Πανος999 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Καλημερα!(οχι κ πολυ καλη δλδ) Χθες το βραδυ ξαφνικα,ετρεχε το ταβανι του μπανιου σταγονες νερο..Ανεβαινω παταρι κ τι να δω.. Ετρεχε ο θερμοσιφωνας(ποιος ξερει ποσο καιρο)νερο φουλ!Μπηκα μεσα κ εκλεισα τη βανα του.. Το θεμα που εχω τρ ειναι με τη μυρωδια..Μυριζει απιστευτα πολυ κ εχω κ μωρο παιδι..Καμια συμβουλη? Κοιμηθηκαμε μ ολα τα παραθυρα ανοιχτα χθες,Αλασκα γιναμε..Κ δουλεια δν εγινε.. SOS
dollyyy19 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 απο οτι γραφεις,εχει ποτισει το παταρι,απο διαρροη αγνωστων ημερων η μηνων.και θελεις να στεγνωσει σε μια μερα;κουνα το κεφαλι αλα βεγγος,αγορασε αφυγραντηρα,βαλε τον στο φουλ,στο παταρι,και κανε προσευχες.υπολογισε και ενα καινουριο καζανι.... 1
Πανος999 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ισχυει..Για να φτασει σε σημειο να τρεξει απ το ταβανι,το κοβω μηνα+.. Θα δειξει στην ΕΥΔΑΠ.. Επειδη αφυγραντηρα δν εχω,ενα αεροθερμο θα εκανε λετε εσυω μια βελτιωση? Δν περιμενω να φυγει σε λεπτα,απλα να περιοριστει λιγο η μυρωδια.. 1
Krol Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά καλημέρα, έψαξα στο net αλλά δεν βρήκα αυτό που ήθελα οπότε θα ρωτήσω εδώ μήπως γνωρίζει κάποιος. Έχω αγοράσει καινούργιο θερμοσίφωνα και δουλεύει μια χαρά. Και καυτό νερό και όλα μια χαρά. Τον έχω στημένο στην αποθήκη οπότε η πρόσβαση είναι πανεύκολη και είναι σε εμφανή σημείο. Αυτό που μου προξένησε την περιέργεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες μυρίζει σαν καμένο. Έλεγξα τα καλώδια όλα κομπλέ και γενικά δεν υπάρχει σημάδι που να δείχνει ότι κάτι παίζει. Μήπως επειδή είναι καινούργιο ή πρέπει να φωνάξω κάποιον ηλεκτρολόγο ή υδραυλικό??
NikosKallithea Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Όταν αλλαξεις θερμοσυφωνο και μαζευτούν τα νερά, σε μερικες μερες αν οχο αμεσα θα φύγει και η μυρωδιά. Μην τρελενεσαι
fredd0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 δε φευγει αμεσα η μυρωδια αν εχουν ποτισει σοβαδες μπετα κλπ. Που για ν'αρχισει να σταζει στο απο κατω δωματιο εχουν ποτισει παρε εναν αφυγραντηρα, βαλτον μεσα με κλειστη πορτα παραθυρα εναλαξ στο παταρι/μπανιο. Ακομα κι εναν φτηνο απο το πρακτικερ ξερωγω αν εισαι στριμωγμενος οικονομικα. και εχε υποψιν οτι αναλογα την παλαιοτητα μπορει να ξεκολησουν κι οι σοβαδες οταν στεγνωσει Παιδιά καλημέρα, έψαξα στο net αλλά δεν βρήκα αυτό που ήθελα οπότε θα ρωτήσω εδώ μήπως γνωρίζει κάποιος. Έχω αγοράσει καινούργιο θερμοσίφωνα και δουλεύει μια χαρά. Και καυτό νερό και όλα μια χαρά. Τον έχω στημένο στην αποθήκη οπότε η πρόσβαση είναι πανεύκολη και είναι σε εμφανή σημείο. Αυτό που μου προξένησε την περιέργεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες μυρίζει σαν καμένο. Έλεγξα τα καλώδια όλα κομπλέ και γενικά δεν υπάρχει σημάδι που να δείχνει ότι κάτι παίζει. Μήπως επειδή είναι καινούργιο ή πρέπει να φωνάξω κάποιον ηλεκτρολόγο ή υδραυλικό?? εγω αν ηταν σπιτι μου και μυριζε μια ηλεκτρικη συσκευη καμμενο θα εφερνα ηλεκτολογο 1
dollyyy19 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 ο υαλοβαμβακας μυριζει,λογο καινουργιλας.....μειωσε λιγο και την θερμοκρασια απο θερμοστατη........
xristos97 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχουν κάτι μηχανήματα που τα χρησιμοποιούν για να στεγνώνουν τοίχους με υπέρυθρη ακτινοβολία (αν δεν κάνω λάθος), απλά δεν θυμάμαι πως λέγονται.
Alexlooker Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Καλημερα!(οχι κ πολυ καλη δλδ) Χθες το βραδυ ξαφνικα,ετρεχε το ταβανι του μπανιου σταγονες νερο..Ανεβαινω παταρι κ τι να δω.. Ετρεχε ο θερμοσιφωνας(ποιος ξερει ποσο καιρο)νερο φουλ!Μπηκα μεσα κ εκλεισα τη βανα του.. Το θεμα που εχω τρ ειναι με τη μυρωδια..Μυριζει απιστευτα πολυ κ εχω κ μωρο παιδι..Καμια συμβουλη? Κοιμηθηκαμε μ ολα τα παραθυρα ανοιχτα χθες,Αλασκα γιναμε..Κ δουλεια δν εγινε.. SOS Ποια δουλεια πηγε να γινει και δεν εγινε;
Krol Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 δε φευγει αμεσα η μυρωδια αν εχουν ποτισει σοβαδες μπετα κλπ. Που για ν'αρχισει να σταζει στο απο κατω δωματιο εχουν ποτισει παρε εναν αφυγραντηρα, βαλτον μεσα με κλειστη πορτα παραθυρα εναλαξ στο παταρι/μπανιο. Ακομα κι εναν φτηνο απο το πρακτικερ ξερωγω αν εισαι στριμωγμενος οικονομικα. και εχε υποψιν οτι αναλογα την παλαιοτητα μπορει να ξεκολησουν κι οι σοβαδες οταν στεγνωσει εγω αν ηταν σπιτι μου και μυριζε μια ηλεκτρικη συσκευη καμμενο θα εφερνα ηλεκτολογο Τελικά αέρισα τον χώρο και no more Μυρωδια. Έφερα και τον ηλεκτρολόγο να το δει και μου είπε οτι επιδή είναι καινουργιο. Καμιά φορά όταν λειτουργούν πρώτη φορα αν είναι σε κλειστο χώρο μυρίζουν. Όλα μια χαρα. Ευχαριστώ παιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα