xristosp59 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας παιδια παρήγγειλα αυτα που φαινοτναι στην εικονα απο gearbest, η παραγγελια εγινε 24 σεπτεμβριου κι ακομα να ερθει. Απο τις 19 οκτωβριου λεει εφτασε ελλαδα αλλα εγω ακομα δεν παρελαβα τιποτα. Εστειλα μηνυματα στην gearbest αλλα ολο λενε <<ακομα βρισκετε στο περιθώριο αποστολης>>, βλακειες δηλαδη γιατι στα περισσοτερα αντικειμενα λεει 15-28 μερες με 40 μαξ αλλα εχουν ηδη περασσει 1μηνας και 2 εβδομαδες. Υπαρχει περιπτωση να εχει κολλήσει τελωνείο? Δεν ξερω απο αυτα οποτε δεν ξερω πως λειτουργει. Θα μου ερθει καποια ειδοποιηση αν ειναι? Εχω ξαναπαρει απο gearbest αλλα ποτε δεν εκανε τοσο χρονο αφου ειχε φτασει ελλαδα...
makfil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Το πιθανότερο είναι ότι δεν έχει ανοιχτεί ακόμη ο σάκος και δεν έχουν σκαναριστεί τα δέματα που έχει, οπότε να φανεί στην παρακολούθηση ότι μπήκε στη χώρα. Η καθυστέρηση αυτή είναι γνωστή και πρέπει να έχεις υπομονή.
29gk Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Σε 3 αγορες απο το συγκεκριμενο καταστημα αλλα με διαφορετικη μεταφορικη, εχω κι εντελως διαφορετικα αποτελεσματα. - Η πρωτη εγινε στις 14/9 και εφτασε στην Ελλαδα στις 5/10 για να κολλησει ακομα και μεχρι σημερα εκει. Αξια των προιοντων 15€ και σταλθηκε με Netherlands post - Η δευτερη εγινε στις 24/10 και παρελαβα στις 7/11 !!! Αξια των προιοντων 8€ με Belgium post - Η τριτη επισης στις 24/10 ( με διαφορα καποιων ωρων ομως ) και απο οτι φαινεται προωθειται για παραλαβη αυριο ή μεθαυριο. Αξια των προιοντων 35€ και παλι με Belgium post. Oλες οι παραγγελιες ειναι συστημενες ενω για την δευτερη που εχω ηδη παραλαβει δεν υπηρξε καμια απολυτως επιπλεον χρεωση. Επισης, μια παραγγελια απο ebay, αξιας 10€ unregistered απο τις 10/9 εφτασε στις 23/10 Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε καμια περιπτωση δεν φταει ο πωλητης και ολο το προβλημα βρισκεται καθαρα στο κομματι του ελληνικου ταχυδρομειου/τελωνειου, οπου και βασικα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για να το επισπευσουμε.
alexserres2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Σε 3 αγορες απο το συγκεκριμενο καταστημα αλλα με διαφορετικη μεταφορικη, εχω κι εντελως διαφορετικα αποτελεσματα. - Η πρωτη εγινε στις 14/9 και εφτασε στην Ελλαδα στις 5/10 για να κολλησει ακομα και μεχρι σημερα εκει. Αξια των προιοντων 15€ και σταλθηκε με Netherlands post - Η δευτερη εγινε στις 24/10 και παρελαβα στις 7/11 !!! Αξια των προιοντων 8€ με Belgium post - Η τριτη επισης στις 24/10 ( με διαφορα καποιων ωρων ομως ) και απο οτι φαινεται προωθειται για παραλαβη αυριο ή μεθαυριο. Αξια των προιοντων 35€ και παλι με Belgium post. Oλες οι παραγγελιες ειναι συστημενες ενω για την δευτερη που εχω ηδη παραλαβει δεν υπηρξε καμια απολυτως επιπλεον χρεωση. Επισης, μια παραγγελια απο ebay, αξιας 10€ unregistered απο τις 10/9 εφτασε στις 23/10 Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε καμια περιπτωση δεν φταει ο πωλητης και ολο το προβλημα βρισκεται καθαρα στο κομματι του ελληνικου ταχυδρομειου/τελωνειου, οπου και βασικα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για να το επισπευσουμε. οι αγορες με belgium post ηταν με tracking code?επισης και εγω περιμενω μια σχετικα μεγαλη παραγγελια με belgium post και εχουν περασει 20 μερες απο την ημερομινια αποστολης,τo δεμα ειναι untracked.υπαρχει πιθανοτητα να πηγε τελωνειο;
stelios18120 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Αναλογα το ποσό και το μεγεθος-βαρος-περιεχομενο του δέματος.
alexserres2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Αναλογα το ποσό και το μεγεθος-βαρος-περιεχομενο του δέματος. εχει μεσα ενα vr,ενα ηχειο μικρο,2 φορτιστες,ανταπτορακια και 2 λαμπες
29gk Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 οι αγορες με belgium post ηταν με tracking code? επισης και εγω περιμενω μια σχετικα μεγαλη παραγγελια με belgium post και εχουν περασει 20 μερες απο την ημερομινια αποστολης,τo δεμα ειναι untracked.υπαρχει πιθανοτητα να πηγε τελωνειο; Ναι ηταν registered και το πακετο ειχε μεσα 2 escam ip cameras που τα κουτια τους ηταν αρκετα μεγαλα. Συνολικα το πακετο ηταν περιπου σαν ενα χοντρο κουτι παπουτσιων. Και τελικα οντως παρελαβα σημερα, στο χωρο μου και χωρις τελωνειο. 1
alexserres2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ναι ηταν registered και το πακετο ειχε μεσα 2 escam ip cameras που τα κουτια τους ηταν αρκετα μεγαλα. Συνολικα το πακετο ηταν περιπου σαν ενα χοντρο κουτι παπουτσιων. Και τελικα οντως παρελαβα σημερα, στο χωρο μου και χωρις τελωνειο.ελπιζω και το δικο μου να ερθει χωρις τελωνειο,το μεγεθος ειναι σχεδον ιδιο
stelios18120 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 εχει μεσα ενα vr,ενα ηχειο μικρο,2 φορτιστες,ανταπτορακια και 2 λαμπεςΔεν το λες και φθηνό και μικρό δεμα. Vr από τα ακριβα? Καλά ότι θα πληρώσεις τελωνείο αν το δουν είναι γνωστο έτσι,το ξέρεις να φανταστώ...
alexserres2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δεν το λες και φθηνό και μικρό δεμα. Vr από τα ακριβα? Καλά ότι θα πληρώσεις τελωνείο αν το δουν είναι γνωστο έτσι,το ξέρεις να φανταστώ... shinecon 13€
xristosp59 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 κι εμενα με belgium post ητανε αλλα tracking λεει να κανω απο netherlands post, εμενα εχετε και φωτο απο το τι πηρα, δεν θυμαμαι αν ηταν registered η οχι, παιζει ρολο? θα περασει τελωνείο?
alexserres2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 κι εμενα με belgium post ητανε αλλα tracking λεει να κανω απο netherlands post, εμενα εχετε και φωτο απο το τι πηρα, δεν θυμαμαι αν ηταν registered η οχι, παιζει ρολο? θα περασει τελωνείο?αν ειναι με netherlands post πολυ πιθανο,το tracking εχει δυο λατινικους χαρακτηρες στην αρχη και στο τελος π.χ RS********NL;
xristosp59 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 αν ειναι με netherlands post πολυ πιθανο,το tracking εχει δυο λατινικους χαρακτηρες στην αρχη και στο τελος π.χ RS********NL; νν
xristosp59 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 ειναι πολυ πιθανο να παει τελωνειο φακ, και πως το ξερω εγω? ποσο θα πρεπει να πληρωσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα