Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω δε μπορω να καταλαβω αυτη τη μανια που εχουμε να βρουμε κατι προσφορα και ιδιαιτερα απο το εξωτερικο τοσα μαγαζια εχει ελλαδα λες και ο ανταγωνισμος δε λειτουργει. δε γινεται να βρουμε κατι τζαμπα ας το καταλαβουμε πια.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Για το φίλο πάνω που λέει για αν μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση μετά από 2 μήνες, ναι μπορείς κανονικότατα τη Τετάρτη έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής για ένα 3d printer που δεν ήρθε ποτέ και ο πωλητης μου έδινε ένα tracking ότι παραδόθηκε το προϊόν στην Μόσχα

Το κατέγραψαν Τετάρτη και χθες πιστωθηκε όλο το ποσό στο λογαριασμό μου (αφού με κάλεσαν πρώτα για επιβεβαίωση +κάποιες έξτρα λεπτομέρειες)

Η αγορά έγινε 18 Αυγούστου

Δημοσ.

Για το φίλο πάνω που λέει για αν μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση μετά από 2 μήνες, ναι μπορείς κανονικότατα τη Τετάρτη έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής για ένα 3d printer που δεν ήρθε ποτέ και ο πωλητης μου έδινε ένα tracking ότι παραδόθηκε το προϊόν στην Μόσχα

Το κατέγραψαν Τετάρτη και χθες πιστωθηκε όλο το ποσό στο λογαριασμό μου (αφού με κάλεσαν πρώτα για επιβεβαίωση +κάποιες έξτρα λεπτομέρειες)

Η αγορά έγινε 18 Αυγούστου

Αν η αγορά έγινε μέσω paypal μέσω Aliexpress που έχει πληρωμές τύπου paypal ναι τα παίρνεις πίσω τα χρήματά σου.Αν η αγορά έγινε με πιστωτική,χρεωστική ή προπληρωμένη τότε εξαρτάται από τον πωλητή. Αν είναι "υπαρκτός" και σοβαρός πωλητής με εγγυήσεις τότε εντάξει. Αν είναι κάποιο scam τότε πιάσε το αυγό και κούρευτο.

• Moderators
Δημοσ.

Αν η αγορά έγινε μέσω paypal μέσω Aliexpress που έχει πληρωμές τύπου paypal ναι τα παίρνεις πίσω τα χρήματά σου.Αν η αγορά έγινε με πιστωτική,χρεωστική ή προπληρωμένη τότε εξαρτάται από τον πωλητή. Αν είναι "υπαρκτός" και σοβαρός πωλητής με εγγυήσεις τότε εντάξει. Αν είναι κάποιο scam τότε πιάσε το αυγό και κούρευτο.

Οτι και να ειναι πας στην τράπεζα συμπληρώνεις μια φόρμα που σου δίνουν για αμφισβήτηση συναλλαγής συμπληρώνεις, μετά από μερικές μέρες σε περνούν τηλέφωνο για επιβεβαίωση και πιστωνουν το ποσό άσχετα αν πως έγινε η συναλλαγή

Η συναλλαγή εμένα έγινε με AliExpress, ο πωλητης πλέον δεν εμφανίζεται

Δημοσ.

Το ali έχει τρόπο πληρωμών το alipay κάτι ανάλογο του paypal. Εγγυάται αυτό για τις συναλλαγές και οι επιστροφές χρημάτων γίνονται από αυτό και όχι από τον πωλητή όπως και στο amazon. Αν αγοράσεις κάτι από ηλεκτρονικό κατάστημα εκτός ali,amazon κλπ που δεν έχει paypal και πέσεις σε scam τότε δεν παίρνεις επιστροφή χρημάτων ποτέ.

• Moderators
Δημοσ.

Το ali έχει τρόπο πληρωμών το alipay κάτι ανάλογο του paypal. Εγγυάται αυτό για τις συναλλαγές και οι επιστροφές χρημάτων γίνονται από αυτό και όχι από τον πωλητή όπως και στο amazon. Αν αγοράσεις κάτι από ηλεκτρονικό κατάστημα εκτός ali,amazon κλπ που δεν έχει paypal και πέσεις σε scam τότε δεν παίρνεις επιστροφή χρημάτων ποτέ.

Το Ali πριν κάνα μήνα μόλις ο άλλος έδωσε το tracking άσχετα που έδειχνε παράδοση σε άλλη χώρα έκλεισε το case πλέον τι κατάστημα και ο πωλητης δεν υπάρχουν

Η προστασία δεν ειν της τράπεζας καθαρά αλλά της mastercard/visa

Κάνε το κόπο να πας σε μια τράπεζα να ρωτήσεις

Δημοσ.

Το Ali πριν κάνα μήνα μόλις ο άλλος έδωσε το tracking άσχετα που έδειχνε παράδοση σε άλλη χώρα έκλεισε το case πλέον τι κατάστημα και ο πωλητης δεν υπάρχουν

Η προστασία δεν ειν της τράπεζας καθαρά αλλά της mastercard/visa

Κάνε το κόπο να πας σε μια τράπεζα να ρωτήσεις

Συμφωνώ με αυτό που λες γιατί το ali έχει δώσει εγγυήσεις στις master visa και έτσι παίρνεις τα χρήματα σου πίσω από αυτές αν έχεις δίκιο στο case. Αυτό όμως δεν συμβαίνει με το κάθε scam που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Αν είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω σε προκαλώ να κάνεις την συγκεκριμένη αγορά, και που ξέρεις μπορεί να σου έρθει και κάνα alienware. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...