό αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει, αν και οι βετεράνοι των Gran Turismo λογικά δεν θα εκπλαγούν: η σειρά ανέκαθεν αποτελούσε μία ωδή στην αυτοκίνηση, ένα διαδραστικό μουσείο αυτοκινήτου, οπότε το Gran Turismo Sport δεν κάνει τίποτε περισσότερο από το να… συνεχίζει μία ιδιαίτερα επιτυχημένη παράδοση.

 

Στα παραπάνω προσθέστε τον πλήρη εξελληνισμό των μενού του παιχνιδιού, τις εντυπωσιακές πίστες, την εξαιρετική απόκριση των αυτοκινήτων, τις άπειρες επιλογές παραμετροποίησης και βέβαια το “χορταστικό” περιεχόμενο και έχετε ένα υπερπλήρες racing game. Για να απολαύσετε το Gran Turismo Sport σε όλο του το μεγαλείο βέβαια θα χρειαστεί να είστε online, να είστε όμως βέβαιοι ότι αξίζει τον κόπο και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε από αυτό. Αν μάλιστα έχετε την τύχη να διαθέτετε PS4 Pro ή/και PS VR, τότε η εμπειρία που θα σας προσφέρει ο τίτλος θα είναι ακόμα συγκλονιστικότερη, αφού στην πρώτη περίπτωση ετοιμαστείτε για 4K γραφικά που θα σας κάνουν να νομίζετε πως παρακολουθείτε τηλεόραση, ενώ στη δεύτερη εκτός του ότι θα βρεθείτε κυριολεκτικά “στη θέση του οδηγού”, θα έχετε τη δυνατότητα να περιεργαστείτε από κοντά κάθε μοντέλο, όπως θα κάνατε σε μία έκθεση αυτοκινήτων!

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Για ακόμη μεγαλύτερο ρεαλισμό, η εκπομπή Try Me δοκίμασε το παιχνίδι με το συνδυασμό ενός αγωνιστικού καθίσματος της Playseat, καθώς και με την τιμονιέρα G29 Racing της Logitech, μία από τις καλύτερες στην αγορά που συνοδεύεται φυσικά από πετάλια.

 

Το Gran Turismo Sport κυκλοφορεί ήδη αποκλειστικά στο PS4 ενώ όπως έχουμε δε και στο παρελθόν, η Sony κυκλοφορεί bundles του Playstation 4 Pro είτε του PlayStation 4 Slim.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλή μας μέρα,

Δεν έχω καμία διάθεση και κανένα όφελος από αυτό που θα σας αναφέρω παρακάτω τα αναφέρω μόνο και μόνο γιατί είδα στο internet γνωστό Έλληνα youtuber που έχει ειδίκευσή στο αντικείμενο και που έχει δοκιμάσει το παιχνίδι να λέει τα εξής.

Έχει μείνει πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο ανέλιξης του παίκτη, αλλά δεν έμεινε ευχαριστημένος με την ingame μηχανή γραφικών στο σύνολο του οπτικού πεδίου που βλέπει ο παίκτης και όχι μόνον για τα αυτοκίνητα ή για την μηχανή γραφικών που αναλαμβάνει να δείξει τα replays.

Τέλος αυτό που δεν του άρεσε είναι η αδυναμία του παιχνιδιού να δουλέψει σωστά τον συμπλέκτη σε πολύ ακριβές τιμονιέρες, αν και αυτό ίσως διορθωθεί με κάποιο patch.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα ολα αυτα,αλλα χωρις να σε αφηνει να προσθεσεις μηχανικα μερη ,αεροτομες,τουρμπο κλπ,οπως στα παλιοτερα Gran Turismo??Γρηγορα θα το βαρεθουμε...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από τόσα χρόνια και με τόσα άτομα να δουλεύουν για αυτό... Ειμαι το λιγότερο απογοητευμένος.

Λίγα αυτοκίνητα που οκ δεν πειράζει έχουν άψογο rendering.

Λίγες official πίστες με περιβάλλον όχι και τόσο καλό σχεδιασμένο.

Καθόλου single και ιστορία και παλιά αυτοκίνητα όπως τα προηγούμενα GT.

Μέτριο FFB που απλά υπάρχει και δεν νιώθεις την φθορά στα λάστιχα η το βάρος του αυτοκινήτου.

Σκιές στα αυτοκίνητα όπως πάντα ένα χαλί μαύρο. Reflections απλά οκ τίποτα το σπουδαίο.

Physics στα αυτοκίνητα καμία πρόοδο δεν υπάρχει προοδευτικότητα στο over και under steer.

Οι καθρέπτες εξαφανίζουν τα μακρινά αντικείμενα και υπάρχει ελάχιστο draw distance.

Στην κάμερα μέσα στο αυτοκίνητο ο ουρανός είναι λες και είναι φτιαγμένος από καθρέπτη.

Το τιμόνι δεν στρίβει όπως τα πραγματικά αυτοκίνητα απλά κάνει μια κίνηση μέχρι 180 μοίρες δεξιά η αριστερά....ημαρτον 2017 έχουμε τόσο πολύ βαρέθηκαν να φτιάξουν full hand animation ?

Ο ήχος είναι απλά οκ... Και για την ακρίβεια μετά από 4 χρόνια beta ήταν κακοί και οι Beta testers τον έφεραν σε ένα αποδεκτό σημείο, ακόμα τα λάστιχα κάνουν λες και τα βιάζουν... μα καλά δεν έχουν πάει σε πίστα ποτέ?

Οι αποσυνδεσεις είναι ανυπόφορες και μερικές φορές χανονται saves.

Δεν υπάρχουν επιλογές για φτιάξιμο οπωςντα παλιά GT. θέλει συνδρομή PS Plus

Που είναι ο real time καιρός? που είναι τα SIM based full animated pit stops ?

Που είναι το damage system ?

 

Το μόνο που βλέπω εγώ στο GT sport είναι ένας υπέροχος φωτισμός... ένα υπέροχο σχεδιασμό στα αυτοκίνητα και Ενα rate system online που αξίζει και πρέπει να έχουν όλα....

Μέχρι εκεί όμως.

Α και ότι με gamepad τώρα που έφτιαξαν και το sensitivity στο τελευταίο patch (λες και δεν τους έφταναν τόσα χρόνια και beta testing) παίζεται οκ .

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και ο συντάκτης του άρθρου και ο Δημήτρης με τον Γιώργο δεν έχουν ιδέα από το παιχνίδι.Μια μετάφραση τουτι τους έχει πει ο γιαμασαν λένε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και ο συντάκτης του άρθρου και ο Δημήτρης με τον Γιώργο δεν έχουν ιδέα από το παιχνίδι.Μια μετάφραση τουτι τους έχει πει ο γιαμασαν λένε

εδώ δεν μπορούν να πάνε ίσια το αμάξι θες να κάνουν και σωστή μετάφραση.....
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...