Προς το περιεχόμενο

System Image Recovery

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετω στην παρέα, ύστερα από κρασαρισμα του συστήματος έκανα εγκατάσταση πάλι λειτουργικού στο pc μου, και τώρα είμαι στο σημείο που προσπαθώ για Image recovery. Μου βγάζει όμως το εξής μήνυμα.Με usb stick δεν γίνεται δουλειά. Προτού αναγκαστώ να αγορασω cd drive, μπορει καποιος να μου πει τι κανω λαθος;

Να προσθέσω ότι είχα windows 10 pro αναβαθμισμένα από από windows 7 pro, και τώρα αναγκάζομαι να μείνω με win 10 education

post-76024-0-30871800-1509378623_thumb.jpg

Επεξ/σία από BELL
Δημοσ.

Γιατί αναγκάζεσαι να μείνεις με τα edu; Αν έχεις ενεργοποιήσει ήδη τα 10 τότε απλά κάνεις καθαρή εγκατάσταση και θα ενεργοποιηθούν μόνα τους όταν συνδεθείς στο Internet.

Δημοσ.

Είχα τα windows 10pro, τα οποία προήλθαν από αναβάθμιση των win 7pro. Κάνω back up το σύστημα μου με τις επιλογές που δίνει το σύστημα των windows. Κάποια στιγμή κρασαρει το σύστημα μου, οπότε περνάω τα win 10 education που διαθέτω με την προοπτική να κάνω image recovery και να επανέλθω στην πρότερη κατάσταση με όλα τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις.

Εδώ λοιπόν εμφανίζεται η παραπάνω εικόνα.

Δημοσ.

Το image που το δημιούργησες; Σε τοπικό δίσκο ή σε εξωτερικό;

Κακώς όμως πέρασες windows. Μπορούσες με την εκκίνηση των 10 αντί να πατήσεις install να πας κάτω αριστερά που λέει repair your computer.

0111-install-tool-100633988-large.jpg

Οπότε μπούταρε πάλι από το μέσω εκγατάστασης που έχεις των 10 και πάτα στην επιλογή.

Δημοσ.

Δηλαδή δε σου αναγνώρισε το αρχείο για την επαναφορά, σου έβγαλε κάποιο σφάλμα (και ποιο) ή απλά δε βγάζει τίποτα;

Αυτό το έκανες με το iso των edu; Δοκίμασα να μπουτάρεις και από τα 10άρια που δίνει η ms.

Αν όλα αποτύχουν μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις καθαρό φορμάτ.

Δημοσ.

Ναι η παραπάνω διαδικασία που εξηγώ στο 7ο ποστ έγινε με τα edu. Θα δοκιμάσω να περάσω το iso των win 10 pro και στη συνέχεια image recovery από τον δίσκο D

Δημοσ.

Άλλαξα σε windows pro με αλλαγή του κλειδιού αλλά συνεχίζει και μου βγάζει το μήνυμα του πρώτου ποστ. Τι ακριβώς ζητάει, να κάνω φορμάτ τον δίσκο D που έχω αποθηκευμένο το Image;

Δημοσ.

Αυτό καταλαβαίνω κι εγώ έτσι που το λέει.

Μήπως μπορείς να μεταφέρεις το recovery σε έναν εξωτερικό δίσκο;

Στην τελική, είχες τόσα πολλά προγράμματα που δεν μπορείς να τα ξαναβάλεις μετά από καθαρή εγκατάσταση των win;

Δημοσ.
:) ασφαλώς όχι άλλα θέλουν τις ρυθμίσεις τους. Όταν πολλά είναι του θείου καταλαβαίνεις. Μπορείς να μου πεις ποιο αρχείο θα μεταφέρω σε εξωτερικό δίσκο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...