Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιγω αυτο το θεμα για να συζητησουμε σχετικα με ανδρικα jeans.
Αποριες, ερωτησεις για αγορες, οτιδηποτε σχετικο.

Ξεκινω με κατι που μου ετυχε προσφατα.
Υπαρχει καποια αγγλικη ορολογια για το ανοιγμα απο τα κατω ακρα των παντελονιων τζην;
Υποτιθεται το αναφερουν καπου στις περιγραφες προιοντων;
Γιατι slim line εχω πετυχει πχ και τζην που κατω ηταν κανονικο, και οχι πιο στενο απο το υπολοιπο πόδι.
Καποιες online αγορες που εκανα δεν μου βγηκαν οπως ηθελα, και δεν ηξερα οτι υπαρχουν και τζην που στα ακρα ειναι πιο στενα απο το κανονικο.

Δημοσ.

Υπαρχει καποια αγγλικη ορολογια για το ανοιγμα απο τα κατω ακρα των παντελονιων τζην;

Υποτιθεται το αναφερουν καπου στις περιγραφες προιοντων;

Γιατι slim line εχω πετυχει πχ και τζην που κατω ηταν κανονικο, και οχι πιο στενο απο το υπολοιπο πόδι.

Καποιες online αγορες που εκανα δεν μου βγηκαν οπως ηθελα, και δεν ηξερα οτι υπαρχουν και τζην που στα ακρα ειναι πιο στενα απο το κανονικο.

Bootcut είναι όρος που χρησιμοποιούν οι περισσότερες μάρκες Jean για αυτό που θες.

• Like 1
Δημοσ.

αμερικη τουλαχιστον taper ειναι αυτα που στενευουν στον αστραγαλο, straight cut τα ισια και boot cut αυτα που ειναι πιο φαρδυα στον αστραγαλο (οχι καμπανα φαση, απλα λιγο πιο φαρδυα για να μπαινει μποτα εργασιας μεσα απο το τζιν)

Απο κει και περα εχεις τα στυλ (skinny, slim, regular, relaxed, loose) απο αριστερα το πιο στενο στυλ μεχρι το πιο φαρδυ δεξια

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια.

Δειτε σας παρακαλω εδω

https://www.zara.com/gr/el/%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BC-basic-regular-p05575423.html

Ουτε καν slim fit, αλλα regular, και κατω ειναι δυστυχως πολυ στενο....

Δεν βλεπω καπου στη σελιδα να λεει για boot cut. Πως θα μπορουσε καποιος να το ξερει οταν παει να το αγορασει;

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 10/30/2017 στις 12:23 ΜΜ, fredd0 είπε

αυτα που σου ειπα ισχυουν σε εταιρειες που βγαζουν βασικα τζιν ... diesel levi's κλπ. Στο zara ολα προς το slim fit ειναι.

Εχεις δικιο....
πλεον για να μην βρεις στενο κατω, πρεπει
- να ψαξεις
- να δωσεις αρκετα χρηματα για αγορα 'επωνυμου' τζην.

Πηγα σε καταστημα με casual ντυσιμο προχτες, ειχε εναν οροφο μονο...τζην(!!!), και τρομαξε ο μαγαζατορας να μου βρει λιγα, επιλεγμενα, τζην, που να μην ειναι στενα στον αστραγαλο!!!

Ηλιθιες μοδες!
Οπως βλεπουμε σημερα τις 'καμπανες'-παντελονια του '70(wow εκεινη την εποχη, σωστα;),
ετσι σε λιγα χρονια θα βλεπουμε τα χαζο-στενεμενα-κατω-παντελονια,
και θα γελαμε με την βλακεια...

Ελπιζω οι μεγαλες/κλασικες μαρκες τζην, να διατηρησουν για παντα το κλασικο στυλ, με boot cut σε straight cut και boot cut....ας πρυτανευσει η λογικη και οχι η βλακεια...

Δημοσ.

Μόδα είναι θα περάσει... μέχρι και πριν μερικά χρόνια ήταν μόδα να ανοίγει το πατζάκι προς την καμπάνα... τώρα το αντίθετο...γι'αυτό και εγώ παίρνω σταθερά από γνωστές μάρκες που τις κλασικές γραμμές δεν τις καταργούν ανάλογα με την μόδα...

• Like 1
Δημοσ.

Παντως, νομιζω προσθετο προβλημα ειναι οτι πολλες φορες σε online αγορες, δεν μπορεις να καταλαβεις πως θα ειναι 'κατω'.
Εννοω, οτι οι σελιδες ΔΕΝ προσδιοριζουν αυτο το χαρακτηριστικο, ενω κατα τη γνωμη μου θα επρεπε.
Κανω λαθος;

Μονη λυση ή αν ρωτησεις τον ιδιο τον seller με καποιο μηνυμα, ή αν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα με το ματι απο τις φωτογραφιες...
αλλα γινεται ετσι δουλεια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...