alexserres2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 φακ, και πως το ξερω εγω? ποσο θα πρεπει να πληρωσω?θα δεις στο tracking number αν θα περασει,για το ποσο θα πληρωσεις:24% επι της αξιας που θα ορισει ο τελωνειακος +15€
xristosp59 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 30 τα πηρα 50 θα μας βγουν... μπορω να κανω ακυρωση απο paypal? οτι δλδ δεν ηρθε ακομα μεσα στο υποτιθεμενο χρονικο περιθωριο και να παρω τα λεφτα μου πισω? επισης ποιο ειναι το κριτήριο για να περασουν τελωνείο?
isay Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μήνες τώρα λέμε για τα τελωνεία... Διαβασε το παρακατω για να εχεις εικονα τι γινεται για αγορες απο εξωτερικό http://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-r409 Ακύρωση-refund λόγω τελωνείου δεν παιζει να πάρεις γιατί γραφει ξεκάθαρα οτι τυχόν τελωνεία ειναι του αγοραστή. Το μονο που μπορεις να παιξεις ειναι οτι περασε η ημερομηνία παραλαβής αλλα επειδή ξερουν τι γινεται θα σου πουν να περιμενες μερικές ημέρες και αν στο μεσοδιάστημα ανοιχτεί ο σάκος και πάρει το δρόμο της παραδοσης, δε θα κερδισεις το dispute.
xristosp59 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μήνες τώρα λέμε για τα τελωνεία... Διαβασε το παρακατω για να εχεις εικονα τι γινεται για αγορες απο εξωτερικό http://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409 Ακύρωση-refund λόγω τελωνείου δεν παιζει να πάρεις γιατί γραφει ξεκάθαρα οτι τυχόν τελωνεία ειναι του αγοραστή. Το μονο που μπορεις να παιξεις ειναι οτι περασε η ημερομηνία παραλαβής αλλα επειδή ξερουν τι γινεται θα σου πουν να περιμενες μερικές ημέρες και αν στο μεσοδιάστημα ανοιχτεί ο σάκος και πάρει το δρόμο της παραδοσης, δε θα κερδισεις το dispute. Νν το ξέρω αυτό έλεγα να κάνω, αλλά δεν ξέρω που και πως, μπορείς να μου πεις που πάω και τι παταω/τι λέω?
GiannisP1973 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μπήκε τελωνείο το δικό μου δέμα με DirectLink. Και μπορώ να πώ γρήγοροι Κωδικός Αντικειμένου: ............................... Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 15/3/2018, 00:07:42 Κ.Α.Τ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ 14/3/2018, 00:13:45 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 14/3/2018, 05:39:34 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 12/3/2018, 08:08:00 ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Τους έστειλα με mail την απόδειξη και αποδεικτικό αγοράς. Τους τηλεφώνησα για επιβεβαίωση ότι έλαβαν το mail, το βρήκαν. Σε 30 λεπτά η απάντησή τους: "Καλημέρα σας, Το δέμα σας εκτελωνίστηκε και δρομολογείται για να απελευθερωθεί από το Τελωνείο και να αποσταλεί μέσω των ΕΛΤΑ στο τοπικό σας ταχυδρομικό υποκατάστημα. Σας ευχαριστούμε. ΝΦ ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα