Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας,

εχω γνησια windows και θελω να αλλαξω δισκο.

υπαρχει οδηγος μετεγκαταστασης των γνησιων windows?

δεν με νοιαζει να μεταφερθουν ολα τα αρχεια και εφαρμογες που εχω η να κανω clean install.

θα προτιμησω το ευκολοτερο.

Δημοσ.

Αν άλλαξε δίσκο στο ίδιο μηχάνημα που είχες τον μηχανικό και έχεις 8.1 ή 10 τότε κάνεις κανονικά clean install και θα ενεργοποιηθούν με το που θα συνδεθείς στο Internet

Δημοσ.

στο ιδιο μηχανημα θελω να αλλαξω δισκο.win 10.

μονο δισκο θα αλλαξω.

κατεβαζω το media tool της microsoft.αλλαζω δισκο.bootαρει απο usb και γινεται εγκατασταση?

θα ειναι τοσο απλο οσο ακουγεται?

Δημοσ.

Παιδια εχω κι εγω μια απορια.

Εστω οτι αλλαζω setup (ολα τα parts καινουργια).

Αν κανω φορματ στο τωρινο setup, θα μπορω να κανω activate τα windows(ιδιο κey) στο καινουριο;

Σκεπτικο μου:

Εφοσον θα εχουν γινει φορματ απο το τωρινο setup,δε θα εχω τα ιδια win10 σε δυο μηχανηματα ,αλλα μονο σε ενα (στο καινουριο) και συνεπως ολα κομπλε.

Βεβαια η microsoft που ξερει οτι εγω εκανα format ;

Σορρυ αν ειναι παιδικη η απορια μου

Δημοσ.

Τα win κλςιδώνουν τον κωδικό των ΟΕΜ εκδόσεων με την μητρική, Αν αλλάξεις μητρική δεν ενεργοποιούνται αυτόματα.

Μπορείς βέβαια να πάρεις τηλ την ms hellas και να τους πεις ότι κάηκε η μητρική σου και θέλεις να σου ενεργοποιήσουν τα windows.

Δημοσ.

Δηλαδη αμα καποιος αλλαξει μονο μητρικη (ολα τα αλλα οπως ηταν-ουτε φορματ ουτε τιποτα), θα του ερθει μηνυμα μολις μπει στο internet οτι τα windows δεν ειναι activated ?

Δημοσ.

Σιγουρα ναι και χωρις καν να μπεις στο ιντερνετ, μολις δεις desktop θα σου βγει το μηνυμα.

Δημοσ.

Δε θα χρειαστεί, αλλά ναι, αν το έχεις μπορείς να το περάσεις στην αρχή της εγκατάστασης ή ακόμα και να αλλάξεις κλειδί μετά την εγκατάσταση δίνοντας

slmgr.vbs /ipd <κλειδί>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...