Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ,

Έχω παραγγείλει από το Aliexpress 2 θήκες και 1 τζάμι για το κινητό μου από 3 διαφορετικά μαγαζιά, αλλά μιας και η παραγγελία έγινε την ίδια μέρα έφυγαν μαζί από Κίνα. Επέλεξα να έρθουν και τα 3 με AliExpress Standard Shipping και μου έστειλαν 3 ξεχωριστά global tracking number.

Όλες οι παραγγελιές βάση του global tracking number έφτασαν στην Ελλάδα στις 23/9/17.

Στο site τον ελτα μου γράφει αυτό και για τα 3 δέματα με την μόνη διαφορά να είναι στην ώρα:

22/9/2017, 04:33:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Η ερώτηση μου είναι θα έρθουν ποτέ τα δέματα η χάθηκαν??

Παρακάτω είναι το πως εμφανίζει την παραγγελία το aliexpress:

• Shipment with local shipping company

2017-09-24 01:26:21 [GMT+8]

•  

Arrived at destination country

2017-09-23 13:14:00 

•  

Departed country of origin

2017-09-20 09:05:24 [GMT+8]

•  

Shipment accepted by airline

2017-09-17 23:50:50 [GMT+8]

•  

Shipment left country of origin warehouse

2017-09-17 22:50:50 [GMT+8]

•  

Shipment at country of origin warehouse

2017-09-17 21:50:50 [GMT+8]

•  

Shipment dispatched

2017-09-17 21:20:47 [GMT+8]

•  

Waiting for pick up

2017-09-16 09:48:54 [GMT+8]

Δημοσ.

Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει στο ερώτημά σου.

Η καθυστέρηση αυτή είναι γνωστή και από άλλους που γράφουν στα σχετικά νήματα.

Δημοσ.

Εχω παραγγελιες απο ebay απο μεσα αυγουστου που δε μου εχουν ερθει.

Φυσικα τα χρηματα μου τα πηρα πισω,αλλα τρακιν δεν ειχα για να δω που κολλησαν.

Μεχρι τωρα,παντως ποτε δε μου εχει χαθει παραγγελια,αλλα τι γινεται δε ξερω.

Και εχω και αλλες απο αρχες σεπτεμβρη που ακομα δεν εχουν ερθει.

Ολες μικρες αξιας.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σεις τι δουλειά έχει ο Κινέζος με την καθυστέρηση των δικών μας ταχυδρομείων;

Δηλαδή αν εμενα μ ρίξουν παραγγελία από Ταϊλάνδη σήμερα και το στείλω αυριο,και στα δικά τους ταχυδρομεία φτάσει σε 5 μέρες και κάνει λόγω καθυστερήσεων να φτάσει στον πελάτη σε 35 μέρες φταίω εγώ;

• Like 1
Δημοσ.

Κάποια στιγμή θα δεηθούν να τα περάσουν απ'το τελωνείο. Κι εγώ είχα παραγγείλει κάτι το Σεπτέμβρη και στις 16/9 ήρθε Ελλάδα στο αεροδρόμιο.

Χθες 8/11 παρέλαβα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σεις τι δουλειά έχει ο Κινέζος με την καθυστέρηση των δικών μας ταχυδρομείων;

Δηλαδή αν εμενα μ ρίξουν παραγγελία από Ταϊλάνδη σήμερα και το στείλω αυριο,και στα δικά τους ταχυδρομεία φτάσει σε 5 μέρες και κάνει λόγω καθυστερήσεων να φτάσει στον πελάτη σε 35 μέρες φταίω εγώ;

ναι μωρε, οι δικοι μας ειναι οι μλκες τις υποθεσης, αλλα νταξει, οπως και να το κανεις πιο πολυ φαση εχει να τα χωνεις στον κινεζο :P :D

• Like 1
Δημοσ.

ναι μωρε, οι δικοι μας ειναι οι μλκες τις υποθεσης, αλλα νταξει, οπως και να το κανεις πιο πολυ φαση εχει να τα χωνεις στον κινεζο :P :D

Ναι ρε συ οκ έχουν πλάκα οι Κινέζοι αλλά στο τέλος θα κόψουν τις αποστολές εδώ και θα ησυχασουν κ αυτοί κ εμείς :P

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα, 

Θα τα κάνω refund όλα γιατί λήγει την Δευτέρα η προθεσμία στις μέρες που δίνει ο πωλητής. 

Το θέμα μου είναι ότι με το tracking μπορεί ο πωλητής να δει ότι έχουν έρθει Ελλάδα από τις 24/9/17 και από τότε είναι 'ξεχασμένα' στο τελώνιο. 

Λέτε να έχω κάποιο θέμα με το refund? 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Κανείς δεν θα σου επιστρέψει τα χρήματα επειδή "λήγει τη ΔΕ η προθεσμία", αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις ότι νομίζεις εσύ.

Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα από Gearbest αρχές Σεπτεμβρίου, η προθεσμία παραλαβής ήταν 2 Νοεμβρίου και το πακέτο έφτασε 3 Νοεμβρίου. Υπόψιν πως το ολλανδικό ταχυδρομείο ανέφερε πως το πακέτο είχε φτάσει Ελλάδα 20 Σεπτεμβρίου, ενώ το ελληνικό ταχυδρομείο ανέφερε πως έφτασε κάπου τέλη Οκτώβρη. Οπότε υπομονή!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά μου ήρθαν σήμερα και τα 3 προϊόντα συστημένα με ελτά στο σπίτι μου...μάλλον επειδή πλήρωσα για να έχω tracking number. By the way είδα ότι και τα 3 προϊόντα πέρασαν τελωνείο και τους κόλλησαν ένα αυτοκόλλητο που έγραφε << Τελωνειακός Ελεύθερο>>. Σε όλα τα άλλα πράγματα που έχω πάρει από Κίνα χωρίς tracking number δεν τα περνούσαν τελωνείο. Αυτά εδώ τι φάση και τα πέρασαν όλα?

Εγώ παρήγγειλα από Gearbest αρχές Σεπτεμβρίου, η προθεσμία παραλαβής ήταν 2 Νοεμβρίου και το πακέτο έφτασε 3 Νοεμβρίου. Υπόψιν πως το ολλανδικό ταχυδρομείο ανέφερε πως το πακέτο είχε φτάσει Ελλάδα 20 Σεπτεμβρίου, ενώ το ελληνικό ταχυδρομείο ανέφερε πως έφτασε κάπου τέλη Οκτώβρη. Οπότε υπομονή!

Παρήγγειλες από Κίνα και στα έστειλαν μέσο Ολλανδίας? Γιατί και εγώ έχω κάποια πράγματα και μου τα έστειλαν με tnt post και το tracking number τελειώνει σε NL

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...