GiannisDimi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Θέλω να πουλήσω ένα παλιό κινητό τηλέφωνο που έχω.Ποιός είναι ο νόμιμος τρόπος να προχωρήσω στην πώληση της συσκευής; Έχω βρει αγοραστή. Θα πρέπει να γίνει κάποιο έγγραφο μεταξύ εμένα και του αγοραστή; Ευχαριστώ.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Το δίνεις, σου δινει τα χρήματα και τέλος, τι γραφειοκρατεία δηλαδή; 1
zio10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Αν δεν θέλει τίποτα ο αγοραστής μη κάνεις τίποτα.
KiriosD Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 και αν έχει εγγύηση θα βόλευε να του δώσεις και την απόδειξη μαζί 1
zio10 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Το δίνεις, σου δινει τα χρήματα και τέλος, τι γραφειοκρατεία δηλαδή; Νομίζω μόνο από την πλευρά του αγοραστή μπορεί να ζητηθεί κάτι. Πχ ότι αγοράζω από τον τάδε το κινητό με το Χ ΙΜΕΙ, για να μην υπάρχει περίπτωση να πει ο πωλητής ότι χάθηκε, κλάπηκε κλπ.
GiannisDimi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Σε κάτι τέτοιο αναφέρομαι. Για να είμαι καλυμμένος σαν αγοραστής ή πωλητής.
jeep13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Καντε 2 υπευθυνες δηλωσεις, σαν τα αυτοκινητα και παρε εσυ τη μια και αυτος την αλλη.
stelios18120 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Καλά όλα αυτά γ ένα κινητό? Τι ποσό θα πάρεις τίποτα 3-4 χιλιάρικα € ??
zio10 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Σε κάτι τέτοιο αναφέρομαι. Για να είμαι καλυμμένος σαν αγοραστής ή πωλητής. Αν δεν θέλει ο αγοραστής κάποιο χαρτί νομίζω δεν υπάρχει λόγος να το κάνετε πολύπλοκο. 1
Alphaleader Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Θέλω να πουλήσω ένα παλιό κινητό τηλέφωνο που έχω. Ποιός είναι ο νόμιμος τρόπος να προχωρήσω στην πώληση της συσκευής; Έχω βρει αγοραστή. Θα πρέπει να γίνει κάποιο έγγραφο μεταξύ εμένα και του αγοραστή; Ευχαριστώ. Επειδή με τετοια θέματα δεν παίζουν, και επειδη μπορει να βρεθεις αγρια μπλεγμένος καλό θα ηταν να επισκεφτεις ενα συμβολαιογράφο για την ορθή μεταβίβαση του παλιου σου κινητου.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Επειδή με τετοια θέματα δεν παίζουν, και επειδη μπορει να βρεθεις αγρια μπλεγμένος καλό θα ηταν να επισκεφτεις ενα συμβολαιογράφο για την ορθή μεταβίβαση του παλιου σου κινητου. Μονο συμβολαιογράφο, και αίτημα στον Άρειο Πάγο με καταχώριση του imei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα