Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Πιστεύω ότι με smartphone, υπολογιστή και μόνιμη σύνδεση στο ίντερνετ δεν υπάρχει ιδιωτικότητα.

Μαζί σου σ αυτό, και ούτε καν χρειάζεται μόνιμη σύνδεση, κρατάνε logs και τα στέλνουν όποτε μπορούν.

Για αυτό λέω για τα open source Android, τουλάχιστον εκεί γλυτώνεις τέτοιες ιστορίες

Δημοσ.

Μαζί σου σ αυτό, και ούτε καν χρειάζεται μόνιμη σύνδεση, κρατάνε logs και τα στέλνουν όποτε μπορούν. Για αυτό λέω για τα open source Android, τουλάχιστον εκεί γλυτώνεις τέτοιες ιστορίες

Πως ακριβώς γλυτώνεις στο Androidς Αν δε βάλεις ΚΑΜΙΑ εφαρμογή και λειτουργείς μόνο με τον browser της συσκευής σε incognito mode; Ποιο το νόημα της χρήσης smartphone τότε;

Δημοσ.

παιδιά λίγο τα μπερδεύετε κάποια πράγματα (είμαι ευγενικός)

να έχει υπάλληλος της apple android το λες περίεργο

υπάλληλος της google (και της ms android) να έχει iphone γιατί σας φαίνεται περίεργο ; 

δεν ξέρετε ή απλά δεν καταλαβαίνετε ότι η google έχει εφαρμογές, έχει πάρε-δώσε κλπ με την apple/ios ; 

Δημοσ.

Μαζί σου σ αυτό, και ούτε καν χρειάζεται μόνιμη σύνδεση, κρατάνε logs και τα στέλνουν όποτε μπορούν. Για αυτό λέω για τα open source Android, τουλάχιστον εκεί γλυτώνεις τέτοιες ιστορίες

Μόνιμη σύνδεση δεν έχω ποτέ. Πάντα ανοίγω δεδομένα ή wifi όταν το χρειάζομαι.

Δημοσ.

Πως ακριβώς γλυτώνεις στο Androidς Αν δε βάλεις ΚΑΜΙΑ εφαρμογή και λειτουργείς μόνο με τον browser της συσκευής σε incognito mode; Ποιο το νόημα της χρήσης smartphone τότε;

στα open source android, οχι της google. οποτε πλεον εισαι σιγουρος πως μονο οτι δικαιωμα δωσεις στην εφαρμογη θα χρησιμοποιει, εφοσον δεν φοβασε μηπως καποιος αφησε παραθυρακια επιτιδες (καποιος αλλος προγραμματιστης θα το χε δει και θα χε διορθωθει).

τωρα αν οι πιο χρησιμες εφαρμογες θελουν πολλα δικαιωματα, αυτο ειναι αλλο θεμα. νομιζω υπαρχουν διαφορες open source επιλογες για να χρησιμοποιησεις εναντι των πιο διαδεδομενων, χωρις να θυμαμαι που ειχα βρει τη σελιδα που τις αναφερει. φανταζομαι μια αναζητηση στο google αρκει, εγω δεν την κανω γιατι εχω "πουλησει" την ιδιωτικοτητα μου ετσι κι αλλιως (δεν τη παλευω χωρις κινητο, pc :P)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...