Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είδα σε ένα ΚΕΚ στην περιοχή μου ότι παρέχουν μαθήματα/πιστοποίηση Autocad με 225€, μετά από ερώτηση μου έμαθα πως το πιστοποιητικό παρέχεται από την Vellum κι όχι από την Autodesk (λογικό μάλλον, λόγω τιμής). Έχει πάρει κανένας αυτό το πιστοποιητικό; Πέρα από το δημόσιο, βοηθάει και για τον ιδιωτικό τομέα αυτό το χαρτί; Έχω παρακολουθήσει μάθημα autocad στη σχολή αλλά δεν θυμάμαι πάρα πολλά πράγματα.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

στο ιδιωτικό τομέα μετρά τι ξέρεις και όχι τι πιστοποιήσεις έχεις, τι να σε κάνει ο άλλος αν έχεις vellum και δεν ξέρεις να κάνεις ένα viewport

Δημοσ.

στο ιδιωτικό τομέα μετρά τι ξέρεις και όχι τι πιστοποιήσεις έχεις, τι να σε κάνει ο άλλος αν έχεις vellum και δεν ξέρεις να κάνεις ένα viewport

Από που να ξεκινήσω λοιπόν για να πάρω περισσότερες γνώσεις πάνω σε αυτό; Να ψάξω σε online courses/videos κλπ και να κάνω μόνος μου τα αντίστοιχα τεστ ή κάποιο βιβλίο; 

Δημοσ.

δεν έκανα ποτέ μάθημα cad μόνο σχεδίου όπως γινόταν προ cad (με ραφιδογράφο κτλ), διάβασα μερικά βιβλία αλλά τελικά έμαθα ότι έμαθα αναγκαστικά στην δουλειά, για τα δύσκολα έχω σχεδιαστές.

Δημοσ.

δεν έκανα ποτέ μάθημα cad μόνο σχεδίου όπως γινόταν προ cad (με ραφιδογράφο κτλ), διάβασα μερικά βιβλία αλλά τελικά έμαθα ότι έμαθα αναγκαστικά στην δουλειά, για τα δύσκολα έχω σχεδιαστές.

και εγω το ιδιο σχεδιο με το χερι μονο δυστηχως δεν ξερω καθολου σχεδιο με υ/η εχω κανει πολυ λιγο autofine , θα ηθελα να μαθω σε υπολογιστη οπως και εν προγραμμα φωτοτεχνιας δυστηχως δεν ξερω καοια αξιοπιστη σχολη που να κανει σεμιναρια οποτε δεν το ρισκαρω να χασω τα λεφτα μου.

Δημοσ.

και εγω το ιδιο σχεδιο με το χερι μονο δυστηχως δεν ξερω καθολου σχεδιο με υ/η εχω κανει πολυ λιγο autofine , θα ηθελα να μαθω σε υπολογιστη οπως και εν προγραμμα φωτοτεχνιας δυστηχως δεν ξερω καοια αξιοπιστη σχολη που να κανει σεμιναρια οποτε δεν το ρισκαρω να χασω τα λεφτα μου.

youtube/internet υπάρχουν παρα πολλα tutorial για τα πάντα
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...