sarantatessera Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά, χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Θέλω να αγοράσω ένα πληκτρολόγιο-θήκη για το iPad 4th generation που έχω, αυτό με τις 9.7" οθόνη. Θέλω να το χρησιμοποιώ ως λαπτοπάκι για να μπορώ να επεξεργάζομαι κείμενα στο Word. Όποιος έχει όρεξη, ας μου προτείνει κάτι, είτε από skroutz είτε από ebay ή οπουδήποτε αλλού πιστεύει. Δεν είναι ανάγκη να είναι ΚΑΙ θήκη, αλλά χρειάζομαι, με κάποιον τρόπο, να το χρησιμοποιώ, όπως είπα, σαν λαπτοπάκι και δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από τη θήκη. Ως 35€ μπορώ να δώσω.
firepc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Συμβουλη μου ειναι να μην επενδησεις ουτε ενα ευρω. Εχω το 3th gen και πλεον δεν βρισκω και πολλα πραγματα. Αυτα τα ipad θεωρουνται πεθαμενα. Δεν νομιζω να βρεις κατι. Ισως θα πρεπει να σκεφτεις μια νεα αγορα ipad (ισως κατι σε pro)
sarantatessera Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δυστυχώς, δεν υπάρχουν λεφτά για καινούργιο. Δεν υπάρχει κάτι που να "κουμπώνει" στο ipad, ακόμα κι αν δεν είναι Apple; Βασικά, να ΜΗΝ είναι Apple και πληρώσουμε ένα μισθό.
basilis5 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 κατι τετοιο; https://www.skroutz.gr/c/68/keyboards.html?keyphrase=logitech+k380
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα