fri20043 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα σε ολους, εχω ενα προβλημα εχω ενα σέρβερ ,παλιο μοντελο, παραθέτω και φωτογραφιες, εχουμε 4 σκληρούς μεσα στα Bios δεν αναγνωρίζει κανενα σκληρο για boot. Και το cdrom που το αναγνωρίζει παλι δεν μπουταρει. errors: pxe-e53 no boot filename received pxe-m0f exiting intel boot agent
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Για φωτογραφίες δοκίμασε αυτό είναι δωρεάν https://postimage.org/ Σε σχέση με την ερώτηση... Τι λειτουργικό έχετε εγκαταστήσει? Έχετε κάποια διάταξη raid σε σχέση με τους δίσκους? Εαν ειναι σε εναν δίσκο και μονο το λειτουργικο τι τύπου δίσκος ειναι?? μπορείτε να το αφαιρέσετε και να δείτε την υγεία σε άλλο pc..? τι μητρική έχει το server??
argimeg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δες μήπως δεν πατάει καλά ο raid controller που κατά 99% έχει μέσα ο server. Εάν δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με raid controllers κτλπ είναι λίγο περίεργα στην αρχή.
fri20043 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 έχουμε Windows server 2013 -- διάταξη raid στους δίσκους. 4 δίσκοi . https://postimg.org/gallery/27hs9cl4c/
argimeg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Φίλε μου προσπαθεί να μπουτάρει από την κάρτα δικτύου. Μπες στο bios και δες εάν μπορείς να διαλέξεις να κάνεις boot από τον raid controller. Εάν δεν έχει κάτι τέτοιο βγάλε 1-2 φώτο εσωτερικά το κουτί και μιλάμε.
fri20043 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Φίλε μου προσπαθεί να μπουτάρει από την κάρτα δικτύου. Μπες στο bios και δες εάν μπορείς να διαλέξεις να κάνεις boot από τον raid controller. Εάν δεν έχει κάτι τέτοιο βγάλε 1-2 φώτο εσωτερικά το κουτί και μιλάμε. στα Bios δεν αναγνωρίζει κανενα σκληρο για boot
argimeg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δεν αναγνωρίζει κανέναν σκληρό γιατί είναι όλοι συνδεμένοι με backplane επάνω στον raid controller. Θα πρέπει μέσα από το bios με κάποιο τρόπο να ορίσεις να κάνει boot από τον raid controller. Υποθέτω ότι ο server δεν βλέπει καθόλου τον raid controller.
fri20043 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δεν αναγνωρίζει κανέναν σκληρό γιατί είναι όλοι συνδεμένοι με backplane επάνω στον raid controller. Θα πρέπει μέσα από το bios με κάποιο τρόπο να ορίσεις να κάνει boot από τον raid controller. Υποθέτω ότι ο server δεν βλέπει καθόλου τον raid controller. καθόλου - the model of server is dell poweredge 2800
argimeg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Άνοιξε καπάκι και δες εάν πατάει καλά στην pcix ο controller.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα