onelonelystar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 σταύρωσε το κιόλας να μην έχεις κ άλλα τρεξίματα!! όλα αυτά τα κάλυψε η εγγύηση του 1ου χρόνου?
DarkPrince Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Ναι!! Μου έκανε εντύπωση ότι αντικατέστησαν το top case, Από πού κι ως πού? Όχι ότι με νοιάζει καλύτερα για μένα είχε μαζέψει κάτι χτυπηματάκια Σαν να το αγόρασα χθες..
ozelot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Και στο δικό μου MBPr 13" no touch bar Late 2016 προέκυψε το τρέμουλο για να καταλήξει στην εικόνα που βλέπετε. Χωρίς δεύτερη κουβέντα μου άλλαξαν το top case και μάλιστα μέσα σε μια μέρα. Απλά αναφέρω ότι το μηχάνημα αγοράσθηκε από Skroutz-μαγαζί. 3
DarkPrince Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 μπράβο που ανέβασες φωτογραφία, το ίδιο μοντέλο έχουμε, αυτό ακριβώς συνέβη και σε μένα και εγώ από skroutz το αγόρασα όχι ότι έχει κάποια σημασία, ποσο καιρό το έχεις και ποτε σου έβγαλε πρόβλημα? το πήρα 27 απρίλη 6 μήνες και κάτι.. ελαττωματική σειρά? δεν ρώτησα για περισσότερες πληροφορίες..
ozelot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Το πήρα πέρυσι τον Δεκέμβριο. Το πρόβλημα, το τρέμουλο δηλαδή, παρουσιάσθηκε πριν από δέκα μέρες και. μέσα σε δυο μέρες κατέληξε στην εικόνα. Το πήγα στην i-System την περασμένη Δευτέρα και την Τρίτη ήταν έτοιμο. Τους ρώτησα για τυχόν ελαττωματική παρτίδα, ήταν κατηγορηματικά αρνητικοί.
onelonelystar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 παιδιά όλα αυτά είναι Late 2016? ρωτάω επειδή ετοιμάζομαι να παραγγείλω το 13άρι του 2017! επίσης, μπορώ να βάλω apple care αφού λήξει η εγγύηση?
ozelot Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 παιδιά όλα αυτά είναι Late 2016? ρωτάω επειδή ετοιμάζομαι να παραγγείλω το 13άρι του 2017! επίσης, μπορώ να βάλω apple care αφού λήξει η εγγύηση? Ναι και τα δύο μηχανήματα είναι Late 2016 models. Να το παραγγείλεις το εργαλείο δίχως δεύτερη σκέψη, είναι εξαιρετικό !. Αν δε -συμβαίνουν αυτά- σου τύχει κάτι εντός εγγύησης κι όχι μόνο, η αντιμετώπιση από εξουσιοδοτημένα καταστήματα είναι άψογη. Apple Care μπορείς να πάρεις μέχρι και μια ημέρα πριν κλείσει χρόνος από την ημερομηνία αγοράς. 1
DarkPrince Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Το πήρα πέρυσι τον Δεκέμβριο. Το πρόβλημα, το τρέμουλο δηλαδή, παρουσιάσθηκε πριν από δέκα μέρες και. μέσα σε δυο μέρες κατέληξε στην εικόνα. Το πήγα στην i-System την περασμένη Δευτέρα και την Τρίτη ήταν έτοιμο. Τους ρώτησα για τυχόν ελαττωματική παρτίδα, ήταν κατηγορηματικά αρνητικοί. Ερώτηση, πριν το service έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, την πρώτη φορα αλλάχτηκε η οθόνη και στην δεύτερη το keyboard, trackpad και το topcase, σήμερα είδα ότι η μπαταρία έχει κάνει τρεις κύκλους φόρτισης και υπέθεσα ότι μάλλον στο reset οφείλεται αλλα μετά κατέβασα το coconutBattary και βλέπω στο battery info manufacture date 2017-06-13 και μπήκα σε υποψίες, βρε λες να άλλαξαν και μπαταρία.. η το app είναι λίγο ότι νάνε και οι κύκλοι φόρτισης μηδενίστηκαν με την επαναφορά.. μήπως ξέρεις αν όντως έτσι γίνετε? η τηλεφωνήτρια στο service δεν ήξερε να μου απαντήσει και το μονο που έβλεπε αυτή λέει είναι αντικατάσταση του top case αν δεν ήξερα τον συριακό αριθμό θα ορκιζόμουν ότι μου έδωσαν άλλο mac.. απλά μου έκανε εντύπωση ότι για δυο πλήκτρα που δεν έκαναν καλή επαφή μπήκαν στην διαδικασία να αλλάξουν το αλουμίνιο όχι ότι με χάλασε αλλα να έχουμε να λέμε μάλλον θα πήγαιναν πακέτο...
ozelot Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Όχι, το cycle count δεν αλλάζει, μόνο το History μηδενίζεται. Περίεργο πάντως για το coconut, είναι αξιόπιστο εργαλείο. Με πατημένο το πλήκτρο alt > > System Information > Power. Στη δεύτερη στήλη τι αναφέρει στο Cycle Count ;. Μιλάω με προσωπική εμπειρία, μιας κι έκανα κι εγώ clean install μετά την αλλαγή του top case.
DarkPrince Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 τι να πω δεν ξερω.. μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση, εγώ για οθόνη το πήγα τι συμπεριλαμβάνει το topcase δλδ..
CryptoCSM01 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 τι να πω δεν ξερω.. μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση, εγώ για οθόνη το πήγα τι συμπεριλαμβάνει το topcase δλδ.. Εδώ δίνεται μια εντολή μέσω Terminal για να δεις το Cycle Count. Ελπίζω να βοηθήσει. Δεν έχω MacBook για να την επιβεβαιώσω άλλα δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.
DarkPrince Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ok τελικά ήταν όπως το είχα υποψιαστεί, το top case συμπεριλαμβάνει, πληκτρολόγιο, trackpad και μπαταρία.. όλα τα αλλάξαμε, τώρα η μητρική μένει να καεί..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα