Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά κάνεις ό,τι πολύ σωστά αναφέρει ο φίλος Neg.

Τώρα, δώσε λίγο προσοχή. Αν πάρεις εξωτερικό και πάρεις τον εξωτερικό Samsung T3 δεν έχεις κανένα θέμα. Ούτε καλώδια, ούτε θήκες, έρχεται 'κομπλέ'.

Αν πάρεις όμως SSD τύπου EVO (για εσωτερική χρήση) αλλά τον κάνεις εξωτερικό με θήκη / καλώδιο, τότε θέλει προσοχή είτε η θήκη είτε το καλώδιο να έχει το πρωτόκολλο UASP. Ειδάλλως θα έχεις προβλήματα.

Για εμένα, επειδή έχω και τις δύο λύσεις, πάρε τον Samsung T3 και κάνε ό,τι σου γράφει ο Neg. Είναι η βέλτιστη επιλογή. Σύνδεση με USB 3 στο imac σου και κράτα τον εσωτερικό του imac για backup κλπ. 

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ξανα για τον T5 σκεφτομαι για να μην μπλεξω πολυ.πρεπει να κανω copy την διαδικασια για να τα θυμαμαι χαχα.

Ναι είναι το πιο καινούριο μοντέλο, το ίδιο είναι. Δεν είναι τίποτα μη φοβάσαι. Ούτως ή άλλως δεν θα ανοικτεί το imac, θα δουλεύει κανονικά το λειτουργικό του οπότε δεν έχεις ν' ανησυχείς μήπως κάτι πάει στραβά. 

Προσωπικά, έχω κάνει το ίδιο με εξωτερικό SSD στον οποίο έχω περάσει windows 10. Έτσι, όποτε θέλω μπορώ και bootάρω από τον εξωτερικό (σε macbook pro αλλά και γενικά από όποιο pc θέλω με usb 3 φυσικά). Γενικά, είναι συνήθης λύση πλέον. Δες κι εδώ ένα video. Είναι πιο παλιό, αλλά καλά τα λέει :)

https://www.youtube.com/watch?v=eAPK2uA8p2I

• Like 1
Δημοσ.

Σε σχέση με τον fusion 1tb που φοράει, αξίζει να αγοράσω τον t5 Samsung και να εγκαταστησω εκεί το λειτουργικό; Θα δω μεγάλη διαφορά ως προς την ταχύτητα στις εφαρμογές και στο boot?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...