Προς το περιεχόμενο

Το F1 2017 έρχεται στο Linux στις 2 Νοεμβρίου


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν το διαβάσεις άλλη μια φορά θα το καταλάβεις, ο αριθμός των GPU είναι ο αριθμός που μπορείς να κάνεις assign, όπως βλέπεις στη φωτο μια M10 σου δίνει τέσσερις κάρτες διαθέσιμες για τα VM σου σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ HYPERVISOR TYPE 1, γυρνα τώρα πλευρό να φανταστείς πως αγκαλιάζεις μια M10

ρε βρεςτηνλέξη εγώ δεν χρειάζεται να διαβάσω κάτι έχω δουλέψει τέτοιο σύστημα εσύ είναι το θέμα πότε θα καταλάβεις που διαβάζεις τώρα τελευταία στιγμή και επειδή είσαι άσχετος δεν καταλαβαίνεις.

 

Υπάρχουν ειδικές κάρτες όπως οι TeslaM10 που δεν έχουν σχέση με την κάρτα γραφικών που έχεις στον υπολογιστή σου.

 

NVIDIA-Tesla-M10-Graphics-Card.jpg

 

όπως βλέπεις αυτή ειναι η m10 και έχει 4 φυσικές GPU και επίσης δεν έχει ούτε ενεργητική ψύξη ούτε έξοδους (πχ dvi/vga/hdmi κτλ)

 

είναι ειδικές κάρτες κατασευασμένες να τρέχουν πολλές μαζί σε rack που θα τρέχει είτε linux είτε windows server

 

Η δουλειά τους ειναι να ταίζουν απομακρισμένα (σε άλλο μέρος μέσω LAN ή internet ) VMs  που θα κάνουν συγκεκριμένες δουλειές.

 

Δεν κάνεις hardwareassign οι κάρτες αλλάζουν profile ανάλογα την χρήση (πόσα VMs υπάρχουν)

 

nvidia-vgpu-profiles-mix.png

 

Εδώ το πως κατανέμονται τα profile το κόκκινο είναι για να σου δείξει ότι δεν παίζει μεγαλύτερο profile (k260Q) με μικρότερα profile (k240Q) παράλληλα σε μια φυσική GPU (μπορείς όμως να τρέχεις k240Q προφιλ σε μια GPU και k260Q σε άλλη GPU της ίδιας κάρτας φυσικά)

 

 

αλλά αυτό να επαναλάβω δεν έχει καμία απολύτως σχέση ούτε απο θέμα hardware ούτε απο θέμα τεχνολογίας ούτε απο θέμα χρήσης ειναι 999% άσχετο.

 

 

Αυτό που ανέφερα εγώ ως καλύτερη λύση απο το dualboot για τους powerusers (=αυτούς που ξέρουν τι σημαίνουν όλα αυτά και ξέρουν να ρυθμίζουν το PC τους σε βάθος)  είναι να τρέχουν windows σε KVM και με iommu να ταΐζουν την κάρτα στα παιχνίδια.

 

Για να το κάνεις αυτό θέλεις απλά linux και απλά windows με απλούς driver και ότι κάρτα νά'ναι είτε amd είτε nvidia.

 

Και οι επιδόσεις σου θα είναι εφάμιλλες με το αν έτρεχες (στο ίδιο PC φυσικά) το ίδιο παιχνίδι κατευθείαν με boot στα windows.

 

Αν συνεχίζεις να αδυνατείς να καταλάβεις δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Καταλαβαίνεις πως χρειάζεσαι τουλάχιστον 2 κάρτες και συμβατό hardware/software για να το κάνεις αυτό που λες; Άρα μια δυνατή κάρτα για παιχνίδια και μια της πλάκας για να βλέπεις; Καταλαβαίνεις από το Archlinux wiki το οτι οι επιδόσεις δε θα είναι οι ίδιες; Καταλαβαίνεις πως οι άνθρωποι μιλάνε για 2 οθόνες και 2 Keyboards;  Καταλαβαίνεις ποιες κάρτες κάνουν τέτοια δουλειά με το αντίστοιχο κόστος;

 

Αν συνεχίζεις να αδυνατείς να καταλάβεις δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω.

 

Edit: τώρα ξαναδιάβασα αυτό και ναι, είσαι τελείως άσχετος.....ή κάνεις κάτι που δεν μπορεί να το κάνει το λειτουργικό σου.

