Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω οτι σου ειπαν να ενεργοποιησεις την Ι gpu να συνδεσεις το καλωδιο σε αυτη να περάσεις ντριβερ και να δεις αν εκει έχεις την επολογη για 144 HZ

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω οτι σου ειπαν να ενεργοποιησεις την Ι gpu να συνδεσεις το καλωδιο σε αυτη να περάσεις ντριβερ και να δεις αν εκει έχεις την επολογη για 144 HZ

Η έξοδος της 4600HD της Cpu απ'ότι βλέπω έχει επιλογή μόνο για DVI και HDMI. Δυστυχώς δεν έχω εύκαιρο καλώδιο DVI-D

Δημοσ.

Βάση του εγχειριδίου της οθόνης :

Για τα 144Hz θα πρέπει να εχει οριστεί η φυσική ανάλυση της οθόνης

Τα 144Hz μπορούν να αποδοθούν και μέσο HDMI ( δεν γράφει πρότυπο)

post-278414-0-49018000-1510144590_thumb.png

Τα γράφω εγκυκλοπαιδικα μπορεί και να τα έχεις κάνει .

Σε προηγούμενο μήνυμα μου σε ρώτησα τι DP capability εχεις επιλογές , τελικά ειδα οτι η ACER το ονομάζει DP format !

Συνήθως δεν εχει να κάνει με το Refresh Rate αλλά δεν εχεις να χάσεις κάτι με το να το αλλάξεις. Συνήθως εχει να κάνει με το Freeesync

post-278414-0-52369800-1510143841_thumb.png

Επίσης η κάρτα γραφικών σου υποστηρίζει Freesync και αν δεν το βλέπεις να ενεργοποιείται απο το AMD RADEON settings θα πρέπει να αλλάξεις το DP Format σε 1.2 οπως στην φωτογραφία. 

• Like 1
Δημοσ.

Βάση του εγχειριδίου της οθόνης :

Για τα 144Hz θα πρέπει να εχει οριστεί η φυσική ανάλυση της οθόνης

Τα 144Hz μπορούν να αποδοθούν και μέσο HDMI ( δεν γράφει πρότυπο)

attachicon.gif acer rr.PNG

Τα γράφω εγκυκλοπαιδικα μπορεί και να τα έχεις κάνει .

Σε προηγούμενο μήνυμα μου σε ρώτησα τι DP capability εχεις επιλογές , τελικά ειδα οτι η ACER το ονομάζει DP format !

Συνήθως δεν εχει να κάνει με το Refresh Rate αλλά δεν εχεις να χάσεις κάτι με το να το αλλάξεις. Συνήθως εχει να κάνει με το Freeesync

attachicon.gif acer.PNG

Επίσης η κάρτα γραφικών σου υποστηρίζει Freesync και αν δεν το βλέπεις να ενεργοποιείται απο το AMD RADEON settings θα πρέπει να αλλάξεις το DP Format σε 1.2 οπως στην φωτογραφία. 

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιέρωσες. Είμαι στο γραφείο τώρα οπότε θα απαντήσω με βάση όσα θυμάμαι. Το DP Format είναι 1.2 όπως φαίνεται. Δυστυχώς η κάρτα γραφικών μου δεν υποστηρίζει Freesync. Υποστηρίζουν τα μοντέλα από 280 και μετά. Είχα την εντύπωση πως το HDMI "σηκώνει" μέχρι 60Hz.

Τώρα που ξανακοιτάω τον πίνακα, μήπως για τα 144Hz στην 27άρα απαιτούνται ΚΑΙ  τα δύο καλώδια ταυτόχρονα; (ακούγεται βλακεία αλλά σαν απελπισμένος είπα μήπως).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι μετά από σχεδόν 2 μήνες. Αγόρασα τελικά αυτή  την GPU για να μπορέσω να εκμεταλλευτώ και την Freesync δυνατότητα της οθόνης.Το Freesync δουλεύει άψογα.  Εξακολουθώ όμως να μην βλέπω επιλογή παραπάνω από 75Hz. Αγόρασα και καινούργιο καλώδιο DP 1.2 και πάλι τίποτα.Τί μπορεί να συμβαίνει; Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο και ειμαι σε κατάσταση απελπισίας.

Επεξ/σία από project.breeze
Δημοσ.
Στις 1/2/2018 στις 4:14 ΜΜ, project.breeze είπε

Επανέρχομαι μετά από σχεδόν 2 μήνες. Αγόρασα τελικά αυτή  την GPU για να μπορέσω να εκμεταλλευτώ και την Freesync δυνατότητα της οθόνης.Το Freesync δουλεύει άψογα.  Εξακολουθώ όμως να μην βλέπω επιλογή παραπάνω από 75Hz. Αγόρασα και καινούργιο καλώδιο DP 1.2 και πάλι τίποτα.Τί μπορεί να συμβαίνει; Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο και ειμαι σε κατάσταση απελπισίας.

Ψαξε στο μενου της οθονης σου (αν θελεις βοηθεια ποσταρε φωτογραφιες)  , κατα 95% υπαρχει επιλογη που σου "ξεκλειδωνει" τα 144hz . Οπως η asus εχει επιλογη σε καποιες οθονες της να κανει overclock την οθονη και να φτασει 165hz πραγμα που αν δεν το κανεις δεν βρισκεις πουθενα επιλογη 165hz μεσα στα windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...