rafinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά! Αν κάποιος ζει στη Γερμανία και έχει ένα λογαριασμό Netflix (Standard η Premium) που δημιουργήθηκε εκεί. Αν το χρησιμοποιήσω εγώ εδώ στην Ελλάδα θα μου παρέχονται οι υπηρεσίες που παρέχονται στους Έλληνες ή οι υπηρεσίες που παρέχονται στη Γερμανία. Επίσης, ελληνικούς υπότιτλους (με original ήχο πάντα και στις σειρές που είναι διαθέσιμοι) θα έχω από "μαμά" ή θα πρέπει να κάνω κόλπα για να τους δω; Αν πάλι είμαι και εγώ στη Γερμανία θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω αλλά να δω ελληνικούς υπότιτλους και original ήχο εκτός από τα γερμανικά ή όχι;
Phoenix7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά! Αν κάποιος ζει στη Γερμανία και έχει ένα λογαριασμό Netflix (Standard η Premium) που δημιουργήθηκε εκεί. Αν το χρησιμοποιήσω εγώ εδώ στην Ελλάδα θα μου παρέχονται οι υπηρεσίες που παρέχονται στους Έλληνες ή οι υπηρεσίες που παρέχονται στη Γερμανία. Επίσης, ελληνικούς υπότιτλους (με original ήχο πάντα και στις σειρές που είναι διαθέσιμοι) θα έχω από "μαμά" ή θα πρέπει να κάνω κόλπα για να τους δω; Αν πάλι είμαι και εγώ στη Γερμανία θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω αλλά να δω ελληνικούς υπότιτλους και original ήχο εκτός από τα γερμανικά ή όχι; Εδώ θα σου εμφανίζει το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο για την Ελλάδα μόνο! Με ένα VPN και διαλέγοντας χώρα Γερμανία θα σου δείχνει τα ίδια που έβλεπες και εκεί
koystado Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 βέβαια άμα χρησιμοποιήσεις vpn για το netflix θα πρέπει να πληρώσεις κιόλας
rafinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Οκ δέχομαι σε κάθε χώρα να μου δείχνει το περιεχόμενο αυτής. Σε σειρές όμως που διαθέτουν και ελληνικούς υπότιτλους και γερμανικούς. Με εκείνες τι γίνεται;
mary Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Οκ δέχομαι σε κάθε χώρα να μου δείχνει το περιεχόμενο αυτής. Σε σειρές όμως που διαθέτουν και ελληνικούς υπότιτλους και γερμανικούς. Με εκείνες τι γίνεται; Διαλεγεις τι υποτιτλους θα σου εμφανισει. Ειτε σε καθε βιντεο ειτε στις ρυθμισεις του προφιλ σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα