vairass Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Λοιπόν το έχω δύο μήνες το νούμερο κατά κύριο λόγο για το ίντερνετ, σκέφτομαι να μην βάλω κάρτα αυτόν τον μήνα, υπάρχει περίπτωση να χάσω τον αριθμό η κάτι άλλο;
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Λοιπόν το έχω δύο μήνες το νούμερο κατά κύριο λόγο για το ίντερνετ, σκέφτομαι να μην βάλω κάρτα αυτόν τον μήνα, υπάρχει περίπτωση να χάσω τον αριθμό η κάτι άλλο;δεν τα χανεις απευθειας τα νουμερα μολις περασει το τριμηνο.σε φιλη που εχει whatsup της ελεγε οτι μπορει να πρεπει να βαλει καρτα και οτι το νουμερο της εχει φραγη εισερχομενων 1
vairass Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 δεν τα χανεις απευθειας τα νουμερα μολις περασει το τριμηνο.σε φιλη που εχει whatsup της ελεγε οτι μπορει να πρεπει να βαλει καρτα και οτι το νουμερο της εχει φραγη εισερχομενων Το ρώτησα διότι δεν ξέρω αν είναι κάπως διαφορετικά στο Vodafone international... Ωραία ελπίζω να μη χαθεί, απλά αυτό τον μήνα θα δουλέψω δεδομένα με την Wind, πήρα δώρο 10 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα