Silky21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα σας, εχω γνησια windows και θελω να αλλαξω δισκο. υπαρχει οδηγος μετεγκαταστασης των γνησιων windows? δεν με νοιαζει να μεταφερθουν ολα τα αρχεια και εφαρμογες που εχω η να κανω clean install. θα προτιμησω το ευκολοτερο.
kataramenos32 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μπορεις να χρησιμοποιησεις καποιο cloning app αν δεν θελεις να κανεις εγκατασταση απο την αρχη
NikosKallithea Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Το κλειδι δύσκολα το γλυτώνεις αν αλλάξεις hardware
micos000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Αν άλλαξε δίσκο στο ίδιο μηχάνημα που είχες τον μηχανικό και έχεις 8.1 ή 10 τότε κάνεις κανονικά clean install και θα ενεργοποιηθούν με το που θα συνδεθείς στο Internet
Silky21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 στο ιδιο μηχανημα θελω να αλλαξω δισκο.win 10. μονο δισκο θα αλλαξω. κατεβαζω το media tool της microsoft.αλλαζω δισκο.bootαρει απο usb και γινεται εγκατασταση? θα ειναι τοσο απλο οσο ακουγεται?
micos000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 ΝΑι, απλά στην αρχή της εγκατάσταση που θα σου ζητήσει κλειδί θα παρακάμψεις το βήμα αυτό.
redykt Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Παιδια εχω κι εγω μια απορια. Εστω οτι αλλαζω setup (ολα τα parts καινουργια). Αν κανω φορματ στο τωρινο setup, θα μπορω να κανω activate τα windows(ιδιο κey) στο καινουριο; Σκεπτικο μου: Εφοσον θα εχουν γινει φορματ απο το τωρινο setup,δε θα εχω τα ιδια win10 σε δυο μηχανηματα ,αλλα μονο σε ενα (στο καινουριο) και συνεπως ολα κομπλε. Βεβαια η microsoft που ξερει οτι εγω εκανα format ; Σορρυ αν ειναι παιδικη η απορια μου
micos000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Τα win κλςιδώνουν τον κωδικό των ΟΕΜ εκδόσεων με την μητρική, Αν αλλάξεις μητρική δεν ενεργοποιούνται αυτόματα. Μπορείς βέβαια να πάρεις τηλ την ms hellas και να τους πεις ότι κάηκε η μητρική σου και θέλεις να σου ενεργοποιήσουν τα windows.
redykt Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδη αμα καποιος αλλαξει μονο μητρικη (ολα τα αλλα οπως ηταν-ουτε φορματ ουτε τιποτα), θα του ερθει μηνυμα μολις μπει στο internet οτι τα windows δεν ειναι activated ?
rfc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Σιγουρα ναι και χωρις καν να μπεις στο ιντερνετ, μολις δεις desktop θα σου βγει το μηνυμα.
theo93 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Αν έχεις γραμμένο κάπου το κλειδί δεν μπορείς να το ξαναπεράσεις ?
micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δε θα χρειαστεί, αλλά ναι, αν το έχεις μπορείς να το περάσεις στην αρχή της εγκατάστασης ή ακόμα και να αλλάξεις κλειδί μετά την εγκατάσταση δίνοντας slmgr.vbs /ipd <κλειδί>
markos9 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 https://www.howtogeek.com/226510/how-to-use-your-free-windows-10-license-after-changing-your-pc’s-hardware/ Εδω είσαι φίλε μου! Ότι και να αλλάξεις μπορείς να έχεις τον ίδιο κωδικό άπλα πρέπει να παιδευτής λιγάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα