Προς το περιεχόμενο

Aliexpress

Nick245

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παλικάρια.Λέω να παραγγείλω κάτι μικροπράγματα απο Aliexpress.Διάβασα το thread που έλεγε για μεταφορικά και τελωνεία αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος.Μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει για τυχόν τελωνεία σε μικροαντικείμενα ; (Στρογγυλά η τιμή είναι 8 ευρώ για όλα)(Οι αποθήκες είναι σε Κίνα και Hong Kong).

Δημοσ.

Καλησπέρα παλικάρια.Λέω να παραγγείλω κάτι μικροπράγματα απο Aliexpress.Διάβασα το thread που έλεγε για μεταφορικά και τελωνεία αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος.Μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει για τυχόν τελωνεία σε μικροαντικείμενα ; (Στρογγυλά η τιμή είναι 8 ευρώ για όλα)(Οι αποθήκες είναι σε Κίνα και Hong Kong).

china post διαλεξε και δεν υπαρχει περιπτωση τελωνειου

Δημοσ.

Αφού διάβασες το νήμα που λέει για μεταφορικά και τελωνεία, γιατί άνοιξες νέο νήμα και δεν έκανες εκεί την ερώτηση;

Θεωρητικά, δεν θα έχεις πρόβλημα, αλλά εάν έρθει συστημένο, μπορεί να μπει στο τελωνείο.

Δημοσ.

επελεξε την αποστολη με το κινεζικο ταχυδρομειο οπου κανει το γυρω του κοσμου το πακετο και ολα καλα 

Δημοσ.

Θηκουλες και γυαλακια για κινητά που παίρνω σε συσκευασία που μοιάζει με κινητό, δεν μου έχουν περάσει μέχρι σήμερα τελωνείο.

Δημοσ.

Μια χαρά περνάνε και με china post μη λέμε ότι θέλουμε και τον πάρουμε στον λαιμό μας.
Στα 8 ευρώ θεωρητικά δε πρέπει να χεις πρόβλημα, τα Ελτα όμως έχουν χ@@μένη την θεωρία άρα είναι θέμα δικό σου.
Πάρτο τουλάχιστον ως unregistered κι όχι συστημένο που χεις περισσότερες πιθανότητες.

Δημοσ.

Μια χαρά περνάνε και με china post μη λέμε ότι θέλουμε και τον πάρουμε στον λαιμό μας.

Στα 8 ευρώ θεωρητικά δε πρέπει να χεις πρόβλημα, τα Ελτα όμως έχουν χ@@μένη την θεωρία άρα είναι θέμα δικό σου.

Πάρτο τουλάχιστον ως unregistered κι όχι συστημένο που χεις περισσότερες πιθανότητες.

Αυτό δεν είναι ; https://i.imgur.com/0mnUuqw.png

Δημοσ.

Οκ οπότε διαλέγω αυτό και είμαι κομπλε.

Κομπλέ 100% δεν είσαι με τίποτα, απλά προς το παρόν έχουν λιγότερες πιθανότητες απ'τα συστημένα εως ότου αλλάξει κι αυτό.

Δημοσ.

Κομπλέ 100% δεν είσαι με τίποτα, απλά προς το παρόν έχουν λιγότερες πιθανότητες απ'τα συστημένα εως ότου αλλάξει κι αυτό.

Ναι ξέρω οτι δεν είναι 100% σίγουρο.Απλώς είναι λίγο πιο σίγουρο.Ευχαριστώ πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...