Composer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω μια προπληρωμένη κάρτα Πειραιώς mastercard. Μπορώ να τη φορτίσω ιντερνετικά από λογαριασμό της Εθνικής; Όταν πάω στην Εθνική, ψάχνω για επιλογή, βλέπω φόρτιση προπληρωμένης τρίτου, βάζω τα στοιχεία αλλά παρουσιάζει σφάλμα. Υποθέτω πως η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο σε προπληρωμένη Εθνικής που είναι Visa. Υπάρχει και η επιλογή πληρωμή πιστωτικής κάρτας. Ζητάει αρθιμό κάρτας και δικαιούχο. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την επιλογή, ή όχι επειδή η prepaid δεν είναι πιστωτική;
HotShot84 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Εαν εχεις λογαριασμο Πειραιως και e-banking Μετεφερε λεφτα απο τον λογαριασμο της Εθνικης σε λογαριασμο της Πειραιως και μετα δοκιμασε να φορτισεις την καρτα. Επισης νομιζω οτι πλεον μπορεις να φορτισεις την prepaid της Πειραιως και σε ΑΤΜ της.
Composer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Εαν εχεις λογαριασμο Πειραιως και e-banking Μετεφερε λεφτα απο τον λογαριασμο της Εθνικης σε λογαριασμο της Πειραιως και μετα δοκιμασε να φορτισεις την καρτα. Επισης νομιζω οτι πλεον μπορεις να φορτισεις την prepaid της Πειραιως και σε ΑΤΜ της. με τον πρώτο τρόπο που λες θα χρεωθώ 2 φορές προμήθεια. Μια για να τα μεταφέρω στο λογαριασμό της Πειραιώς και μια για να φορτίσω την προπληρωμένη. Με τον 2ο τρόπο, ναι, το ξέρω, απλώς δεν είχα τόσα μετρητά για να τη φορτίσω. (και ήθελα να αποφύγω και το έξω)
spartak1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω μια προπληρωμένη κάρτα Πειραιώς mastercard. Μπορώ να τη φορτίσω ιντερνετικά από λογαριασμό της Εθνικής; Όταν πάω στην Εθνική, ψάχνω για επιλογή, βλέπω φόρτιση προπληρωμένης τρίτου, βάζω τα στοιχεία αλλά παρουσιάζει σφάλμα. Υποθέτω πως η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο σε προπληρωμένη Εθνικής που είναι Visa. Υπάρχει και η επιλογή πληρωμή πιστωτικής κάρτας. Ζητάει αρθιμό κάρτας και δικαιούχο. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την επιλογή, ή όχι επειδή η prepaid δεν είναι πιστωτική; Δε νομίζω να μπορείς να φορτίσεις προπληρωμένη κάρτα άλλης τράπεζας απο Εθνική
Composer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ρώτησα στην Εθνική τελικά, και αυτοί φάνηκαν λίγο διστακτικοί. Μου είπαν να χρησιμοποιήσω την πληρωμή σε πιστωτική.
Composer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Τελικά ούτε αυτό δουλεύει!! Μήπως ξέρει κανείς αν με συμφέρει να κάνω request money από το paypal και να πληρώσω με την κάρτα της Εθνικής; Αυτό θα πάρει 24 ώρες, ή γίνεται άμεσα; δε θυμάμαι.
thleorasakias Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Τελικά ούτε αυτό δουλεύει!! Μήπως ξέρει κανείς αν με συμφέρει να κάνω request money από το paypal και να πληρώσω με την κάρτα της Εθνικής; Αυτό θα πάρει 24 ώρες, ή γίνεται άμεσα; δε θυμάμαιπο ποιο πολυ σαλιο χαλας παρα να βαλεις τα λεφτα με εμβασμα web banking με iris 2.20 στειλε μου πμ να σου βαλω αλλα 2.20 για το δευτερο εμβασμα επιτοπου
Composer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 ποιο πολυ σαλιο χαλας παρα να βαλεις τα λεφτα με εμβασμα web banking με iris 2.20 στειλε μου πμ να σου βαλω αλλα 2.20 για το δευτερο εμβασμα επιτοπου Συγγνώμη, δε σε κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσες. Τελικά έκανα με το request money. έστειλα 20€ και μου κράτησε 1,03. (ε, 1€ θα έπαιρνε για να φορτίσω και την προπληρωμένη από κατάστημα)
thleorasakias Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Συγγνώμη, δε σε κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσες. Τελικά έκανα με το request money. έστειλα 20€ και μου κράτησε 1,03. (ε, 1€ θα έπαιρνε για να φορτίσω και την προπληρωμένη από κατάστημα) ρε φιλε καθεσαι με τα ψιλα και εχεις χυσει ενα τονο ιδρωτα,ποιο πολλα χαλασες στο τηλεφωνο να σου απαντησουν απο την τραπεζα παρα να στειλεις τα λεφτα με την επιλογη iris 2 ευρω ειναι,συν το μελανι και το κοπο να τα στειλεις με παυπαλ και σου λεω ελα να σου δωσω εγω τα 2 ευρω να μην ταλαιπωρεισαι...αφου εισαι κομπλε ενταξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα