Dynamics Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 να ρωτησω κατι περι αλιεξπρες?αν αγορασεις κατι και ερθει τελωνειο και με λιγα λογια δεν συμφωνεις απο την στιγμη που δεν εχεις πληρωσει κατι(στο αλι πληρωνεις αφου παραλαβης ) τι γινεται?παει πισω το δεμα και τα βρισκεις με τον πωλητη στα μεταφορικα?η στα τραβαει απο την καρτα λογο δικου ς λαθος?
stelios18120 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Από alixpress για αντικείμενα μέχρι 20-25€ δεν αντιμετώπισα θέμα ακόμα κ τώρα. Αν έρθει και περάσει τελωνείο αν δεν κάνεις παραλαβή επιστρέφει πίσω,αλλά να ξέρεις το τελωνείο είναι δικιά μας υποχρέωση και όχι του πωλητή. Το πώς θα τα βρείτε είναι ανάλογα τον πωλητή.... Επίσης αυτό το γράφω γ όλους! Το τελωνείο είναι δικιά μας υπόθεση ειτε ο πωλητής είναι από κινα είτε αγοράσετε από Ζιμπάμπουε είτε από κουβα το ίδιο είναι. Το τελωνείο αφορα εμάς.ο άλλος στέλνει το αντικείμενο ή κάθε χώρα έχει την "πολιτική" της σε αυτά τα θέματα και τον ανάλογο ΦΠΑ,τελωνιακες χρεώσεις κτλπ κτλπ. Να είμαστε δίκαιοι
Dynamics Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Από alixpress για αντικείμενα μέχρι 20-25€ δεν αντιμετώπισα θέμα ακόμα κ τώρα. Αν έρθει και περάσει τελωνείο αν δεν κάνεις παραλαβή επιστρέφει πίσω,αλλά να ξέρεις το τελωνείο είναι δικιά μας υποχρέωση και όχι του πωλητή. Το πώς θα τα βρείτε είναι ανάλογα τον πωλητή.... Επίσης αυτό το γράφω γ όλους! Το τελωνείο είναι δικιά μας υπόθεση ειτε ο πωλητής είναι από κινα είτε αγοράσετε από Ζιμπάμπουε είτε από κουβα το ίδιο είναι. Το τελωνείο αφορα εμάς.ο άλλος στέλνει το αντικείμενο ή κάθε χώρα έχει την "πολιτική" της σε αυτά τα θέματα και τον ανάλογο ΦΠΑ,τελωνιακες χρεώσεις κτλπ κτλπ. Να είμαστε δίκαιοι βρε δικια μας ειναι!το θεμα ειναι οτι αν δε το πληρωσεις το πληρωνει ο κινεζος?δεν θελω απλα να μην το πληρωσω να φαει φεσι τα μεταφορικα και να ερθει σε αυτον το κουστουμι...μου περασε απο το μυαλο αν δεν το παρεις οτι δεν πληρωνει κανεις τελωνειο λεω εγω τωρα...
adversus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Από alixpress για αντικείμενα μέχρι 20-25€ δεν αντιμετώπισα θέμα ακόμα κ τώρα. Απ'τη στιγμή που βάζουν tracking πλέον και σε πακέτα των 2-3 ευρώ ολοένα και θα αυξηθούν οι περιπτώσεις. Εγώ προσωπικά όπως έχω γράψει και σε άλλο νήμα, έπρεπε να πληρώσω 22,20 για πακέτο πραγματικής αξίας 17ευρώ απ'το ali με CN βρε δικια μας ειναι!το θεμα ειναι οτι αν δε το πληρωσεις το πληρωνει ο κινεζος?δεν θελω απλα να μην το πληρωσω να φαει φεσι τα μεταφορικα και να ερθει σε αυτον το κουστουμι...μου περασε απο το μυαλο αν δεν το παρεις οτι δεν πληρωνει κανεις τελωνειο λεω εγω τωρα... Δε πληρώνει τον εκτελωνισμό κανείς και γυρνάει πίσω, το αν θα πάρεις refund όμως είναι πάρα μα πολύ πολύ χλωμό μιας και όπως ήδη ειπώθηκε είναι δικό σου πρόβλημα ο όποιος εκτελωνισμός. Ειδικά στο ali δε παίζει να πάρεις refund εκτος ( αφου πάντα δεχτεί ο πωλητής )αν δηλώσεις ότι το παρέλαβες, κάνεις άρνηση της παραγγελίας για να γυρίσει πίσω κι αφού γυρίσει σου να σου κάνει refund εκτος ali ο πωλητής ( ή τουλάχιστον με κάποιον τέτοιο τρόπο αλλά άντε να δεχτεί ο πωλητής). Το ali σαν πλατφόρμα αν ανοίξεις dispute δε θα δεχτεί το αίτημα για refund λόγω τελωνείου ακόμα κι αν το πακετάκι γυρίσει πίσω.
Dynamics Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Απ'τη στιγμή που βάζουν tracking πλέον και σε πακέτα των 2-3 ευρώ ολοένα και θα αυξηθούν οι περιπτώσεις. Εγώ προσωπικά όπως έχω γράψει και σε άλλο νήμα, έπρεπε να πληρώσω 22,20 για πακέτο πραγματικής αξίας 17ευρώ απ'το ali με CN Δε πληρώνει τον εκτελωνισμό κανείς και γυρνάει πίσω, το αν θα πάρεις refund όμως είναι πάρα μα πολύ πολύ χλωμό μιας και όπως ήδη ειπώθηκε είναι δικό σου πρόβλημα ο όποιος εκτελωνισμός. Ειδικά στο ali δε παίζει να πάρεις refund εκτος ( αφου πάντα δεχτεί ο πωλητής )αν δηλώσεις ότι το παρέλαβες, κάνεις άρνηση της παραγγελίας για να γυρίσει πίσω κι αφού γυρίσει σου να σου κάνει refund εκτος ali ο πωλητής ( ή τουλάχιστον με κάποιον τέτοιο τρόπο αλλά άντε να δεχτεί ο πωλητής). Το ali σαν πλατφόρμα αν ανοίξεις dispute δε θα δεχτεί το αίτημα για refund λόγω τελωνείου ακόμα κι αν το πακετάκι γυρίσει πίσω. στο αλι δεν το παιρνεις πρωτα το δεμα και μετα πληρωνεις?αρα πως παιρνεις ρεφαουντ?
stelios18120 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 στο αλι δεν το παιρνεις πρωτα το δεμα και μετα πληρωνεις?αρα πως παιρνεις ρεφαουντ? Πρώτα παίρνεις το δέμα και μετά πληρώνεις??? Οποιος σου ειπε τέτοια παραμύθια να του ρίξεις φαπα Πληρώνεις κανονικά και μετά σου στέλνουν το δεμα,νορμάλ πράγματα όπως γίνεται παντού.
makfil Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 βρε δικια μας ειναι!το θεμα ειναι οτι αν δε το πληρωσεις το πληρωνει ο κινεζος?δεν θελω απλα να μην το πληρωσω να φαει φεσι τα μεταφορικα και να ερθει σε αυτον το κουστουμι...μου περασε απο το μυαλο αν δεν το παρεις οτι δεν πληρωνει κανεις τελωνειο λεω εγω τωρα... Εάν δεν παραλάβεις το δέμα, αυτό επιστρέφει στον πωλητή με βάση τη σύμβαση της Παγκόσμιας Ένωσης Ταχυδρομείων και αφού δεν μπήκε στη χώρα τα έξοδα εκτελωνισμού διαγράφονται. Είναι δυνατόν να χρεωθεί και να πληρώσει ο κινέζος έξοδα εκτελωνισμού για ένα δέμα που δεν μπήκε στη χώρα;
Πανος999 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μου ηρθε σμρ ενα πακετακι αξιας 6,32 μετα απο 2 μηνες..Κ εγραφε πισω τελωνειακως ελευθερο! Παλι καλα που δν με χρεωσανε εξτρα δλδ?
stelios18120 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 ναι το ελενξαν αλλα το αφησαν επειδή ειδαν ότι οντως είναι χαμηλης αξιας
Dynamics Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Πρώτα παίρνεις το δέμα και μετά πληρώνεις??? Οποιος σου ειπε τέτοια παραμύθια να του ρίξεις φαπα Πληρώνεις κανονικά και μετά σου στέλνουν το δεμα,νορμάλ πράγματα όπως γίνεται παντού. θυμαμαι οτι σου στελνουν το δεμα και σου ερθει πατας καποια επιλογη για να πληρωθει ο πωλητης... Εάν δεν παραλάβεις το δέμα, αυτό επιστρέφει στον πωλητή με βάση τη σύμβαση της Παγκόσμιας Ένωσης Ταχυδρομείων και αφού δεν μπήκε στη χώρα τα έξοδα εκτελωνισμού διαγράφονται. Είναι δυνατόν να χρεωθεί και να πληρώσει ο κινέζος έξοδα εκτελωνισμού για ένα δέμα που δεν μπήκε στη χώρα; οποτε αν ερθει το τελωνειο και δεν συμφωνεις απλα γυρναει πισω!οκ καταλαβα σε λιγο καιρο δεν θα μας στελνουν οι κινεζοι γιαυτο τον λογο..
stelios18120 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 θυμαμαι οτι σου στελνουν το δεμα και σου ερθει πατας καποια επιλογη για να πληρωθει ο πωλητης... Τα λεφτά τα έχουν τραβήξει ήδη από εσένα. Κ μόλις πατησεις confirmed order recieved (ότι δηλαδή παρελαβες την παραγγελία) ο πωλητής πληρώνετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα