Warzycha Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα σας! Εχω ενα desktop του οποιου η μητρικη δεν εχει wifi ,οποτε κανω την δουλεια μου με wifi usb.Η πλακα ειναι οτι ειναι το 2ο usb wifi που χαλαει μεσα σε εναν μηνα,και δεν ξερω τι φταιει. Και κλασικα λογω γκαντεμιας ,ετυχε σημερα που ειναι ολα κλειστα τα μαγαζια και δεν μπορω να αγορασω ουτε ενα καλωδιο ethernet μετρα να κανω την δουλεια μου. Παιζει να τα καιει η μητρικη ή απλα ετυχε; Αν μενει καποιος Χαιδαρι κοντα και μπορει να με εξυπηρετησει με καλωδιο 5 μετρα και πανω θα του ημουν ευγνωμων...
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Πριν απο 13 χρονια ακριβως έμενα εκει! Οταν το βαζεις σε οποιαδηποτε θυρα usb δεν το βλεπει καθολου? 2
Warzycha Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Οχι το βλεπει.Δηλαδη κανει τον θορυβο οτι ενωθηκε καποια συσκευη.Αλλα ουτε το λαμπακι του αναβει ουτε τιποτα.Χαλασε τελειως. Το θεμα ειναι γιατι μου τα καιει...
isay Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Πιθανοί λόγοι : Κακή αγορά όσον αφορα το στικάκι Πρόβλημα στη μητρική ή το τροφοδοτικό σου Κακή ηλεκτρολογική σύνδεση (π.χ. χωρίς γείωση) Βέβαια υπάρχουν και άλλοι λόγοι, πχ η θύρα usb να μη δίνει αρκετό ρεύμα οποτε το στικάκι να μη δουλευει. Δοκίμασε το σε αλλη θύρα (στην πίσω πλευρά, αφου εχεις αποσυνδεσει οτιδήποτε αλλο usb μη απαραίτητο (ασε πχ μονο ποντίκι και πληκτρολόγιο). Το στικάκι μπορεις να το δοκιμάσεις σε άλλο μηχάνημα ή σε αλλο λειτουργικό; Ποιο ειναι το στικάκι, βάλε ενα link 1
Warzycha Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Πιθανοί λόγοι : Κακή αγορά όσον αφορα το στικάκι Πρόβλημα στη μητρική ή το τροφοδοτικό σου Κακή ηλεκτρολογική σύνδεση (π.χ. χωρίς γείωση) Βέβαια υπάρχουν και άλλοι λόγοι, πχ η θύρα usb να μη δίνει αρκετό ρεύμα οποτε το στικάκι να μη δουλευει. Δοκίμασε το σε αλλη θύρα (στην πίσω πλευρά, αφου εχεις αποσυνδεσει οτιδήποτε αλλο usb μη απαραίτητο (ασε πχ μονο ποντίκι και πληκτρολόγιο). Το στικάκι μπορεις να το δοκιμάσεις σε άλλο μηχάνημα ή σε αλλο λειτουργικό; Ποιο ειναι το στικάκι, βάλε ενα link Το στικακι το εβαλα σε ενα λαπτοπ και δουλεψε.Αρα το στικακι δεν εχει θεμα.Το ξαναβαλα στο ντεσκτοπ ,ξαναεβαλα τους drivers του αλλα τιποτα.Δοκιμασα σε ολες τις θυρες.Οτι αλλο συνδεσω στις θυρες δουλευει κανονικα.Το πηρα απο cosmodata κι ειναι ενα tp-link TL-WN722N http://www.tp-link.com/us/download/TL-WN722N.html#videos Παιζει να ειναι κατι που φτιαχνει απο το bios; Τωρα θα παω αναγκαστικα σε λυση pci express μηπως κι εχω θεμα με τις θυρες. Και κλασικα δεν γινοταν να συμβει καποια καθημερινη...επρεπε σε αργια για να ξεμεινω απο ιντερνετ.Ευτυχως εχω ταμπλετ.
isay Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Το στικακι το εβαλα σε ενα λαπτοπ και δουλεψε.Αρα το στικακι δεν εχει θεμα.Το ξαναβαλα στο ντεσκτοπ ,ξαναεβαλα τους drivers του αλλα τιποτα.Δοκιμασα σε ολες τις θυρες.Οτι αλλο συνδεσω στις θυρες δουλευει κανονικα. Κρατώ τα παραπάνω απο την απάντηση σου. Εγω θα έλεγα 80% πρόβλημα με τα windows που εχεις και 20% πρόβλημα με το τροφοδοτικό σου και τα καλώδια/μητρική. Την εγκατάσταση των drivers την έκανες με βάση το manual ή απλά το κότσαρες σε μια usb και οτι βρήκε μόνο του; Εγω για να ήμουν σίγουρος οτι ειναι λογισμικό ή hardware θα έκανα boot με ένα linux live dvd και θα δοκίμαζα εκεί το wifi στικακι. Το κακο ειναι οτι ειναι "windowz wifi" οποτε και εκεί θέλει μανουρα για να περαστεί. Αν δεν το έχεις καθόλου, βρες κάποιον που τα ξέρει ή παρε clone backup τα windows που εχεις και κάνε νεα καθαρή εγκατάσταση (εστω για δοκιμή και μετα επαναφερεις αυτά που ειχες) ή μην κάνεις τιποτα και πάρε αλλο στικάκι. Σου προτείνω το asus n14 https://www.asus.com/Networking/USBN14/ Αν τώρα το πρόβλημα ειναι στη μητρική/καλώδια/τροφοδοτικό ό,τι και να πάρεις θα εχεις παρόμοια προβλήματα. Όπως βλεπεις είναι σαβουρομανούρα οπότε αν δεν εχεις βοήθεια ή γνώσεις δε θα βγάλεις ευκολα ακρη απο ένα forum Το άλλο που είχε καεί τι μάρκα ήταν; Το ίδιο; Στο αντικαταστήσανε ή το εχεις ακομα; Μπορεις να το δοκιμάσεις στο laptop;
Warzycha Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μπορει να εχω θεμα με τα windows 10,δεν ξερω. Το σκεφτομουν να γυρισω στα 7. Γενικα τα 10 μου κανουν θεματακια
isay Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Γιατί δεν το γράφεις απο την αρχή; Γιατί πρεπει να πηγαίνουμε μέσω Ζυρίχης; Δες το παρακάτω και ενδεικτική λύση http://www.tp-link.com/us/win10compatibility.html
Warzycha Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Γιατί δεν το γράφεις απο την αρχή; Γιατί πρεπει να πηγαίνουμε μέσω Ζυρίχης; Δες το παρακάτω και ενδεικτική λύση http://www.tp-link.com/us/win10compatibility.html Αρα ακομα το TL-WN722N ν2 που εχω εγω ακομα δεν υποστηριζεται... Περιεργο,για καμια 10αρια μερες δουλευε...
Xristaras12 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 ο επίσημος driver είναι απο εδώ http://www.tp-link.com/us/download/TL-WN722N.html#Driver είχα το V1 και μια χαρά λειτουργούσε και σε 10αρια με τον win8 driver. πήγαινε στη διαχείριση συσκευών και ξήλωσε τον tp link adapter και πέρνα πάλι το πρόγραμμα. Πιθανότατα πάντως για να μην βλέπεις συσκευές κάποιο πρόβλημα έχεις με τα windows.
Warzycha Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Απο εκει το κατεβασα.Το ξανακανα σημερα αλλα συνεχιζει να μην δουλευει. Απεγκατηστησα τον παλιο driver κι εβαλα αυτον. Ο υπολογιστης οταν το συνδεω κανει τον χαρακτηριστικο ηχο συνδεσης συσκευης usb αλλα δεν αναβοσβηνει το λαμπακι του οπως εκανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα