nipoa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 στο ποστ 12 αναφερω τον λεβητα που εβαλα ειναι αυτος http://www.clima-energy-gas.gr/product.php?id=302
fredd0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Πλήρωση υδραυλικού κυκλώματος Ενεργήστε ως εξής: - Ανοίξτε τη βάνα κρύου νερού - Ανασηκώστε την τάπα της αυτόματης βαλβίδας εξαέρωσης του κυκλοφορητή - Ανάψτε τον λέβητα (πιέζοντας το πλήκτρο ON/OFF) και επιλέξτε με το πλήκτρο MODE τη λειτουργία stand-by χωρίς ζήτηση ζεστού νερού ή θέρμανσης - Χρησιμοποιώντας τον διατιθέμενο μαγνήτη που είναι στερεωμένος στο δίσκο, ανοίξτε την ηλεκτροβαλβίδα πλήρωσης τοποθετώντας τον όπως στην εικόνα - Βγάλτε τον μαγνήτη για να κλείσει η ηλεκτροβαλβίδα πλήρωσης όταν η πίεση φτάσει τα 1-1,5 bar. http://www.techcg.gr/wp-content/uploads/2017/01/Chaffoteaux_Pigma_Green_Evo_EXT_Installation_Instuction.pdf σελιδα 19 οποτε πρεπει να ειναι σε standby ο λεβητας για να λειτουργησει η ημι-αυτοματη πληρωση. Μηπως τις αλλες φορες που το δοκιμαζες δεν ηταν σε standby και μπηκε οταν βγηκε το error? 1
nipoa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 επιλέξτε με το πλήκτρο MODE τη λειτουργία stand-by χωρίς ζήτηση ζεστού νερού ή θέρμανσης η αληθεια ειναι οτι δε το βρισκω το παραπανω στο μενου του χειρηστηριου :/ ο Πίνακας χειριστηρίων που λεει , βρισκεται πανω στον λεβητα δλδ? οχι μεσα στο χειριστηριο .. ? ναι δεν το δοκιμαζα σε stand-by mode αλλα οταν ηταν ανοιχτος για θερμανση .. δλδ ηταν σε λειτουργια κανονικη.. σε ευχαριστω για το pdf
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Αν δεν κάνω λάθος η εξαέρωση δεν πρέπει να γίνεται με ζεστά σώματα.
dollyyy19 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 με ζεστα,ωστε ναβλεπει την πιεση λειτουργειας.....
nipoa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 ναι και μενα μου ειπαν την εξαερωση να την κανω με τα σωματα σε λειτουργια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Εννοείται αυτό που έκανε στον λέβητα ή την κλασική εξαέρωση που κάνουμε σε κάθε σώμα ξεχωριστά? Γιατί για το 2ο σε ουκ ολίγα sites έχω διαβάσει οτι πρέπει να γίνεται όταν τα σώματα είναι κρύα...
nipoa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 αυτο που εκανα σε καθε σωμα ξεχωριστα. ο υδραυλικος που ρωτησα μου το ειπε. μου ειπε οτι σε καινουριο σωμα κανεις εξαερωση για πρωτη φορα οταν ειναι κλειστη η θερμανση. μετα στις υπολοιπες να ειναι ανοιχτα, κατι για την πιεση μου ελεγε κτλ
fredd0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 πληρωση κανεις παντα με κρυο συστημα, γιατι το νερο οταν θερμαινεται διαστελλεται (οποτε εχεις λαθος ενδειξη στο μανομετρο, οκ οχι λαθος, πλασματικη) εξαερωση δε κανει διαφορα, κρυο ζεστο το ιδιο ειναι, απλα αν ειναι εν λειτουργεια εχεις λιγο παραπανω πιεση (λογω διαστολης του νερου) βοηθαει λιγο κι ο κυκλοφορητης να σπρωξει τον αερα 3
nipoa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 πληρωση κανεις παντα με κρυο συστημα, γιατι το νερο οταν θερμαινεται διαστελλεται (οποτε εχεις λαθος ενδειξη στο μανομετρο, οκ οχι λαθος, πλασματικη) εχω το συστημα σε σταθερη θερμοκρασια 18,5 βαθμους που σημαινει οτι ο λεβητας σταματαει οταν εχω την επιθυμητη θερμοκρασια και ανοιγει οταν πεφτει ο δεικτης πιεσης του νερου που ειναι εξω στον επιτοιχιο λεβητα δειχνει κατω απο την μεση . ο τεχνικος μου ειχε πει να χρησιμοποιω το μαγνητικο κλειδι για να διατηρω την πιεση στην μεση οταν πεφτει. αυτο ποτε γινεται? θα πρεπει να κλεισω την θερμανση πρωτα? ( οχι με ον-οφφ αλλα ριχνω την επιθυμητη θερμοκρασια στους 14 πχ και ετσι μενει κλειστο ) , η αληθεια ειναι το δοκιμασα με κλειστη, εβαλα το κλειδακι αλλα δεν ανεβασε τον δεικτη πιεσης στην μεση, βασικα δεν εκανε τπτ, το δοκιμασα και με ανοιχτο . τι γινεται με αυτη τη φαση εχω μπερδευτει, ποτε λειτουργει αυτο το κλειδι
LouCi4er Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Η σωστη εξαερωση γινεται με κρυα εγκατασταση και εννοειται με τον κυκλοφορητη να λειτουργει.Εξαερωση με σταματημενο κυκλοφορητη δεν γινεται,αντιθετως γινεται χειροτερα.Επισης την πιεση(1.5bar) την ρυθμιζουμε παντα με κρυα εγκατασταση και σταματημενο κυκλοφορητη. Τωρα αυτο που λεει ο TS στην μεση,δεν λεει κατι.Δεν μπορεις να διακρινεις στα ποσα bar ειναι η πιεση της εγκαταστασης?Στην εγκατασταση,δεν υπαρχει σε καποιο ψηλο σημειο αυτοματο εξαεριστικο?
nipoa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Τωρα αυτο που λεει ο TS στην μεση,δεν λεει κατι.Δεν μπορεις να διακρινεις στα ποσα bar ειναι η πιεση της εγκαταστασης?Στην εγκατασταση,δεν υπαρχει σε καποιο ψηλο σημειο αυτοματο εξαεριστικο? οπως ειπα υπαρχει στο κατω μερος του επιτοιχιου λεβητα ενας δεικτης που δειχνει την πιεση και ο τεχνικος μου ειχε πει να φροντιζω να ειναι στην μεση ο δεικτης χρησιμοποιωντας ενα μαγνητικο κλειδακι στην ηλεκτοβαλβιδα πληρωσης που εχει, για να διατηρειται η πιεση σταθερη.. τωρα πχ ποθ ο δεικτης ειναι κατω απο την μεση, χρησιμοποιω αυτο το κλειδακι αλλα δε γινεται κατι, δεν αναπληρωνει.. κανω κατι λαθος? τι φαση??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα