Προς το περιεχόμενο

Δύο συσκευές iPhone με οθόνη OLED θα παρουσιάσει το 2018 η Apple


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στα ανεπτυγμενα κρατη δεν ενδιαφερει κανεναν αν το iphone παει απο 900 στα 1400 ...Δεν ειναι αυτα καν χρηματα που μπορει να προκαλεσουν προβλημα στο ευζην του μεσου ατομου... Ενα μεσο ασφαλες αυτοκινητο εχει 25-30Κ ... απο αυτα που αγοραζουν χιλ καθημερινα ευρωπαιοι... Μην συγκρινεται τα παντα με το Ελληνικο ονειρο που εχει γινει το 1000 το μηνα.... this is the true

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όταν Κινέζοι έφτασαν το χιλιάρικο λογικό το βρίσκω το μήλο να φτάσει το ενάμιση χιλιάρικο , μόνο για αυτό το λόγο τίποτα παραπάνω

Λογικο με ποια λογικη?

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαλιστα. Νταξει το βρίσκω λογικό να πάει στις 2000 ευρώ έτσι και αλλιώς ο κόσμος θα το αγοράσει. Ένας φίλος μου που έχει την άνεση έκανε προ παραγγελία το iphone x από τα public και τον ενημέρωσαν ότι θα αργήσει να το πάρει γιατί είναι sold out. Μπορεί να μου πει κάποιος, πιο μπορεί να αγόρασε εδώ στην Ελλάδα το κινητό? Δώσεις με επίδομα αλληλεγγύης κάνανε?

 

Τε παντων για να μπω ον τοπικ. Πιστεύω ότι βιάζεται λίγο η Apple, καλά καλά δεν θα προλάβουν να χαρούν οι άλλοι το X και είδη θα βγει καινούργιο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με 120.56€ αγοράζω το UHANS Max 2 6.44 Inch Smartphone Four Cameras

Μια πρόχειρη σύγκριση με το iPhone X:

 

  • CPU: Octa-Core to UHANS, Hexa-core το iPhone (νικητής το UHANS)
  • Οθόνη: 6.44 inches το UHANS, 5.8 το iPhone (νικητής το UHANS)
  • RAM: 4gb το UHANS, 3gb το iPhone (νικητής το UHANS)
  • Κάμερες: 4 κάμερες το UHANS, 3 το iPhone (νικητής το UHANS)
  • DUAL SIM: Ναι το UHANS, ΟΧΙ το iPhone (νικητής το UHANS)
  • Μπαταρία 4300 mAh το UHANS, 2716 το iPhone (νικητής το UHANS)
  • SD Card: Ναι το UHANS, ΟΧΙ το iPhone (νικητής το UHANS)
  • Εσωτερική μνήμη: 64gb το UHANS, 64gb το iPhone (ισοπαλία)
  • Τouch ID: Ναι το UHANS, ΟΧΙ το iPhone (νικητής το UHANS)
  • Αποστολή ringtone με bluetooth: Ναι το UHANS, ΟΧΙ το iPhone (νικητής το UHANS)
  • Εγκατάσταση πειρατικών εφαρμογών: Ναι το UHANS, ΟΧΙ το iPhone (νικητής το UHANS)
  • Αλλαγή γραμματοσειράς: Ναι το UHANS, ΟΧΙ το iPhone (νικητής το UHANS)

Μετά από όλα αυτά βγείτε εσείς και πείτε οτι αξίζει να δώσει κάποιος 1078.45€ παραπάνω για το iPhone X...

  • Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πηρε μπρος το μυλο για τα καλα απο την ζεστη αναπνοη του κηνεζου πισω της που παει μαμιωντας!!!Κηνεζος =Huawei,xiaomi.Αν συνεχησει τη πορεια της η huawei βλεπω να περνει τη δευτερη θεση σε λιγα χρονια στα κοντα.Αυτο που αναγνωρηζω στο μυλο περησοτερο απτους αλους ειναι το bionic chipset που εχει γα..ει για πλακα!!Οχι οτι exynos, kirin, κτλπ δε μετρανε αλα πηστευω της apple ειναι ακομα πιο δυνατο στη ΠΡΑΞΗ.Επιτελους θα στραφει σε oled panel γιατι τοσα χρονια τοπεζει δυσκολη!@#€%%+Παντος σα τη χαλκιδικη δεν εχει

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν και δεν ειμαι κατοχος iphone αλλα tο σκεφτομαι πλεον σοβαρα ....το μονο που εχω να πω οτι το iphone 5s κινητο του 2013 παιζει σημερα με ios11 ....ποια συσκευη android του 2013 παιζει σημερα με "Oreo" ?  εννοω οτι μακροπροθεσμα το iphone στοιχιζει λιγοτερο απο μια ναυαρχιδα android καποιας εταιριας η οποια θα παρει την επομενη εκδοση και με ερωτημα την μεθεπομενη ....δηλαδη μεσο ορο διετια και σε πετανε εκτος αναβαθμισεων ...θεωρω οτι το iphone ναι μεν κοστιζει ακριβα αλλα πας και πενταετια ανετα μαζι του ,κατι που σε ανδροιντ μπορει να εχεις αλλαξει και 3 συσκευες !!!

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

UHANS λένε το κινητό που κερδίζει το iPhone σε όλα τα σημεία και στη Λάρισα όταν σε φωνάζει ο κολλητός ότι περνάει σούπεργκομενα κάτω από το μπαλκόνι και εσύ είσαι τουαλέτα :lol:

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μεγαλα λογια δε θα πω αλλα πιστευω με υπερκαλυπτουν τα 5,8 του χ που πηρα, απο το 6 πλας και μετα στις 5μιση ιντσες ειμαι πολυ ανετος δεν χρειαζομαι παρα πολυ υπολογιστη και καθολου ταμπλετ το κινητο μου αρκει

ανω των 6 ειναι υπερβολη και βαζω και εγω ορια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να μπεις και στο forum της Ferrari και να σχολιάσεις τις τιμές της 812 Superfast. Να τους πεις κιόλας ότι η Ferrari πουλάει σε αστείες τιμές και όποιος σκάει 300k για αμάξι είναι πρόβατο.

 

Βάλε και ένα nickname kokkino_patini και έγινες. ;)

 

η ειρωνία φίλε μου είναι πως 1500 ευρώ για κινητό από άποψη κλίμακας αγοράζει αυτός που θα πάρει αμάξι με 50 χιλιάρικα όχι 5... το οποίο στην πράξη δεν εφαρμόζεται.

 

Μπορεί λοιπόν να είναι αστείο να βγεις στο forum της Ferrari να κάνεις κάτι τέτοιο γιατί γνωρίζεις πως προΪόντα πολυτελείας όπως αυτά δεν απευθύνονται σε εσένα αλλά με τα κινητά αυτό δεν ισχύει. Κινητά των 1000 ευρώ απευθύνονται στη μάζα όχι στο 1%, στον απλό μικροαστό που βγάζει έναν average μισθό ίσα να την παλέψει ο ίδιος (σαν να λέμε 700 ευρώ νούμερα Ελλάδας) ο οποίος αν και ξεκάθαρα εκτός budget μπαίνει στο στόχαστρο του marketing πως ένα τέτοιο κινητό τον αφορά σαν αγορά.

 

Είδε ποτέ κανείς τον CEO της Seiko να διαφημίζει πώς ένα ρολόϊ των 3000 ευρώ είναι value4money και ότι πρέπει από άποψη πρακτικότητας και λειτουργικότητας για καθημερινή χρήση; Έχει δει μήπως κανένα σποτάκι της Ferrari να δείχνει φοιτητές να πηγαίνουν πικνικ με τη νέα τους La Ferrari και να λένε πόσο καλό steering και πόσο δυνατό ηχοσύστημα έχει; Στα smartphones όμως αντίθετα βλέπουμε κάθε μερα διαφημιστικά με απλούς καθημερινούς ανθρώπους, να χρησιμοποιούν τέτοια κινητά λες και είναι απλό αξεσουάρ, να βγάζουν selfies, να ακούνε μουσική και να χρησιμοποιούν εφαρμογές του store για την καθημερινή τους ζωή λες και το βρήκαν στα τυρογαριδάκια. Όταν λοιπόν μετά απ' όλα αυτά στο κερασάκι βγαίνει κι ένας Tim Cooks και μας λέει με θράσος πως 1300$ είναι value τιμή για ένα κινητό καθημερινής χρήσης και πως είναι καλή ιδέα να κόψεις τον πρωινό καφέ να μαζεύεις λεφτά για κάνα χρόνο μπας και το πάρεις, ε παράλληλα έτσι δίνει βήμα και σε εμένα, τον αποδέκτη ο οποίος κατά τ' άλλα δεν τον αφορούν τέτοια προΪόντα, να τους χαρακτηρίσω καραγκιόζηδες.

  • Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...