Προς το περιεχόμενο

e-banking paypal verify

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,σε ποιο σημειο ακριβως του e-banking μπορω να δω τον κωδικο επιβεβαιωσης της καρτας μου στη paypal?

ειναι χρεωστικη mastercard

Δημοσ.

Γιατί μιλάς "για νέο κωδικό";

Τι κάνεις ακριβώς;

Όταν συνδέουμε μια κάρτα στο paypal, αμέσως έρχεται η χρέωση 1,50€ στην κάρτα και βλέπουμε τον κωδικό είτε στο e-banking είτε τηλεφωνικά στην τράπεζα, εάν δεν έχουμε e-banking. Τόσο απλά.

Δημοσ.

την καρτα την ειχα κανει add πριν πολλυ καιρο και σημερα πηρα email απο την paypal.Αγορες εκανα κανονικα,δεν μπορουσα να βρω το κωδικο οποτε εκανα καποιες λαθος προσπαθειες

Δημοσ.

Αφού την είχες προσθέσει και έκανες αγορές, όπως λες, πρέπει να είχε επιβεβαιωθεί.

Γιατί προσπάθησες για νέο κωδικό;

Δημοσ.

αγορες μπορεις να κανεις και χωρις το verify της καρτας 

εγω δεν ειχα κανει σιγουρα επιβεβαιωση

επισης θα μου χρειαστει γιατι και alipay προσφατα 

Δημοσ.

Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα.

Όταν σύνδεσες για πρώτη φορά την κάρτα σου, αμέσως το paypal σε χρέωσε 1,50€ για επιβεβαίωση.

Δημοσ.

το ξερω οτι με χρεωσε 1,50 ευρω.Απλα σημερα μου εσκασε email απο την paypal και ειπα να το κανω μια και καλη να τελειωνουμε

Δημοσ.

το ξερω οτι με χρεωσε 1,50 ευρω.Απλα σημερα μου εσκασε email απο την paypal και ειπα να το κανω μια και καλη να τελειωνουμε

Κοιτα στο ιστορικο οταν εγινε η χρεωση απο το paypal και κανε επιβεβαιωση ,αγορες μπορεις να κανεις και χωρις αλλα μεχρι ενα χρονικο οριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...