 

"Δεν κάνεις hardwareassign οι κάρτες αλλάζουν profile ανάλογα την χρήση (πόσα VMs υπάρχουν)"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που μου την σπάει στους linux-αδες ειναι αυτη η αφ υψηλού αντιμετώπιση των υπολοιπων. Οτι και καλά αυτοι ειναι οι divine users που ξερουν να χρησιμοποιούν το PC ενω εμεις οι υπολοιποι ειμαστε οι άσχετοι. 

 

Γενίκευση, τσουβάλιασμα και άγιος ο θεός. Ξέρεις πολλούς linux-άδες τέτοιους; Αν κάνεις μια βόλτα από το ανάλογο topic του insomnia θα διαπιστώσεις ότι μόνο αυτό δε γίνεται. Προφανώς υπάρχουν και αυτοί αλλά τα πράγματα έχουν προχωρήσει πολύ έκτοτε.

 

1. Μπορώ να στο Linux να έχω τα τελευταία games, day one; Να παίξω το Witcher 2 3μιση χρονια μετα την κυκλοφορία του Witcher 3 μου ειναι αδιαφορο. Πλήρωσα ενα σκασμο λεφτα για high end PC και θελω τα παιχνιδια που μαρεσουν να τα παιζω αμέσως.

 

Συμπτωματικά το Witcher 3 είναι day one για Linux. Το Linux θέλει πολύ δρόμο για το gaming, όποιος καταλαβαίνει δε χρειάζεται να επιχειρηματολογήσει, τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους.

 

 

2. Μπορώ να έχω τα προγράμματα που χρησιμοποιώ; Ενδεικτικά γράφω καποια. Google Backup & Sync, Adobe Photoshop, Adobe Premier, Skype, Google Music Manager κτλ. Προσοχη. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ παρόμοια προγράμματα με τα οποια "κανω μια χαρα τη δουλεια μου". Θελω τα συγκεκριμενα προγράμματα που χρησιμοποιώ χρόνια είτε για δουλεια είτε για διασκεδαση και δεν θελω να μαθω αλλα.

 

Όχι δεν υπάρχουν αυτά (εκτός από το skype). Να ρωτήσω μόνο κάτι. Τα προϊόντα της adobe τα έχεις αγοράσει;

 

3. Ενα απο τα παιχνιδια που παιζω συχνά είναι το WoW. Υπάρχει native battle net για linux;

 

ΟΧΙ 

 

Αυτο δεν καταλαβαίνετε πολλοί. Δεν έχουμε ολοι τον χρόνο, ή αν τον έχουμε δεν εχουμε ολοι την όρεξη να ασχοληθουμε. Δεν θελουμε να ανοιγουμε terminals, να γαφουμε κώδικα, να κανουμε VM κτλ. Θέλουμε η πλατφόρμα που έχουμε να κανει out of the box αυτα που θελουμε.

 

Εδώ κάνεις λάθος. Κανείς δεν έβαλε κανένα με το ζόρι να βάλει linux και να γράψει κώδικα και δεν ξέρω γω τι άλλο. Η συζήτηση γίνεται σε topic ενός παιχνιδιού που βγαίνει για linux. Μάλλον εσείς (οι αποκλειστικοί χρήστες windows) θέλετε να μας πείσετε να πετάξουμε το linux.

 

Έχετε φαγωθεί με τα windows. Καθεστε και παιδευεστε με το linux και κάνετε τη ζωή σας δύσκολη. Ήθελα να ήξερα τι κερδίζετε... office; δε νομίζω γιατί το libreoffice είναι πατάτα (όλοι καταλήγετε να τρέχετε το office emulated), εφαρμογές; απλά τραγικές (θυμίζουν windows 3.x), παιχνίδια; η feral, μέσω του steam βέβαια, η μοναδική που μπορείς να πεις ότι κάτι κάνει, απλά στην ουσία τίποτα δε κάνει... όλο bugs και τα παιχνίδια στον ιδιο υπολογιστή παίζουν μια χαρά σε windows ενώ όταν παίζεις σε linux, απλά τραγικά. 

 

Ποιος φαγώθηκε με τα windows; Εδώ (υποτίθεται) μιλάμε για έναν ΑΑΑ τίτλο που βγαίνει (με μεγάλη καθυστέρηση είναι η αλήθεια) για Linux. Μιλάς για bugs, έχεις δοκιμάσεις τα παιχνίδια της feral και στις 2 πλατφόρμες; Να υποθέσω δοκίμασες να βάλεις linux για να έχεις άποψη ή είσαι και εσύ της σχολής "μου είπαν...";

 

Αν εξαιρέσουμε κάποιους από εσάς που είναι προγραμματιστές ή developers οι υπόλοιποι απλά είστε γραφικοί.

 

Αν εξαιρέσουμε κάποιους από τους χρήστες windows που αγοράζουν τα προγράμματα τους (λειτουργικό / παιχνίδια / εφαρμογές) τι είστε οι υπόλοιποι;

 

 

ΥΓ. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει τι χρησιμοποιεί ο καθένας αλλά η οπαδοποίηση εκατέρωθεν μόνο ζημιά κάνει. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανένας δεν κράζει το linux , εγώ μπήκα γιατί είδα μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση. Το πρόβλημα είναι όταν θέλετε να μας πεισετε πως κάνετε πράγματα που ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ , γιατί έτσι ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανένας δεν κράζει το linux , εγώ μπήκα γιατί είδα μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση. Το πρόβλημα είναι όταν θέλετε να μας πεισετε πως κάνετε πράγματα που ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ , γιατί έτσι ....

 

Εγώ δεν προσπαθώ να πείσω κανένα, η διαφωνία σου είναι με τον manjaro. Πιστεύω ότι οι gaming επιδόσεις στο linux είναι χαμηλότερες παραδοσιακά από ότι στα windows γιατί αρκετά παιχνίδια πακετάρονται με wrappers. Χωρίς συναισθηματισμούς. Τώρα αν με το Vulkan αλλάξει το τοπίο ο χρόνος θα δείξει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως for the record τα ίδια ισχύουν και για τα Windows σε ότι αφορά Graphics virtualization ,δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, όλα εξαρτώνται από το σίδερο. Προς το παρών δεν έχουμε τέτοιο σίδερο που να μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες εγκαταστάσεις. Μόλις πάρουμε μπρος τότε θα είναι το ίδιο πρακτικά .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταλαβαίνεις πως χρειάζεσαι τουλάχιστον 2 κάρτες και συμβατό hardware/software για να το κάνεις αυτό που λες;

Όχι δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω το PC σου έτσι όπως είναι αν δεν είναι κάποια πατάτα προ 10ετίας μπορεί να το κάνει.

 

Άρα μια δυνατή κάρτα για παιχνίδια και μια της πλάκας για να βλέπεις;

Όχι μια μόνο κάρτα χρειάζεσαι.

 

Αν για κάποιον λόγο θέλεις να χρησιμοποιήσεις και linux λειτουργικό σου παράλληλα πχ αν έχεις δύο οθόνες και θες στην μια να είναι linux και στην άλλη το παιχνίδι τότε.

 

Ή χρειάζεσαι επεξεργαστή που να έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών (όλοι οι σχετικά πρόσφατοι intel iχ επεξεργαστές και όλοι οι AMD της σειράς Α + ) ή ναι μπορείς να βάλεις μια φτηνή κάρτα και να την αναθέσεις να προβάλει το άλλο λειτουργικό ενόσω παίζεις.

 

Αν δεν θες κάτι τέτοιο κάθε φορά που τελειώνεις το παιχνίδι μπορείς να διακόψεις το KVM και η κάρτα (η μοναδική σου κάρτα) θα δείξει πάλι το linux λειτουργικό σου.

 

 

Καταλαβαίνεις από το Archlinux wiki το οτι οι επιδόσεις δε θα είναι οι ίδιες;

Δεν ξέρω που ακριβώς αναφέρεσαι απο πρώτο χέρι ξέρω πως ναι είναι ίδιες (με διαφορά +-λίγα FPS )

 

 

Καταλαβαίνεις πως οι άνθρωποι μιλάνε για 2 οθόνες και 2 Keyboards; 

Δεν ξέρω με ποιούς ανθρώπους μιλάς εσύ και τι λένε..

 

Δεν χρειάζεσαι απαραίτητα 2 οθόνες (αν και εγώ έχω 3 έτσι και αλλιώς) και δεν χρειάζεσαι 2 keyboards. υπάρχουν προγράμματα όπως το synergy αλλά και κατασκευαστές όπως η logitech που προσφέρουν σύνεση σε πολλαπλά συστήματα με ένα dongle.

 

 

 Καταλαβαίνεις ποιες κάρτες κάνουν τέτοια δουλειά με το αντίστοιχο κόστος;

 

Οποιαδήποτε κάρτα γραφικών της AMD και της Nvidia μπορεί να χρησιμοποιηθεί (πχ GT420 1GB) όσο σάπια και αν είναι (βέβαια θα έχεις και τις ανάλογες επιδόσεις δεν σου αυξάνει τις επιδόσεις κάπως αυτό)

 

Δεν χρειάζεται ειδική κάρτα το έγραψα και πιο πάνω η ότι κάρτα φοράς τώρα (πχ GTX 970? AMD 7870? ) κάνει.

 

ο επεξεργαστής σου όμως πρέπει να υποστηρίζει κάποιες τεχνολογίες αν υποστηρίζει ο δικός σου μπορείς να το τσεκάρεις για intel εδώ https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000005486/processors.html

 

για amd βαριέμαι να το ψάξω ξέρω απο πρώτο χέρι ότι η σειρά FX 8χχχ υποστηρίζει.

 

 

 

 

Edit: τώρα ξαναδιάβασα αυτό και ναι, είσαι τελείως άσχετος.....ή κάνεις κάτι που δεν μπορεί να το κάνει το λειτουργικό σου.

 

"Δεν κάνεις hardwareassign οι κάρτες αλλάζουν profile ανάλογα την χρήση (πόσα VMs υπάρχουν)"

ότι νάναι 5 νάναι πάλι τα ίδια... αυτό το απόκομμα που πήρες είναι απάντηση μου πάνω στην nvidia και τις vgpu δεν έχει καμία σχέση... για 1000στή φορά!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως for the record τα ίδια ισχύουν και για τα Windows σε ότι αφορά Graphics virtualization ,δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, όλα εξαρτώνται από το σίδερο. Προς το παρών δεν έχουμε τέτοιο σίδερο που να μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες εγκαταστάσεις. Μόλις πάρουμε μπρος τότε θα είναι το ίδιο πρακτικά .

σταμάτα να λες βλακείες διαβάζουν και άλλοι άσχετοι και σε πιστεύουν...

 

να μέχρι και αυτό το 17χρονο τα κατάφερε δες και μάθε

 

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από το youtube μορφώνεσαι; Σου έβαλα το Link για το Arch Linux , διάβασε τα gotchas και ξαναέλα. Δες επίσης αν κάνει reset η κάρτα μετά το assignment για να δεις αν θα ξαναδεις κάτι στο OS πριν κάνεις reboot. Έκανες μια ώρα να καταλάβεις τι σου εξηγώ για το Device Assignment , κάποια στιγμή θα καταλάβεις και το γιατί δεν είναι εφικτό.

 

Ξαναλέω όλα αυτά είναι μέσα στο Arch Linux wiki. Διάβασε και άσε το youtube.

 

Ή ψάξε στο youtube το ίδιο κάνει για εσένα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σταμάτα τις εξυπνάδες ρε δεν σε παίρνει πόσες φορές να το γράψουμε το βιντεάκι στο youtube το διάλεξα στην τύχη μπας και ανοίξουν τα μάτια σου γιατι τόση ώρα σου εξηγώ και δεν νιώθεις λες τα δικά σου άσχετα κάθε φορά...

 

δεν μπορώ να κάνω κάτι αλλό στο βάζω και μεσα στην μούρι σου σε βίντεο και πάλι επιμένεις.

 

Τι να μορφωθώ και να ξεμορφωθώ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΩ (όσα παιχνίδια δεν παίζουν σε openGL/Vulkan ή wine) τώρα ότι άλλο και να πεις είναι ναχμε να λέγαμε λογια του αέρα κυριολεκτικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είπαμε , διάβασε αυτούς που γράφουν το λειτουργικό και ξαναέλα , σε ρώτησα αρκετές φορές και μου βάζεις * συνεχώς.

 

Έχω ένα μέτριο PC με μέτριο σίδερο και μια οθόνη. Παίζω χωρίς πρόβλημα; Ή το να κάνεις reboot δεν πειράζει; Γιατί δε διορθώνεις αυτούς στο Arch linux wiki; Εμένα δε μου αλλάζεις γνώμη γιατί το έχω χρησιμοποιήσει και δε μπορώ να είμαι τόσο ενθουσιασμένος όσο εσύ. Μάλλον θα είναι επειδή είμαι άσχετος (και αυτοί στο Wiki που γράφουν για Device Assignment και τα προβλήματα και η NVidia που έγραψε Drivers για να καταλαβαίνει οτι είναι σε VM) ενώ εσύ σχετικός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αδιαμφισβήτητα θετικό γεγονός. το ζήτημα είναι αν οι λινουξάδες θα αγοράσουν κάτι που σπάει εύκολα, ώστε να ενισχύσουν την εταιρία και να ενθαρρύνουν κι άλλες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είπαμε , διάβασε αυτούς που γράφουν το λειτουργικό και ξαναέλα , σε ρώτησα αρκετές φορές και μου βάζεις * συνεχώς.

 

 

Ρε με δουλεύεις έβαλες εκει ενα link (μετά απο edit γιαυτό δεν το είδα όταν το έστειλες προφανώς επειδή ήταν φρέσκο απο το google που έκανες)απο το wiki με 800 κατεβατά και συνδέσμους για να μου πεις ότι ονειρεύομαι και δεν παίζω με KVM;;; έλα παππού να σου πω πως δεν μένεις σε σπιτικό αλλά στον δρόμο;;; πλάκα μας κάνεις;;

 

 

δείξε ή κάνε paste εδώ το συγκεκριμένο σημείο που αναφέρεσαι.

 

 

Έχω ένα μέτριο PC με μέτριο σίδερο και μια οθόνη. Παίζω χωρίς πρόβλημα;

 

Παίζεις όπως θα έπαιζες και πριν... τι επεξεργαστή έχεις καταρχήν;  βασικά εσύ να μην το κάνεις γιατι είπαμε ειναι για powerusers και πιο συγκεκριμένα για αυτούς που χρησιμοποιούν linux οπότε δεν σε αφορά εξ ορισμού.

 

 

 

 

Ή το να κάνεις reboot δεν πειράζει;

 

η όλη ιστορία που αναφέρθηκα στο KVM ήταν για να μην κάνεις reboot (με dualboot δηλαδή)

 

οπότε φυσικά και δεν χρειάζεται... googlαρε linux dynamic rebinding GPU

 

που τζάμπα κάθομαι και ασχολούμαι βασικά γιατι 1) δεν σε αφορά μιας και το λειτουργικό σου όπως είπες ειναι windows και απλα θέλεις να με τρολλάρεις 2) δεν αφορά το 99% των χριστών που θα ενδιαφερόταν να το κάνουν (γιατί γιαυτούς κάθομαι και απαντάω εδώ βασικά) μιας και θα έχουν επεξεργαστή με igpu και άρα δεν χρειάζεται να μαζέψουν την GPU πισω με το που κλείσουν τα windows...

 

 

Γιατί δε διορθώνεις αυτούς στο Arch linux wiki;

 

Να τους διορθώσω σε τι; τι λένε που έχω αναφέρει εδώ και δεν συμφωνούν;

 

 

Είπαμε , διάβασε αυτούς που γράφουν το λειτουργικό και ξαναέλα , σε ρώτησα αρκετές φορές και μου βάζεις * συνεχώς.

 

 Εμένα δε μου αλλάζεις γνώμη γιατί το έχω χρησιμοποιήσει και δε μπορώ να είμαι τόσο ενθουσιασμένος όσο εσύ. Μάλλον θα είναι επειδή είμαι άσχετος (και αυτοί στο Wiki που γράφουν για Device Assignment και τα προβλήματα και η NVidia που έγραψε Drivers για να καταλαβαίνει οτι είναι σε VM) ενώ εσύ σχετικός.

 

 

να μην πω τι έχεις δοκιμάσει.. μέχρι τώρα νόμιζες πως χρειάζεσαι maxwell κάρτες και να τρέξεις VM και ξαφνικά δοκίμασες ήδη και δεν σου άρεσε...σε ποιόν τα πουλάς αυτά;

 

αν το δοκίμασες τότε ναι φταίει το ότι είσαι άσχετος και δεν ήξερες πως να το ρυθμίσεις σωστά γιαυτό και είπα πως ειναι για powerusers και όχι για casuals.

 

Αν όντως εκει ήταν το θέμα ας μην ήσουν είρων και ας έλεγες με ευγενικό τρόπο εδώ ή ανοίγοντας σχετικό topic στο σχετικό forum του insomnia να σε βοηθούσα εγώ ή κάποιος άλλος και να βρίσκαμε τι κάνεις λάθος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν πειράζει , μη βλέπεις τι γράφουν οι άνθρωποι που γράφουν το λειτουργικό και τους περιορισμους (τους οποίους μάλλον τους θεωρείς λογικούς) και βλέπε Youtube. PS youtube έχω και εγώ.

 

Επίσης σου έδειξα ποια κάρτα έχει πάνω 2 GPU για να μπορέσεις να κάνεις Assign μια από αυτές σε VM , χωρίς να ψάχνεις δεύτερες κάρτες που και πάλι έχει σοβαρά προβλήματα (δες το Wiki , Ξέρω δε θες) ειδικά αν έχεις τους ίδιους Drivers.


Διάβασε επίσης για τις μπλε οθόνες στο λειτουργικό μέσα στο VM (ξέρω δε θέλεις να διαβάσεις , θέλεις να δεις Youtube)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...