wraeththu Δημοσ. 19 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2002 There is nothing like a free lunch. Dwrean upiresies? Pote ma pote ta pragmata den odeuoun pros ta ekei. Aplws se xrewnoun apo diaforetika kanalia. Episis min krineis apo tin elliniki pragmatikotita ka8ws ta Internet Cafe einai mallon e3eli3i twn Amigadikwn pou eixan anoi3ei kapote kai parepimptontws exoun kai sundesi me to Internet. Stin Agglia eida an8rwpou na xrisimopoioun suskeui tis BT gia na steiloun email kai ta easyCafe na einai asfuktika gemata me antitimo 1 lira = 20 lepta. Megalo 8ema pantws...
Typhoon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2002 Εγώ θεωρώ πως τα internet cafe έχουν μέλλον, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα. Ένα παράδειγμα: έχω ένα φίλο που δουλεύει σε ένα net cafe. Εκεί έχω δει κάμποσες φορές μια τύπισσα γύρω στα 40 να έρχεται να διαβάζει e-mail & να γράφει κείμενα & να αφήνει 20-30 Euro τη φορά. & ο φίλος μου μου λεέι ότι είναι αρκετά τακτική πελάτισσα. Τι εννοώ ? Ότι πάντα θα υπάρχουν άτομα τα οποία όχι τόσο δεν μπορούν να αγοράσουν PC αλλά δεν τους νοιάζει να ασχοληθούν με αυτό. Δηλαδή θέλουν να κάτσουν σε ένα μηχάνημα που δουλεύει 100% & θα δουλεύει όποτε το χρειαστούν πράγμα που σε ένα PC ποτέ δεν ισχύει. Όλο & κάτι παρουσιάζεται που μπορεί να είναι & ασήμαντο αλλά για κάποιον άσχετο του φαίνεται τεράστιο πρόβλημα & δεν ενδιαφέρεται να το λύσει. Απλώς θέλει να δουλέψει. Οπότε σου λέει γιατί να πάρω δικό μου PC & να μπλέξω, κάνω τη δουλειά μου & έτσι. Επισής είναι το θέμα του gaming. Βέβαια εγώ θεωρώ ότι με την έλευση του DSL θα ατονήσει κάπως αλλά δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να βάλουν DSL, όποτε πάντα θα υπάρχει ένα ποσοστό που θα στρέφεται στα internet cafe τουλαχιστον στο άμεσο μέλλον. Βέβαια εδώ υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα, αυτό της υπολογιστικής ισχύς. Εκεί που δουλέυει ο φίλος μου έχουν Celeron 900Mhz με GF2MX αν θυμάμαι καλά. Που μέχρι τώρα καλά κρατάνε (για gaming πάντα) αλλά δεν βλέπω να μπορεί να παίξει κανείς Doom 3 σε αυτά τα PC. Και το κόστος αναβάθμισης είναι μεγάλο, κάνοντας δύσκολο για τον ιδιοκτήτη να έχει πάντα αξιοπρεπή μηχανήματα που μπορούν να παίξουν ικανοποιητικά τα τελευταία παιχνίδια.
Megakill Δημοσ. 19 Μαρτίου 2002 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2002 Παιδιά πιστεύεται ότι τα internet cafe έχουν μέλλον σε μια κοινωνία που όλα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς και οι περισσότερες υπηρεσίες τείνουν να γίνονται free και σε φορητό επίπεδο ? <small>[ 18-03-2002, 12:01: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Megakill ]</small>
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2002 Προσωπικά πιστεύω ότι εχουν μέλο εκείνα τα οποία δίνουν βάση στο Multiplαying καθώς άμα έχεις προσέξει πολλές παρέες πηγαίνουν σε net cafes κατα 6άδες για να παίξουν RA2, Counterstrike κλπ. Βέβαια δνε έχουν όλα, καθώς ειδικά εδώ στην επαρχά που τον τελευταίο καιρό ανοίγουν συνέχεια καινούργια το ένα δίπλα στο άλλο. Απο την δική μου παρέα μπορώ να πω αν και τώρα σπάνια πηγαίνουμε πια ότι αυτό που ζητάμε είναι καλοί υπολογιστές, σύγχρονα παιχνίδια, ΚΑΛΟ ΚΑΦΕ (πάνω απο όλα). Βέβαια αυτό που παρατηρώ σε αρκετά net cafes ειναι πως δεν εχουν cdrs, zip drives κλπ αποθηκευτικά μέσα ώστε να μου δίνουν την δυνατότητα εφόσον κάποια έχουν γρήγορες συνδέσεις (ή θα έχουν με την έλευση του dsl) να μπορώ να κατεβάζω αλλά και να αποθηκεύω τα δεδομένα μου (μουσική, modifications κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.