Προς το περιεχόμενο

Microsoft word για iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ποιον τρόπο μπορώ να επεξεργάζομαι έγγραφα του Word στο iPad, χωρίς να χρειάζεται να δίνω 7€ το μήνα ή να αγοράσω εφάπαξ το πρόγραμμα, που πάει γύρω στα 160€;

Γίνεται με το Google docs; Είναι δωρεάν αυτό; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Πχ με κάνα Open Office (λειτουργεί στο iPad; ) ή να βρω κάπου αλλού το Word χωρίς να χρειάζεται να δώσω τόσα λεφτά;

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Δημοσ.

Θέλω ένα πρόγραμμα να έχει πλήρη συμβατότητα με Microsoft Word.

Δηλαδή, να μην το επεξεργάζομαι μέσω ενός προγράμματος και ύστερα να το βλέπω άλλα αντί άλλων στο Word. Μιλάω για όλα, παραγράφους, γραμματοσειρές, περιθώρια, κλπ.

Δημοσ.

Πρόσφατα πάντως κάποιος είχε ποσταρει λινκ από ebay που πουλιόταν άδειες για office 365 με 2,80€. Εγώ προσωπικά τσίμπησα 2 και έβαλα και σε μακ και σε pc. Νομίζω έλεγε και για ios και android

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9.7" (αν έχω καταλάβει καλά έχω το μοντέλο: Retina display 4th generation [16GB])

Εγώ κατεβάζω το Microsoft Word από το App Store και δεν μ' αφήνει να το επεξεργαστώ, θέλει να κάνω εγγραφή στην Microsoft για να με αφήσει.

Πιστεύεις πως από τη στιγμή που θα πραγματοποιήσω εγγραφή, θα μπορώ να το έχω δωρεάν συνέχεια (μιας και έχω 9.7") ή θα μου το δώσει για ένα μήνα δωρεάν, για δοκιμή, και έπειτα επί πληρωμή; Γιατί εγώ κάτι τέτοια είχα διαβάσει. Εκτός αν εννοούσαν μόνο τα > ή = 10"

Επεξ/σία από sarantatessera
Δημοσ.

Εγώ φίλε εδώ και πολύ καιρό, από τότε που είχα Android Tablet χρησιμοποιώ και δεν το αλλάζω, το WPS. Το μόνο θέμα που έχω δει σχετικά με συμβατότητα, είναι αν πάρεις αρχείο από το ipad το επεξεργαστείς σε Mac και μετά το στείλεις πάλι στο ipad, εκεί κάτι μπέρδεμα γίνεται. Αλλά Word Excel αρχεία από pc δεν έχει θέμα σε ipad.

Δημοσ.

Δεν μ' αφήνει να το κατεβάσω το συγκεκριμένο, λέει ότι δεν είναι συμβατό με τη συσκευή μου.

Προς το παρόν, το Word μ' αφήνει να κάνω αυτά που θέλω. Αν συνεχίσει έτσι, μια χαρά. Αλλά φοβάμαι μήπως μου δίνει πλήρη (ή σχεδόν πλήρη) πρόσβαση για κανά μήνα και μετά ζητάει χρήματα ή απλά δεν μ' αφήνει να κάνω σχεδόν τίποτα.

Τώρα μιλάμε μόνο για απλή επεξεργασία κειμένου και μια σχετική διαμόρφωση σελίδας. Και να τα αποθηκεύω και να τα επεξεργάζομαι στο Dropbox.

Δημοσ.

Σου έβγαλε κανένα σχετικό μήνυμα; Όχι, και ούτε πρόκειται. Οι περιορισμοί της δωρεάν έκδοσης είναι στο track changes, στο word art και στο φορμάρισμα στηλών και πινάκων. Με λίγο googl-άρισμα θα το δεις και μόνος σου.

• Like 1
Δημοσ.

2.80€ εφάπαξ ή το μήνα;

εφάπαξ. Lifetime. Απλά είναι έτοιμο account (university licence μάλλον) και δε μπορείς να κάνεις login με το δικό σου e-mail. Χρησιμοποιείς έτοιμο μειλ που σου παρέχουν αλλά έχεις πλήρη τη σουίτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...