sintalkas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, papoys1 είπε Βρε παιδιά δεν το ήξερα.Δηλαδή σε αυτά τα μαγαζιά με τα αδιαφανή τζάμια που γράφουν play απέξω κερνάνε τα θύματα μπύρες και σουβλάκια όταν παίζουν πολλά. κοιταξε για να δελεασουν κοσμο εχει διαφορα ,οπως καποιες μερες δινουν σουβλακια και πιτσες ,τις παρασκευες δινουν σε 2 κληρωσεις απο 100ε η καθεμια,τωρα τα χριστουγεννα εχουν απο μια πανελλαδικη κληρωση με αρκετα λεφτα και δωρα (5000ε και ενα μηχανακι) και με το τσεκαρισμα της καρτας μπαινεις σε κληρωση και μπορεις να κερδισεις μικροποσα να τα παιξεις.Ξερω πως εχω καποιο εθισμο για αυτο θα κοιταξω να φαω απο το κερδος τα περισσοτερα σε καφεδες και σουβλακια και μετα θα παω να παιξω κανα 10ε.
Jorvik Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Στις 24/12/2018 στις 10:49 ΜΜ, sintalkas είπε οχι δεν δινουν ουισκυ μονο κρασι και μπυρες εχουν οι τσιπηδες Απαγορευεται να σερβιρουν αλκοολ πανω απο καποιο βαθμο. Αν επιτρεπεται σε ποιο νησι εισαι; Δεν εχει κανενα πρακτορειο vlt's για να παιξεις εκει; εντυπωση μου κανει.
sintalkas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 ολα τα οπαπ εδω εχουν vlts αλλα στο play του νησιου μπορεις να πιεις
fastnq2 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω την γκανιοτα κερδους αλλα θεωρω τα συγκεκριμενα μαγαζια εμετο.Τζογαδικα τα λεω και δεν εχουν καμια σχεση με τα προποτζιδικα που ειναι χιλιαδες βεβαια.Μια φορα μπηκα σε προποτζιδικο να στειλω ενα δελτιο και να φυγω και πηρε το ματι μου πισω πισω στο μαγαζι να εχει κουρτινες και μεσα τα μηχανηματα,και ηταν τραγικο.10 η ωρα το πρωι να καθονται καμμενοι και να καινε λεφτα σαν να μην υπαρχει αυριο.Μονο και μονο το γεγονος οτι ''κλεινουν'' τον χωρο μου θυμιζει τα καζινο τα οποια ειναι φτιαγμενα για να μην βλεπεις τι γινεται εξω ωστε να ''αφοσιωθεις'΄.Ακομα χειροτεροι αυτοι που ανοιγουν τετοια μαγαζια και να παρακαλανε να κλαιει ο αλλος τον μισθο του και την συνταξη του(και βεβαια φταιει ο ιδιος,αναφερομαι στις ''τυψεις'' που προκυπτουν) για να βγαλουν μεροκαματο.Ξαναλεω και στα προπο εχει καμμενους αλλα το 90% ειναι η για λογαριασμους η παιζει κατι για το καλο και φευγει.Ακομα και τα γεροντια που καθονται ολη μερα,επειδη δουλεψα ενα φεγγαρι σε προπο,οι περισσοτεροι καθονται με τις ωρες και παιζουν 5 ευρω κυριολεκτικα.Ουσιαστικα ειναι το καφενειο για αυτους.Στα ''οπαπ play'' μπαινει καποιος αποκλειστικα για να δωσει πονο.Απλα κατι επρεπε να κατι το κρατος για να μην χανουν τα λεφτα τους οι Ελληνες στα συνορα,αλλα εγχωρια.Ωστοσο καποιος με εθισμο ειναι ουσιαστικα τελειωμενος αν του βαλεις και διπλα του ενα μινι καζινο.Στον βωμο του κερδους θυσιαζονται τα παντα. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από fastnq2 1
georgeγ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Αυτά τα play ανήκουν σε μικρούς ιδιώτες οπως και τα προποτζιδικα?ή στον ΟΠΑΠ?
sintalkas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 απο οτι γνωριζω και απο τι εχω διαβασει αλλα δεν ειμαι σιγουρος ,ανηκουν καποια εξολοκληρου στον οπαπ και καποια οπως αυτο που παω σε ιδιωτες κυριως ,το κοστος κατασκευης ανερχεται απο 100.000 εως 130.000 και ο μεσος ορος καθαρου κερδους γυρω στις 400.000 τον χρονο, πληρωνονται δε απο τον οπαπ με ποσοστα επι του τζιρου νομιζω.
fastnq2 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Και εγω κατι παρομοιο εχω ακουσει,ωστοσο τα περισσοτερα τα εχουν ιδιωτες,εναν καιρο αναζητουσε και ''επενδυτες'' ο οπαπ να ανοιξουν δικο τους τυπου franchise.Καποιοι πρακτορες παρατησαν τα προποτζιδικα τους και ανοιξαν αποκλειστικα τετοιο. 13 λεπτά πριν, sintalkas είπε απο οτι γνωριζω και απο τι εχω διαβασει αλλα δεν ειμαι σιγουρος ,ανηκουν καποια εξολοκληρου στον οπαπ και καποια οπως αυτο που παω σε ιδιωτες κυριως ,το κοστος κατασκευης ανερχεται απο 100.000 εως 130.000 και ο μεσος ορος καθαρου κερδους γυρω στις 400.000 τον χρονο, πληρωνονται δε απο τον οπαπ με ποσοστα επι του τζιρου νομιζω. Απο οτι ξερω τελειως μπακαλικα παιρνουν νομιζω 8% επι του τζιρου που μας βγαζει 2.5 χιλιαδες ευρω τον μηνα για τον πιθανο ιδιοκτητη.Αρα τοσο κοστιζει το να κοιμασαι ησυχος τα βραδια.Για να ξερω.
Backpacker Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Στις 21/2/2018 στις 11:22 ΠΜ, NemeSis1990 είπε παιδια να ρωτησω γιατι ακουω πολλα, τελικα πανε για κλεισιμο τα μαγαζια τους? τα μηχανακια τους δεν παιζουν καλα και ο κοσμος τα εχει παρατησει.. μηπως ηταν φουσκα ολο αυτο? Αθήνα που θα φτιάξουν καζίνο μέσα στην πόλη (Μαρούσι και Ελληνικο) τα φρουτάκια του ΟΠΑΠ θα φάνε τρελή κατραπακιά. Στην επαρχία που δεν έχουν ανταγωνισμό (με την προυπόθεση ότι δεν υπαρχουν παράνομα που πλεον οντως εχουν ψιλοεξαφανιστει) έχουν ένα σταθερό ψωμί. Άρρωστοι πάντα θα υπάρχουν.
Bourdoulas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, sintalkas είπε κοιταξε για να δελεασουν κοσμο εχει διαφορα ,οπως καποιες μερες δινουν σουβλακια και πιτσες ,τις παρασκευες δινουν σε 2 κληρωσεις απο 100ε η καθεμια,τωρα τα χριστουγεννα εχουν απο μια πανελλαδικη κληρωση με αρκετα λεφτα και δωρα (5000ε και ενα μηχανακι) και με το τσεκαρισμα της καρτας μπαινεις σε κληρωση και μπορεις να κερδισεις μικροποσα να τα παιξεις.Ξερω πως εχω καποιο εθισμο για αυτο θα κοιταξω να φαω απο το κερδος τα περισσοτερα σε καφεδες και σουβλακια και μετα θα παω να παιξω κανα 10ε. Όχι ρε συ γιατί το λες αυτό; Δεν καταλάβαμε τίποτα.
sintalkas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 κοιταξε ,εχω αυτογνωσια απλα με εθισε ο φιλος μου.Αποφασισα να πηγαινω αραια και που
sezebo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Ρε παιδια τι εγινε πληρωθηκαν οι συνταξεις σημερα? Πηγα το πρωι σε ενα μαγαζι και ηταν φουλ! περιμεναν απεξω οι γεροι!!!
Stylianos28 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Ρε παιδιά, τι γίνετε με αυτά τα μηχανάκια;;; Ξεκίνησα να παίζω στα μέσα Σεπτέμβρη όπου μου έδωσε σε κάποια φάση το μικρό Jackpot και τις επόμενες ημέρες μου τα πήρε πίσω διπλά.. τον επόμενο μήνα παίζοντας καθημερινά, βγήκα σχεδόν στα δικά μου αλλά από το Νοέβριο μέχρι και σήμερα, δεν μου 'χει δώσει τίποτα απολύτως με αποκορύφωμα το τελευταίο δεκαπενθήμερο όπου καθημερινά βγαίνω χαμμένος, είμαι μέσα περίπου 2500€, ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που έκανα εγγραφή και τα 'μαθα... Και δεν είναι ότι μου δίνει και στη συνέχεια τα χάνω, γιατί και 30-50€ να έδινε κέρδος, τα έπαιρνα και έφευγα...
thomasG4 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Stylianos28 είπε Ρε παιδιά, τι γίνετε με αυτά τα μηχανάκια;;; Ξεκίνησα να παίζω στα μέσα Σεπτέμβρη όπου μου έδωσε σε κάποια φάση το μικρό Jackpot και τις επόμενες ημέρες μου τα πήρε πίσω διπλά.. τον επόμενο μήνα παίζοντας καθημερινά, βγήκα σχεδόν στα δικά μου αλλά από το Νοέβριο μέχρι και σήμερα, δεν μου 'χει δώσει τίποτα απολύτως με αποκορύφωμα το τελευταίο δεκαπενθήμερο όπου καθημερινά βγαίνω χαμμένος, είμαι μέσα περίπου 2500€, ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που έκανα εγγραφή και τα 'μαθα... Και δεν είναι ότι μου δίνει και στη συνέχεια τα χάνω, γιατί και 30-50€ να έδινε κέρδος, τα έπαιρνα και έφευγα... https://www.kethea.gr/chreiazesai-voitheia/tychaira-paichnidia/
Προτεινόμενες αναρτήσεις